Audi - Gladsaxe Opiniões 1732

TrustScore: 4.5 em 5

4,4

Turbinevej 1, 2860 Søborg, DK

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har kun gode ting at sige om Audi Gladsaxe. Fra første kontakt har jeg altid oplevet en professionel, venlig og imødekommende service. Personalet tager sig tid til at lytte, svarer på spørgsmål... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

5 stjerner til William hos Audi. Vi fik en virkelig god gennemgang af vores nye Audi Q4 af William. Selvom bilen er leaset, blev vi behandlet præcis, som hvis vi havde købt bilen. Gennemgangen... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Rigtig fin service af Audi Gladsaxe. Jeg havde bestilt tid til Aircon service men det viste sig at der var utætte pakninger. Det krævet noget mere arbejde - men det fik Audi passet ind samme dag så je... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Audi Gladsaxe. Indleverede min bil til en af de famøse heldags software opdateringer - kom sent eftermiddag og kunne konstatere, at bilen fortsat holdt på pladsen, hvor jeg parkerede den og de havde s... Ver mais

Informações sobre a empresa

Informações de contacto

• Turbinevej 1, 2860, Søborg, Dinamarca

• 70701025

Skræddersyet tilbehør til din Audi

Der findes masser af originale tilbehørsløsninger til din Audi.

4,4

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Classificada 3 em 5 estrelas

Oplever lang ventetid og ringe service!

Oplever lang ventetid og ringe service!
Måtte selv efterspørge på fakturaen efter 3 uger!
Der var ikke tid til at ordne min bil fordi det var lørdag.

24 de janeiro de 2026

Hej,

Vi er kede af at høre, at du har oplevet lang ventetid og manglende opfølgning i forbindelse med din faktura. Det er naturligvis ikke tilfredsstillende, at du selv skulle rykke for den efter tre uger – det beklager vi.

Vi forstår også, at det har været frustrerende at få at vide, at der ikke var mulighed for at tage bilen ind om lørdagen. Vores bemanding og kapacitet kan være begrænset i weekenden, men det skal naturligvis kommunikeres klart.

Vi tager din feedback med os.

Audi - En del af Semler Mobility

Classificada 5 em 5 estrelas

Super sparring og høj kvalitet.

Super sparring med sælgeren og høj kvalitet i både opfølgning undervejs og i selve leverancen

25 de fevereiro de 2026

Hej Ole,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du har oplevet super sparring med sælgeren, samt høj kvalitet både i opfølgningen undervejs og i selve leverancen

Alt det bedste – og god køreglæde.

Super service hos Audi Gladsax

God service hos Audi Gladsaxe

24 de fevereiro de 2026

Hej Charlotte,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os rigtig meget at høre, at du har oplevet god service hos Audi Gladsaxe.

Classificada 5 em 5 estrelas

Den personlige dialog var god

Den personlige dialog var venlig og imødekommende

Hej Ulf,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du har oplevet den personlige dialog som venlig og imødekommende. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen en anden gang

Hurtigt og nemt.

Hurtigt og nemt.

Hej Mette,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du oplevede, at det hele var hurtigt og nemt

Tilpas salg / viden om bilen

Tilpas salg / viden om bilen
Punktlig præcis rådgiver. Top godt

19 de fevereiro de 2026

Hej Erik,

Mange tak for din anmeldelse. Den sætter vi stor pris på.

Vi takker mange gange for besøget, hvor det glæder os, at du havde en god oplevelse med god service.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen en anden gang! Rigtig god dag!

Altid den bedste kundeoplevelse

Altid den bedste kundeoplevelse og rigtig god rådgivning.
Audis medarbejdere gør utrolig meget for at hjælpe med ens problem og det værdsætter jeg højt.

Mange tak for din anmeldelse.

Det betyder virkelig meget for os at høre, at du altid oplever den bedste kundeoplevelse og får rigtig god rådgivning, og at vores medarbejdere gør en positiv forskel for dig.

Service ok

Service er ok

Hej Bo,

Tak for den flotte anmeldelse – det sætter vi stor pris på!

Rigtig god dag.

Super godt værksted

Super godt værksted! 10/10 stjerner :)

Hej Natalie,

Mange tak for din anmeldelse.

Det betyder rigtig meget for os at høre, at du oplever os som et super godt værksted – og 10/10 stjerner gør os både stolte og glade.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen en anden gang :)

Classificada 2 em 5 estrelas

Dårlig værkstedsoplevelse

Alt for sendrægtig udbedring af elektroniske fejl under garantien. Noget blev endda faktureret selvom det var en garantisag.

Hej Anders,

Vi er rigtig kede af at høre om din oplevelse, og at det har taget længere tid end forventet. Vi håber, at alt er i orden nu. Hvis der stadig er problemer med fakturaen, vil jeg anbefale, at du kontakter værkstedet, så I sammen kan finde en løsning.

Vores kunder betyder alt for os, og vi stræber altid efter at levere den bedste service. Din feedback bliver taget med videre internt, så vi kan bruge den til at forbedre os fremover.

Rigtig god service

Rigtig god service og indgående beskrivelse af udført arbejde.

Hej Morten,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os meget at høre, at du har oplevet rigtig god service, og at du har fået en grundig gennemgang af det udførte arbejde

God service.

God service.
Jeg kørte forbi, fordi bilnøglen er løbet tørt for batterier, fik den skrift med det sammen uden beregning.
Super søde og høfligt personale.
Siri

16 de fevereiro de 2026
Opinião espontânea

Hej Siriporn,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du oplevede god service, og at vi hurtigt kunne hjælpe dig med at få skiftet batteri i bilnøglen. Det betyder meget for os, at du fremhæver vores personale som søde og høflige.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen en anden gang.

Classificada 5 em 5 estrelas

Har været en rigtig god oplevelse

Har været en rigtig god oplevelse, fra A-Z😊

Hej Jacob,

Mange tak for din anmeldelse. Den sætter vi stor pris på.

Vi takker mange gange for besøget, hvor det glæder os, at du havde en god oplevelse.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen en anden gang! Rigtig god dag!

Classificada 4 em 5 estrelas

Hurtig reparation og aflevering.

4 de fevereiro de 2026

Hej Joy,

Det glæder os at høre, at forløbet med reparation og aflevering gik hurtigt og effektivt. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

Classificada 1 em 5 estrelas

Prisen upassende for det udførte

Prisen for det udførte var alt for høj

30 de janeiro de 2026

Hej Johannes,

Vi er kede af at høre, at du oplever prisen som for høj. Som autoriseret værksted arbejder vi med originale reservedele, specialuddannede teknikere og følger producentens forskrifter, hvilket er med til at sikre kvalitet og garanti.

Hvis du ønsker en nærmere gennemgang af fakturaen, er du meget velkommen til at kontakte os.

Audi - En del af Semler Mobility

Classificada 4 em 5 estrelas

Fin opfølgning på værkstedsbesøg hvor…

Fin opfølgning på værkstedsbesøg hvor prisen blev meget højere end oplyst

29 de janeiro de 2026

Hej Lars,

Vi er glade for, at du oplevede en fin opfølgning efter værkstedsbesøget, men vi er kede af at høre, at prisen endte med at blive væsentligt højere end først oplyst.

Hvis du har lyst, gennemgår vi meget gerne regningen med dig. Du er altid velkommen til at kontakte os for en forklaring af regningen

Service OK

Fin oplevelse. God service ved personale. Service noget dyrt.

3 de fevereiro de 2026

Hej Georg,

Tak for din anmeldelse og de 4 stjerner!

Det glæder os at høre, at du har haft en fin oplevelse og oplevet god service fra vores personale. Vi forstår samtidig godt, at prisen kan opleves som høj. Som autoriseret værksted arbejder vi med originale dele, specialuddannede teknikere og følger producentens forskrifter – det er med til at sikre kvalitet, garanti og tryghed hele vejen rundt.

Vi håber at kunne byde dig velkommen igen en anden gang og takker for din feedback.

Classificada 5 em 5 estrelas

Var stærkt tilfreds med rådgiveren…

Var stærkt tilfreds med rådgiveren Roshdi. Meget venlig og og hjælpsom. Stor ros til ham

29 de janeiro de 2026

Mange tak for din anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du har været stærkt tilfreds med rådgiveren Roshdi, og at du oplevede ham som meget venlig og hjælpsom.

Audi i Gladsaxe i top

Meget serviceorienteret medarbejdere - man føler sig altid velkommen

28 de janeiro de 2026

Hej Leif,

Mange tak for din anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at Audi i Gladsaxe opleves i top, at medarbejderne er meget serviceorienterede, og at du altid føler dig velkommen – præcis sådan skal det være.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen en anden gang.

Lige i skabet

30 de janeiro de 2026

Hej Dennis,

Tak for den flotte anmeldelse – det sætter vi stor pris på!

Rigtig god dag.

Audi – en del af Semler Mobility

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais