Rigtig god kundeservice. Hurtig levering af varer, så snart de kommer på lager.
Leia as opiniões dos outros
Jeg har fået fantastisk service både ved køb i butikken og senere pr. telefon i forhold til levering af mit køb. Alle medarbejdere har været utrolig hjælpsomme og imødekommende og vidst hvad de har ta... Ver mais
A empresa respondeu
God købsoplevelse, men at jeg ikke fik svar på min henvendelse trækker naturligvis ned. Købte nogle dage før black friday , fik først en mail om 23% rabat, så 25 % men nogle dages forskel betød jeg... Ver mais
A empresa respondeu
God hjemmeside, enkelt at bestille, god information om hvornår møblerne var klar til levering - og levering til tiden! Her køber vi gerne kvalitetsmøbler igen! Penge blev desuden først trukket dagen e... Ver mais
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Hos Art & Design finder du et af landets flotteste udvalg af designmøbler, belysning og interiør. Vi har et stort udvalg af alle de populære danske møbeldesignere og leverandører. I vores webshop har du mulighed for at shoppe designvarer - med samme gode service som i butikken! Vi sidder altid klar til at hjælpe dig. Kontakt kundeservice på tlf. 54 81 71 99. Besøg vores webshop artogdesign.dk og shop lækre designmøbler, lamper og interiør lige når det passer dig! Vi fører alle top brands indenfor dansk design.
Informações de contacto
Herningvej 36, 4800, Nykøbing F., Dinamarca
- kundeservice@artogdesign.dk
- artogdesign.dk
As pessoas também visitaram
Rigtig god kundeservice
Rigtig god kundeservice. Hurtig levering af varer, så snart de kommer på lager.
Hurtig afsendelse og gode priser
Hurtig afsendelse og gode priser. Passende antal mails afsendt. Lige som det skal være.
Alt godt fra denne hjemmeside- min vare…
Alt godt fra denne hjemmeside- min vare kom efter 2 dage 📦💨👌🏻
Super hurtig levering og fin vare
Super god service.
Super hurtig levering
Super hurtig levering. Meget god kommunikation. Kan varmt anbefales!
God pris og hurtig levering
Gode priser og hurtig levering
Useriøst kundehåndtering
Jeg har tilbage i september(!!!) købt en ganske fik PH-lampe af jer.
Jeg har betalt for privat omdeling da lampen har en værdi jeg ikke mener bør ligge nede i den lokale pakkeshop.
Jeg ser så jeg har fået en mail omring at min pakke er blevet leveret - UDEN kvittering for modtagelse og står nu til frit skue til alle og enhver der kommer forbi.
Jeg var hjemme, ingen bankede på, ingen ringede på.. Var da heldigt jeg fik læst min mail..
Jeg kan se pakken er beskadiget, jeg ringer ind, først bliver jeg viderestillet 3 gange - hvor der bare bliver smidt på efter 30-45 sekunder, og må så ellers ringe op igen og igen og igen. For til sidst at få at vide jeg skal udfylde en blanket. Blanketten bliver sendt ind 23/09 - der går 2 dage før der bliver vendt tilbage - “Kan papkassen bruges til at sende lampen retur” svare selvfølgelig kan den da det.
D. 27/9 får jeg svar på de har oprettet en sag
D. 4/10(!!!) bliver jeg spurgt om jeg stadig har papkassen fordi de lige har misset de skal bruge et klistermærke der sidder på kassen - de får et billede
D. 15/10 er jeg nødt til at rykke for kontakt og opdatering i sagen
D. 16/10 får jeg en mail om de beklager svartiden
D. 20/10 får jeg en returblanket fordi lampen skal ind til dem, og så videre til Louis Poulsen
Samtidig sender jeg en forespørgsel på hvorfor der skal gøres så meget ud af en sag der reelt burde kunne klares med et erstatningskrav mod fragtfirmaet der har stillet pakken uden kvittering. Men er ikke vendt tilbage på min forespørgsel.
Vi skriver nu d. 8/11 og vi mangler stadig en lampe over vores spisebord, i boligen vi er flyttet i.
Vi har ikke fået en tidshorisont for hvornår vi kan forvente enten at få vores pil skæve lampe retur eller om vi får en ny. Eller om vi overhovedet har mulighed for at få vores penge retur..

Resposta da Art & Design
God og hurtig service
Super god service og hurtig ekspedition.
Fin og effektiv behandling af min ordre.
Super hurtig levering
Super hurtig levering, god pris og sikker emballage .
Super tilfreds
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.