Artin Athletics Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,4

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik ben al wat ouder (74) en sport bij bootcamper Adrichem in Beverwijk en ik ben heel blij met de Artin schoenen. Voor mij veel stabieler en goed stevige ondersteuning bij de krachtoefeningen. Ook de... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Na een tijdje te twijfelen of ik deze schoenen (core X trainer) via internet moest bestellen of naar een schoenwinkel moest gaan heb ik de knoop doorgehakt om toch deze te bestellen. Mijn coach gaf aa... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Slechtste ervaring met een bestelling tot nu toe. Duurt al bijna een maand en nog steeds mijn pakket niet gekregen. Na contact opgenomen te hebben, hebben ze al 2 weken geen nieuwe informatie of... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Super fijne schoenen van Artin. Zitten als gegoten en comfy tijdens de crossfit, kracht en Olympic weightlifting. Hoop dat jullie ook nog met Artin schoenen komen speciaal voor weightlifting dat zou h... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Fábrica de calçado
  2. Loja de artigos desportivos

Artin Athletics is een Nederlands schoenenmerk opgericht met een missie om de perfecte fitness schoen te creëren. Het merk is opgebouwd door schoenexperts met jarenlange ervaring in het ontwikkelen en designen van schoenen. Artin Athletics schoenen zijn licht van gewicht, hebben een breed stavlak voor stabiliteit, bevatten extra grip onder de zool en hebben een vlakke zool voor de balans. Dit maakt Artin erg geschikt voor all round fitness oefeningen.

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

1 mil opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 62% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Todas as opiniões

442 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Slecht tot zeer slecht

Slecht tot zeer slecht
Communicatie zeer slecht
Vanaf dat ik de schoenen retour heb gestuurd, hoor ik niks meer, en zie mijn centen nog steeds niet terug

4 de junho de 2026
logótipo da Artin Athletics

Resposta da Artin Athletics

Beste Yvonne,

Excuses als het antwoord wat langer uit is gebleven. De mail is in onze spam beland.

Alsnog hebben we de terugbetaling binnen de vooraf aangegeven verwerkingstermijn verwerkt.

hopelijk vind u de juiste sportschoen

Sportieve groet,
Team Artin

Classificada 4 em 5 estrelas

Top schoen…

Supersnelle levering en wat nog belangrijker is een goede pasvorm. Voelt gelijk aan alsof ik vast en stevig aan de grond sta. Dit maakt mij minder wankel waardoor ik de concentratie op de oefening kan richten en niet bezig ben met het idee niet omvallen.

7 de junho de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

De paarse schoen is een instapschoen…

De paarse schoen is een instapschoen wat echter nergens vermeld staat. Als je zoals ik een hoge wreef hebt dan krijg je je voet er praktisch niet in. De vetersluiting is dan ook iets voor de sier maar zet kopers wel op het verkeerde been. Beter lijkt mij het in de begeleidende tekst te vermelden.
Ook de klantenservice is bijzonder matig te noemen. Toen ik bovenstaand verhaal mailde kreeg ik te horen dat niet alle schoenen instappers waren. Ik heb terug gemaild dat het beter was geweest eenvoudig weg de schoen(en) te vermelden die een ‚gewone‘ sportschoen betreffen. Het is nog niet zo dat de firma al 50 modellen op de markt heeft gebracht. Hierop geen antwoord meer mogen ontvangen.
Dus het idee is goed maar de firma moet nog wel volwassen worden vwb tekst en klantenservice.

9 de junho de 2026
Classificada 4 em 5 estrelas

Ruilen lastig, maar goed geholpen

Levering was redelijk snel, alleen blijkt de schoen wat klein uit te vallen. Ruilen voor een maat groter was niet mogelijk (niet meer op voorraad), maar uiteindelijk ben ik goed geholpen aan een grotere maat van een andere kleur.

26 de maio de 2026

Betrouwbaar

De service en responsie op vragen waren goed. Helaas pasten de schoenen niet, en grotere maten waren er niet.
Retourprocedure opgezet ( dit duurde wel even, voordat er reactie kwam, maar alles gaat tegenwoordig via de mail, waarschijnlijk personeelsproblemen), maar alles kwam goed, nu nog wachten op restitutie betaalde bedrag.

7 de junho de 2026

Hallo Artin athletics!

Hallo Artin athletics!

Ik heb zojuist vandaag mijn artin mesh trainer 3 wit schoenen binnen gekregen en heb deze avond ermee getraind als eerste wat zijn dit fijne schoenen! En wat een stabiliteit qua schoenen. Ik ben er zeer tevreden mee de schoenen. GROTE AANRADER!!! 🔥💪🏽 En mijn grote complimten over de schoenen.

Groetjes
Elvedin Altic

6 de junho de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Na veel filmpjes te hebben gezien van…

Na veel filmpjes te hebben gezien van de schoenen toch maar een bestelling gedaan.
En inderdaad ze staan super stabiel. De schoen zelf wil niet kantelen.
Ze zitten prettig maar het is wel even wennen want er zit geen demping in maar dat is wat ik gewend was.
Ik ben blij met mijn aankoop.

1 de junho de 2026