Arvona Opiniões 5

Mau

TrustScore: 2.5 em 5

5 opiniões

Classificada 1 em 5 estrelas

Känner mig så lurad af Arvona

Känner mig så lurad af Arvona, tyvärr har dem också lurat ett stort antal människor. Skapade en Facebook grupp för personer som har blivit lurad af detta Fusk Bolag.

14 de novembro de 2025

Bedrägeri

Bedrägeri! Köpte en julkalender som nu i efterhand var för bra för att vara sann. På filmen var det 24 luckor men kvalitativa produkter, fick hem en kalender med 11 luckor med rena skitsaker, kalendern var öppen, när man kontaktar företaget så hotar dom i mailen!

13 de novembro de 2025

Bedrägeri på hög nivå

Bedrägeri på hög nivå.
Avrona är ett företag som lovar mycket men håller inget.
Jag med flera har blivit lurade den senaste tiden.
Jag köpte en Häst Jul Kalender inför jul till mitt barnbarn. Det var ett skämt… 11 luckor med 8 ”så kallade hästsaker”
Fin reklamfilm och utlovande om 24 dagars glädje att se fram mot….. Se citat "Föreställ dig att vakna upp varje morgon i december med spänningen av att öppna en ny överraskning – perfekt för ryttare, hästfans och alla som har en plats i hjärtat för hästar"
När den kom så var inget som stämde. Kalendern var Betydligt mindre än på filmen och 11 luckor istället för 24. Varav 2 var helt tomma. Pinsamma saker i luckorna till skillnad mot de som visades i filmen. De har i efterhand ändrat en del på hemsidan.
Till att börja med svarar kundtjänst fort, men med pinsamma förslag till kompensation.
Jag bad att få pengarna tillbaka eller rätt vara som jag beställt.
Köp inget härifrån. Ni kommer bli besvikna.

3 de dezembro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Detta företag håller på med bedrägeri

Detta företag håller på med bedrägeri, och många människor blir lurade, Köpte en häst kalender inför jul,
Och med en jättefin reklam film. sen när vara kom, så det var inget som stämde, Kalendern gick också bara till nummer 11.
Sen så vill dom inte återbetala något,

18 de novembro de 2025

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.