⭐⭐⭐⭐⭐ Supertevreden over Arthur’s Breakfast Box! 🥰 Alles is mooi en verzorgd verpakt en de ontbijtjes zijn niet alleen superlekker, maar ook heel gemakkelijk en snel klaar te maken. Er zit veel va... Ver mais
Alles was ruim op tijd geleverd, mooie presentatie en lekker. 1 potje met de boost mix was helemaal gebroken waardoor de zaadjes her en der zaten. Verder geen opmerkingen. Moet nog echt ook ef... Ver mais
Wat kijk ik altijd uit naar mijn doos. Ik heb de grote houten kist en moet ze regelmatig aanvullen. Sedert mijn eerste bestelling eet ik altijd jullie gezonde en lekkere ontbijtjes. Ook de pindakaas... Ver mais
De zakjes in de kennismakingsbox zijn de perfecte hoeveelheid en een erg leuke manier om alle smaken te ontdekken. De kwaliteit van het product is erg goed! De bestelling en bezorging gebeurde erg vlo... Ver mais
Onze missie is om de kracht van jouw ochtendroutine te laten ontdekken. Om jouw dag met de juiste energie te starten. Dit doen we door voedzame, energierijke ontbijt- en snackproducten te maken die klaar zijn in een mum van tijd. Onze visie is om de kwaliteit van jouw dag te verbeteren. Om jongeren zoals Arthur de kracht te geven om het beste uit hun dag te halen.
Legeweg 135/11, 8020, Oostkamp, Bélgica
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Vlotte levering.
Heel tevreden over de producten, lekker. Met het starterpakket heb je vanalles iets en kan je proeven en ervaren wat je lekker vindt.
Je krijgt ook in de mailbox tips en tricks met recepten in. Heel blij met de afwisseling als ontbijt

Resposta da arthursbreakfastbox.be
Heel lekkere voedzame ontbijtgerechtjes!
Compacte verpakkingen zodat niets verloren gaat.
Alles wordt goed omschreven hoe je die gerechtjes moet bereiden met een overzichtelijk boodschappenlijstje.
Voor herhaling vatbaar!

Resposta da arthursbreakfastbox.be
Snelle levering, gezond ontbijt en tussendoortjes

Resposta da arthursbreakfastbox.be
Ik kocht deze keer de collageen-vanille-oats. Super lekker!! Deze middag probeer ik het bananenbrood met chocolade uit. Super om iedere keer een geschenkje te ontvangen!

Resposta da arthursbreakfastbox.be
Superblij dat ik beslissing heb genomen om het te proberen. Na één week voel ik me al fitter, frisser, meer energie en heb ik er meer en meer zin in. Goeie begeleiding met boekje, filmpjes, mailtjes met support. Zo fier op mezelf en dank u!
Sylvie x

Resposta da arthursbreakfastbox.be
Ik wou graag terug beginnen met ontbijten. Maar ik was beetje beu met de saaie havermout. Via een goeie vriendin deze boxen tegengekomen en was heel benieuwd naar. Eerst de kennismakingsbox besteld, wat ik heel ideaal vond voor nieuwe mensen! Met deze box heb ik dan met de 2 de bestelling mijn favorieten besteld en eet ik het elke dag, zo blij mee. Het maakt mijn onbijt leuker en lekkerder ❤️❤️❤️.

Resposta da arthursbreakfastbox.be
Heel fijne eerste ervaring, moet nog uitzoeken wat mijn favoriete smaak is.

Resposta da arthursbreakfastbox.be
Duidelijke en gemakkelijke beschrijving van de producten online. Jullie mailtje nadien met een aantal tips en ideetjes is ook echt top! Wij zijn direct aan de slag gegaan.

Resposta da arthursbreakfastbox.be
De inhoud van de diabetes box is zeer goed georganiseerd. De recepten zijn duidelijk en eenvoudig te maken.
Het is ook handig dat de meeste ingrediënten bij de box zitten.
Een goede hulp bij diabetes.

Resposta da arthursbreakfastbox.be
Zeer lekker en gevarieerd. Sinds het gebruik vd breakfastbox ben ik opnieuw gemotiveerd.

Resposta da arthursbreakfastbox.be
Snel geleverd en erg lekker.
Heel fijn die portie verpakkingen!
Ik zou de snacks ook graag in een proefbox kunnen bestellen! 🤪🤩

Resposta da arthursbreakfastbox.be
Snelle levering, leuk pakket, mooie layout van de meegekregen boekjes/informatie. Heeft zin om gezond te eten. Grote hoeveelheid producten. Een aanrader!

Resposta da arthursbreakfastbox.be
Snelle levering, lekkere producten, goede kwaliteit van ingrediënten, gratis recepten te vinden, niet te duur.

Resposta da arthursbreakfastbox.be
Snelle levering, mooi verpakt, persoonlijk briefje.
Na het uittesten van de producten tot de conclusie gekomen dat het opnieuw een plezier is om te ontbijten. Ik was al lang op zoek naar wat variatie gezien mijn lactose-intolerantie en deze producten helpen hier zeker bij!

Resposta da arthursbreakfastbox.be
De ontbijtbox werd heel vlug geleverd. De inhoud was verrassend. Ik had deze box als geschenk aan mijn kleindochter gegeven. Ondertussen heeft zij al heel wat geprobeerd en geproefd en zij is super tevreden. Topproducten! en ook van het bijgevoegde receptenboekje is ze fan.

Resposta da arthursbreakfastbox.be
Heel lekkere smaak , gemakkelijke porties in de individuele zakjes , vuld heel goed zeker aan te raden voor een gezond ontbijt :)

Resposta da arthursbreakfastbox.be
Fit challenge: fijn concept! Laagdrempelig om te starten, handig winkellijstje, makkelijke ontbijtrecepten en bovendien ook lekker en gezond. Zelfs de workouts zijn goed te doen voor beginners

Resposta da arthursbreakfastbox.be
Snelle verzending en lekkere producten, zeker voor herhaling vatbaar!

Resposta da arthursbreakfastbox.be
Diabetes box: de bijgeleverde lectuur is zeer leerrijk en opende mijn ogen.
Geen 5 sterren omwille vaan de hoge prijs