Informações sobre a empresa

1. Consultor de Marketing

Escrito pela empresa

Digital markedsføring i øjenhøjde. Digital mediebureau der tilbyder eksekvering af kampagner, in-house marketing og workshops. 🪩 Google Ads, Display, GA4 & SEO 🪩 Display & Programmatic 🪩 Meta, Pinterest & Tiktok 🪩 Hjemmesideudvikling Få dine annoncer ud til de rigtige mennesker – digitalt, selvfølgelig! Skræddersyede løsninger til din virksomheds unikke behov.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har været i forløb hos Amanda og…

Jeg har været i forløb hos Amanda og det var helt fantastisk! Amanda underviste mig i at opsætte annoncer på Meta platforme og Google. Amanda er behagelig og jordnær og har været en stor hjælp til at booste min forretning og komme med sparring på forskellige tiltag. Tak 🙏🏻

1 de dezembro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Amanda har gjort min virksomhed til en…

Amanda har gjort min virksomhed til en succes.

Jeg havde oprindeligt planlagt et samarbejde med et af de store medie-bureauer, men synes det var lidt for dyrt. Så stødte jeg på Amanda som formåede at gøre markedsføring og sociale medier til en forståelig ting og samtidig skabe en masse leads for mig. Og så til en brøkdel af prisen, jeg ellers ville have endt med at betale.

For en måned siden satte vi os og analyserede på tallene og performance for Google AdWords og meta-reklamer, og med Amanda’s input er omsætningen eksploderet, så jeg næsten ikke kan følge med!

Kæmpe anbefaling.

8 de dezembro de 2025

Kanon oplevelse indtil videre

Kanon oplevelse indtil videre -

Fantastisk sparringspartner med god teknisk viden og hurtig til at eksekvere på aftaler. Vi glæder os til langvarig samarbejde 🙏

18 de julho de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Kan i høj grad anbefale Amanda!

Amanda er virkelig min go-to kvinde, når det kommer til annoncering og andre marketingsrelaterede opgaver. Hun er skarp og er virkelig god til sit felt. Det er tydeligt at mærke, at hun har mange års erfaring inden for branchen. Jeg ville til hver en tid anbefale at få hjælp af Amanda. Hun er skøn at samarbejde med!

11 de junho de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Dedicated and efficient team member

Amanda is hardworking, dedicated and a positive member of our team. Amanda worked with our company for around 2 years and she helped to grow our social media reach, develop ads and marketing materials, website and content. She worked patiently with members of the team who did not have as much knowledge of marketing and also took time to help them learn. She has a lovely demeanour which will help her to settle in with any firm and is quick to understand tasks and develop her knowledge.

25 de março de 2025
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais