Ik ben al wat ouder (74) en sport bij bootcamper Adrichem in Beverwijk en ik ben heel blij met de Artin schoenen. Voor mij veel stabieler en goed stevige ondersteuning bij de krachtoefeningen. Ook de... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Na een tijdje te twijfelen of ik deze schoenen (core X trainer) via internet moest bestellen of naar een schoenwinkel moest gaan heb ik de knoop doorgehakt om toch deze te bestellen. Mijn coach gaf aa... Ver mais
Slechtste ervaring met een bestelling tot nu toe. Duurt al bijna een maand en nog steeds mijn pakket niet gekregen. Na contact opgenomen te hebben, hebben ze al 2 weken geen nieuwe informatie of... Ver mais
Super fijne schoenen van Artin. Zitten als gegoten en comfy tijdens de crossfit, kracht en Olympic weightlifting. Hoop dat jullie ook nog met Artin schoenen komen speciaal voor weightlifting dat zou h... Ver mais
Informações sobre a empresa
Artin Athletics is een Nederlands schoenenmerk opgericht met een missie om de perfecte fitness schoen te creëren. Het merk is opgebouwd door schoenexperts met jarenlange ervaring in het ontwikkelen en designen van schoenen. Artin Athletics schoenen zijn licht van gewicht, hebben een breed stavlak voor stabiliteit, bevatten extra grip onder de zool en hebben een vlakke zool voor de balans. Dit maakt Artin erg geschikt voor all round fitness oefeningen.
Informações de contacto
Nieuwstraat 156D, 5126CH, Gilze, Holanda
- 0031682040214
- info@artin-athletics.com
- artin-athletics.com
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 62% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Zo blij
Zo blij, wat train je hier lekker mee!! Geen last meer van mijn knieen met lunges
Schoenen besteld echter niet ontvangen
Schoenen besteld echter niet ontvangen. Pakket dienst laat zien de schoenen ook niet ontvangen te hebben van de leverancier. Maar nog steeds geen geld teruggestort. Inmiddels ruim 2 weken verder.
Topschoenen
Op zoek naar schoenen voor een stevige workout in combinatie met touwtje springen. Ze zorgen voor perfecte stabiliteit zodat je meer energie over hebt voor je workout dan dat je continu bezig bent met randzaken en blessures krijgt!
Heel moeilijk in te komen
Heel moeilijk in te komen, beetje te strak, loopt lekker verder en is stevig.
Dé sportschoen voor fitness!
Zeer stevige sportschoen voor fitness. Had vooraf wat twijfels, maar de verwachtingen op de site/in campagne zijn meer dan waargemaakt! Mijn oude sportschoenen gooi ik snel weg.
Heerlijk zittende schoenen
Heerlijk zittende schoenen, alles volgens de belofte uitgevoerd.
De schoenen doen wat beloofd is👍
De schoenen doen wat beloofd is, daarnaast de service prima.
Snelle service mbt het ruilen
De Artin gymschoenen zitten erg…
De Artin gymschoenen zitten erg comfortabel en bieden goede ondersteuning tijdens het sporten. Daarnaast zien ze er modern uit en zijn ze van goede kwaliteit
Beste Training shoes
Always felt scared to do my gym workouts fully because of slipping or losing grip but with the Artin shoes I have no concern. I have full control and I can move much better during my workout exercises.
Heerlijke schoen met een geweldige…
Heerlijke schoen met een geweldige pasvorm. Ik heb wel spijt dat ik maar één paar gekocht heb. Er was een mooie aanbieding voor 2 paar, maar ik wilde toch eerst kijken of het wel iets voor mijn, moeilijke, voeten was. En dat is het. Zeker een aanrader.
Erg fijne schoenen
Erg fijne schoenen, het verschil is duidelijk merkbaar. Op deze schoenen sta ik echt veel stabieler. De sokken vind ik ook erg goed
Sportschoen was helaas te klein
Sportschoen was helaas te klein, terwijl ik dezelfde maat als altijd heb aangehouden, zoals ook geadviseerd wordt op de website. Toen ik retour wilde sturen werd het helaas duidelijk dat je alleen ‘kosteloos’ kan retourneren voor een andere maat. Bij retour sturen zijn er kosten van € 10,- (ong) aan verbonden. Dat was best even een teleurstelling. De grotere maat is onderweg, hopelijk zit deze goed en hebben we alsnog een leuke schoen te pakken. Als dit het geval is, zal ik zeker een positieve review plaatsen.

Resposta da Artin Athletics
Ik heb m’n schoenen niet ontvangen en…
Ik heb m’n schoenen niet ontvangen en ik word niet terug gemaild. Slechte bezorgdienst

Resposta da Artin Athletics
Controle zal helpen
De Artin wordt aangeprezen als een professioneel ontworpen schoen. Bij de eerste meters op de schoen ervoer ik een sterke overpronatie van de rechter voet. De zool bleek zo scheef dat de laterale zijde een cm dikker bleek dan de mediale zijde. Professionele controle zou dit aan het licht hebben gebracht.
Mooie producten en fijne website
Duidelijke en informatieve website. Retourzenden ging ook goed. Moest er zelf voor betalen maar dat wist ik. Redelijk bedrag dus geen probleem.
Snelle service
Erg lichte lekker zittende schoen. Ik sta/loop de hele dag met werken. Dus ik draag ze niet tijdens het sporten maar tijdens mijn werk
Stabiele sportschoolschoen
Hele stabiele schoenen die comfortabel zitten met goed ruimte voor tenen!