Informações sobre a empresa

1. Empresa de software

Escrito pela empresa

RMINDR er en dansk app, som hjælper små og mellemstore virksomheder med at huske deres virksomhedsfrister. Undgå bøder. RMINDR påminder dig om din virksomheds frister.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Classificada 3 em 5 estrelas

Jeg ville måske give flere stjerner

Jeg ville måske give flere stjerner, men jeg forstår ikke hvad forskellen er på remindr og så en almindelig google calendar?
Det synes jeg virkelig de mangler at beskrive og også argumentet for prisen. Derfor vil jeg ikke give dem en bedre rating.

5 de janeiro de 2026

Banebrydende og brugervenlig.

Banebrydende og brugervenlig.

Denne app vil jeg helt klart anbefale til alle mine klienter og alle virksomhedsejere, da den giver et super og nemt overblik på ens skattekonto.

9 de abril de 2024

Hej Nishan.

Tusind tak for din anmeldelse! 😊 Vi er utroligt glade for at høre, at du oplever vores app som banebrydende og brugervenlig. Det betyder meget for os, at den gør en forskel for dig, og at den kan bidrage til at give et nemt overblik over skattekontoen.

Hvis du nogensinde har spørgsmål eller idéer til, hvordan vi kan gøre appen endnu bedre, så tøv endelig ikke med at kontakte os.

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg kunne ikke finde ud af at koble…

Jeg kunne ikke finde ud af at koble skattekonto til appen.
Fik hjælp af kundeservice.
Rigtig god kundeservice

11 de setembro de 2023

Hej Mohammed.

Tusind tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse! Vi er kede af, at du stødte på udfordringer med at koble skattekontoen til appen, men det glæder os at høre, at vores kundeservice kunne hjælpe dig godt på vej. 😊

Vi stræber altid efter at give den bedste service, og det betyder meget at høre, at du har haft en positiv oplevelse med vores team. Hvis du skulle få brug for yderligere hjælp eller har spørgsmål i fremtiden, så er vi her altid for at hjælpe.

Simpel og godt!

Vi er tilfredse med det fordi det er nemt og overskueligt.´Derfor helt klart 5 stjerner herfra

28 de agosto de 2023

Hej!

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og de 5 stjerner! 🌟 Vi er så glade for at høre, at du oplever vores løsning som simpel, nem og overskuelig. Det er lige præcis dét, vi stræber efter!

Hvis der nogensinde er noget, vi kan hjælpe med, eller hvis du har idéer til forbedringer, så tøv ikke med at kontakte os.

App-en er nem at bruge

App-en er nem at bruge og dejligt med notifikationer til at minde en om deadlines

16 de agosto de 2023

Hej Jane.

Tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at du finder appen nem at bruge, og at notifikationerne hjælper dig med at holde styr på deadlines – det er præcis, hvad de er lavet til!

Hvis du har yderligere feedback eller forslag til forbedringer, er du altid velkommen til at dele dem med os. Vi arbejder hele tiden på at gøre oplevelsen endnu bedre.

Overbliksskabende app

Super god app med gode og vigtige funktioner som er en god påminder om de deadlines der vedrører moms etc. Herudover har kan jeg også tilgå skattekontoen direkte fra app’en!
Er der plads til forbedringer? Ja bestemt!
Men helt klart et godt værktøj til at undgå dumme forglemmelsesbøder!
Stor anbefaling herfra

20 de março de 2023

Hej!

Tusind tak for din anmeldelse og den store anbefaling! 🙌 Vi er glade for, at du finder appen super god og nyttig, især med funktionerne til påmindelser og direkte adgang til skattekontoen. Det betyder meget for os at høre, at appen hjælper dig med at undgå de kedelige forglemmelsesbøder.

Vi arbejder løbende på at optimere og udvikle appen, så vi kan give vores brugere den bedst mulige oplevelse. Har du konkrete idéer eller ønsker, hører vi meget gerne fra dig!

Classificada 5 em 5 estrelas

En app der gør en forskel..

Som selvstændig er det vigtigt at overholde sine deadlines, for at undgå bøder og problemer. I en travl hverdag, kan man hurtigt miste overblikket, så det er fedt at blive mindet om de forskellige frister, så man er sikker på man er ajour.

Den nye funktion med skattekontoen, er også smart, da jeg dermed har hele overblikket ét sted, og jeg slipper dermed for at logge ind på skat, hver gang.

25 de fevereiro de 2023

Hej Cemil.

Tak for anmeldelsen.

Classificada 5 em 5 estrelas

App'en kører nemt og har de feat

App'en kører nemt og har de feat. den skal have. Godt værktøj, særligt når man har flere virksomheder at holde styr på.

25 de fevereiro de 2023

Hej Maria.

Rart med en simpel app

Rart med en simpel app, som bare gør det den skal. Ingen reklamer, nem oprettelse.

28 de outubro de 2022

Hej Brian.

Classificada 5 em 5 estrelas

God app med lækker brugerflade

God app med lækker brugerflade. Mangler dog lidt features mhp synkronisering af skattekonti mm.

29 de agosto de 2022

Hej Lars.

Mange tak for anmeldelsen. Vi har netop tilføjet skattekontoen til RMINDR.

Du finder den nede i menuen under din virksomhed.

Classificada 5 em 5 estrelas

Superfin app der gør, det den skal. Nem at bruge og fungerer helt automatisk. 5 stjerner herfra.

18 de agosto de 2022

Hej Gün.

virkelig god

virkelig god, minder mig om mine frister, hvilket er lækkert i en travl hverdag

17 de agosto de 2022

Hej Hisham.

Glimrende

Glimrende redskab til alle selvstændigt erhvervsdrivende. Har ikke misset en frist siden jeg fik Rmindr!

18 de julho de 2022

Hej Albert.

Mange tak for anmeldelsen. Det er præcis det vi ønsker for vores brugere!

Classificada 3 em 5 estrelas

Hej TK,

Vi er kede af, at du ikke rigtigt har brugt RMINDR endnu, og vi håber samtidigt at du vil tage den i brug, da det efter vores mening, helt klart er et godt redskab til erhvervsdrivende.

Bl.a. har vi lige haft en deadline her d. 30/6-2022 for indlevering af selskabers årsrapporter for regnskabsåret 2021. Vi har i denne forbindelse hjulpet vores brugere med at påminde dem om denne frist. Hvis man kommer til at glemme at indberette årsrapporten, så er værste konsekvens heraf, at dit selskab tvangsopløses og du dermed mister dit selskab.

Vend endelig retur med en opdateret anmeldelse når du har prøvet appen. Vi ser frem til at høre hvad du synes om den.

Dbh.

Fantastisk

Fantastisk, og allermest meget simpelt!

27 de maio de 2022

Hej Deniz.

Dbh.
RMINDR

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais