Artifakt Opiniões

TrustScore: 5 em 5

4,9

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Smukke smykker, fantastisk kundeservice, og altid en sød hilsen med i pakken, når man køber!

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har handlet et par gange på hjemmesiden, og har altid fået fine vare. Som er smukt pakket ind, og der medfølger altid et lille kort, men en forklaringen på krystallen. Mette svare venligt og... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Efter en lang søgen på et måne vedhæng til en barnedåbsgave stødte jeg på spirit of wonder i anledning af, at hendes navn er Luna. Da denne lejlighed var vigtig for mig - skrev jeg en lang forklarin... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Kan kun anbefale Spirit of Wonder, som er den skønneste webshop med fine, fine specielle smykker og andre skønne sager med krystaller. Jeg har forelsket mig i flere af smykkerne og endte denne gang... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Ourivesaria

Escrito pela empresa

Et smykke kan minde dig om én, du elsker. Om noget, du har været igennem. Om noget, du ønsker at holde fast i. Eller om en side af dig selv, du gerne vil bære lidt tydeligere. Hos Artifakt finder du smykker og vedhæng, der kan sammensættes på din egen måde. Du kan vælge symboler, bogstaver og små detaljer, der passer til din historie. Det kan være enkelt og diskret eller mere personligt og sammensat.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Todas as opiniões

9 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Altid en fornøjelse!

Altid en fornøjelse!

Jeg har købt krystaller og smykker ved Spirit of Wonder en del gange nu og jeg elsker det hele. Kombinationen af farver, krystallernes udformning og smykkernes design er lige mig.

Og hver gang har der været en sød hilsen, dejlig duft og krystal glimmer i pakken. Så dejligt at åbne :-) Tak.

1 de maio de 2024

Jeg er rigtig tilfreds

Jeg er rigtig glad og tilfreds med det vedhæng af karneol jeg modtog. Hurtig levering og fin indpakning og en personlig hilsen, der bidrog til den gode oplevelse 😀

6 de março de 2024
Classificada 4 em 5 estrelas

Super flot vedhæng

Super flot smykke. På anden dagen knækkede noget af kæden oppe ved låsen af, og så kunne kæden ikke bruges mere. Jeg har efterfølgende været i kontakt med Mette fra Spirit of Wonder og der bliver sendt en ny kæde uden problemer. Venlig, imødekommende og forstående. Rar oplevelse.

29 de janeiro de 2024
logótipo da Artifakt

Resposta da Artifakt

Kære Nina. Det er jeg meget ked af at høre, vil du ikke skrive en mail til mig? Du skal selvfølgelig have en ny kæde. Kh Mette

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais