ArthemaxX Opiniões

2. Serviços de transcrição de áudio
  3. Serviço de empresa para empresa
  4. Consultor de comércio internacional

Escrito pela empresa

Förstklassiga affärslösningar inom översättning, redigering, korrekturläsning, lokalisering, transkription, textning och dubbning.

Excelente

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Todas as opiniões

(13)

8 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Realizamos verificações das opiniões

En mycket professionell…

En mycket professionell översättningsbyrå! Tydlig information och återkoppling om uppdraget som de utförde åt oss. Noggrannhet och punktliga leveranser med relevanta frågor till kunden om oklarheter i källtexten. Detta uppskattades mycket av kunden.

4 de junho de 2026

Resposta da ArthemaxX

Stort tack för din positiva recension! Vi är mycket glada över att du och din kund uppskattar vår tydliga kommunikation och noggrannhet i arbetet. För oss är det viktigt att ställa relevanta frågor när något behöver förtydligas. Så säkerställer vi det bästa möjliga resultatet i översättningar. Vi ser fram emot möjligheten att samarbeta igen!

Ystävällinen ja nopea palvelu

Ystävällinen ja nopea palvelu, hyvät käännökset.

15 de abril de 2026

Resposta da ArthemaxX

Kiitos hyvästä palautteesta ja kiinnostavista projekteista! On hienoa saada olla mukana niissä ja nähdä työn lopputulos käytännössä!

Snabb, proffsig hantering.

Använt tjänster flera gånger. Alltid nöjd.

25 de março de 2026

Resposta da ArthemaxX

Tack för att du tog dig tid att skriva en recension! Kontakta oss gärna igen om du behöver hjälp med språkgranskning eller översättningar!

Für mich ganz wichtig

Für mich ganz wichtig: die sorgfältige und pünktliche Bearbeitung und Lieferung, insbesondere: Fragen stellen, wenn etwas unklar ist. Helena ist eine zuverlässige Kollegin, die Zusammenarbeit ist immer äußerst angenehm!

5 de novembro de 2025

Resposta da ArthemaxX

Herzlichen Dank für Dein positives Feedback! Es freut mich sehr, dass Du mit der sorgfältigen und pünktlichen Bearbeitung und Lieferung zufrieden bist. Ich finde es wichtig, alle Fragen zu klären, um sicherzustellen, dass alles reibungslos verläuft. Ich hoffe, dass wir bald wieder zusammenarbeiten dürfen.
Mit besten Grüssen, Helena

Resposta da ArthemaxX

Kiitos palautteesta! Hienoa, että olet tyytyväinen käännöstyömme laatuun ja toimitusaikatauluun. Toivon mukaan saamme pian taas laatia teille käännöksiä!

Active communication if there are…

Active communication if there are problematic words of phrases, quick service, flexibility

18 de setembro de 2025

Resposta da ArthemaxX

Thank you so much for your kind review! We're thrilled to hear that you appreciated our active communication, quick service, and flexibility. It was a pleasure to work on the documents for your exciting projects. If you need any further assistance, don't hesitate to reach out - our team is always here to help.

En smidig översättningstjänst

En smidig översättningstjänst! Det gick snabbt och bemötandet var professionellt.

2 de junho de 2025

Resposta da ArthemaxX

Hej! Tack för att du tog dig tid att skriva en recension. Det är en källa till glädje för oss. Vi önskar er en solig och fin sommar!

Bon travail

J'ai obtenu le devis rapidement. Le travail est soigné, le document d'origine est relu et les erreurs qu'il comporte sont répertoriées.

24 de março de 2025

Resposta da ArthemaxX

Bonjour Muriel! Merci beaucoup pour votre avis. Nous attachons une grande importance à votre opinion. A votre service, l'équipe ArthemaxX!

Loistava käännösfirma

Nopea ja asiallinen palvelu

17 de janeiro de 2025

Resposta da ArthemaxX

Kiitos ystävällisestä palautteestasi! Mukava kuulla, että toimintamme vastaa odotuksianne.

Snabbt och korrekt

Vi uppskattar ett korrekt och bra bemötande;
Offerten kom snabbt, översättningen gjordes med teknisk kompetens, och leverans i utlovad tid.
Rekommenderar gärna ArthemaxX för översättningar av tekniska dokument

17 de janeiro de 2025

Hej Per-Åke,

Tack för din fina recension!

Vi är glada att höra att du är nöjd med våra tjänster och att du uppskattar vår tekniska kompetens. Vi strävar alltid efter att erbjuda en smidig och positiv upplevelse för våra kunder, och det är fantastiskt att höra att vi lyckats med det i ditt fall!

Kiitos

Nopea, ammattitaitoinen