Leia as opiniões dos outros
Verkoper deed nogal arrogant. Klein assortiment in een kleine winkel. Zou de beste audio zijn, hoedan?? Getest door wie?
Al sinds de opening kom ik bij AudioExpert, zij het voor een aankoop, service of advies. Wordt altijd vriendelijk te woord gestaan, nemen de tijd en geven passend advies. In mijn ervaringen de f... Ver mais
Ich habe bei Audioxxpert einen Bryston Pramp/DAC gekauft. Aufmerksam geworden bin ich über Marktplaats. Nach Kontaktaufnahme und sehr freundlicher Kommunikation bin ich aus Deutschland kommend... Ver mais
Informações sobre a empresa
Als u de naam ’s-Hertogenbosch hoort denkt u waarschijnlijk gelijk aan Bossche bollen en de fraaie Sint-Jan. Maar wist u ook dat er onder de rook van de kathedraal de beste audio-video zaak van Nederland te vinden is? Bent u op zoek naar een complete thuisbioscoop? een stereoinstallatie? een totaaloplossing voor beiden. Of zoekt u een goede hoofdtelefoon voor onderweg? Een nieuwe Smart-televisie misschien? Bij ons bent u aan het juiste adres! Onze ruime winkel heeft meerdere luisterruimtes waarin u op uw gemak luidsprekers en apparatuur kunt vergelijken. Uiteraard staat ons deskundige team voor u klaar om u te begeleiden naar de juiste keus.Ons assortiment bestaat louter uit mooie merken: van betaalbaar tot exclusief. Wij zorgen er voor dat u, ongeacht uw budget, naar muziek kunt luisteren en kunt genieten van uw favoriete film of concert. Heeft u twee linkerhanden? Wij komen graag uw aangeschafte apparatuur thuis bezorgen en aansluiten. Desgewenst geven we uitgebreide uitleg over de werking. Parkeren kan voor de deur of in de Sint Joseph garage.
Informações de contacto
Hinthamerstraat 111-113, 5211MH, Den Bosch, Holanda
- 0736897729
- info@audioexpert.nl
- audioexpert.nl
Não respondeu a opiniões negativas
Verkoper deed nogal arrogant.
Verkoper deed nogal arrogant.
Klein assortiment in een kleine winkel.
Zou de beste audio zijn, hoedan?? Getest door wie?
Audiorexpert is terecht dé allerbeste…
Audiorexpert is terecht dé allerbeste hifizaak van Nederland . Klantvriendelijkheid staat er primordiaal . De professionele en gedreven merdewerkers zijn het uitgangsbord van deze top high-endzaak . Prijs/kwaliteit is deze zaak ook een topper . Ik kan hier enkel 5***** geven en in feite verdienen deze medewerkers en hun zaak meer . Een dikke pluim voor de kwaliteit van Audioexpert waar winstbejag volledig uit den boze is . De klant komt steeds op de eerste plaats . Proficiat Audioexpert !
De beste audio winkel van Nederland
In mijn ervaringen de fijnste en beste audio winkel van Nederland.
Top winkel!
Zeer goede ervaring bij AudioExpert! Mooie prijzen, vriendelijke service en goed bereikbaar. Het personeel is behulpzaam, neemt de tijd voor je en geeft duidelijke en eerlijke adviezen. Een fijne winkel waar klantvriendelijkheid echt centraal staat. Zeker een aanrader!
McIntosh receiver MHT300
Enige tijd geleden trok deze site mijn aandacht door een demo model van een McIntosh receiver. Bij aankomst bleek dat deze al verkocht was. Dus intern moest er even overlegd worden hoe ze dit op gingen lossen. Met enige teleurstelling door de zaak gelopen, maar verbaasde me over allerlei bijzondere merken audioproducten. Gesprek gehad met Peter en ze kwamen met een heel mooi voorstel. Nog een paar dagen over nagedacht en na nogmaals telefonisch contact zijn we naar ieders tevredenheid tot een akkoord gekomen. Jimmy heeft bij ons thuis alles goed ingesteld, dus dat was heel prettig. Hij kwam zeer vriendelijk en vakkundig over. Mocht ik in de toekomst nog wat nodig hebben, dan gaan ze mij daar zeker zien.
Klantvriendelijk
Ik werd heel goed geholpen met mijn probleem met de Lyngdorf app. Zoveel klantvriendelijkheid maak je niet elke dag mee.
Geweldige service
Geweldige service, en mooie prijzen.
Top winkel
Geen moeite is het bedrijf te veel om…
Geen moeite is het bedrijf te veel om het de klant naar de zin te maken. Met name de eigenaar Peter spant zich in om voor problemen een passende oplossing te bieden. Een dac daar nieuw gekocht vertoonde in mijn set een kleine brom, met hulp van de importeur regelde Peter snel een nieuw exemplaar. Toen de geluidskwaliteit niet mijn smaak was kwam Peter met verschillende alternatieven.
Zeldzame parel in hifiland.
Ik heb onlangs iets besteld bij Audio…
Ik heb onlangs iets besteld bij Audio Expert en ben ontzettend goed geholpen. Vanaf het moment dat ik contact opnam, werd er vriendelijk en deskundig met me meegedacht. De medewerkers namen echt de tijd om mijn vragen te beantwoorden en gaven duidelijk advies over welk product het beste bij mijn situatie zou passen.
De bestelling werd snel verwerkt en netjes geleverd. Alles klopte precies zoals afgesproken. Kortom: uitstekende service en een fijne ervaring. Ik bestel hier in de toekomst zeker vaker!
KEF soundbar en sub aangekocht
KEF soundbar en sub aangekocht. Super geluid. Tevens uitstekend advies en installatie service. Je merkt dat je met gepassioneerde hifi professionals te maken hebt.
Rega P8 Nd7!!
Vanwege mijn hernieuwde interesse in vinyl de daad bij het woord gevoegd en een Rega P6 Nd7 bij Marcel en Peter besteld. De heren weten waar ze over praten omdat ik uitstekend ben geadviseerd over de juiste instellingen. Na drie weken toch besloten om van de Rega P6 Nd7 naar de Rega P8 Nd7 te gaan. Geen enkel probleem. Ik ben dus sinds vandaag de trotse bezitter van een Rega P8 Nd7. Ik ben uitermate te spreken over Audioexpert en de manier waarop zij met de klant meedenken en het juiste advies geven. Het hele proces, van bestelling tot uitleveren heb ik als zeer prettig ervaren. Ik kom zeker nog weer terug bij de heren!
Vorige week op de bonnefooi…
Vorige week op de bonnefooi binnengelopen. Had een advertentie gezien van Golden Ear. Ik had niet verwacht dat ik direct kon luisteren, maar de medewerkers gunnen direct voor me aan het sjouwen. 5 minuten later was ik aan t luisteren. Wat een klassezaak.
Ein Top Audio Geschäft
Ich habe bei Audioxxpert einen Bryston Pramp/DAC gekauft.
Aufmerksam geworden bin ich über Marktplaats.
Nach Kontaktaufnahme und sehr freundlicher Kommunikation bin ich aus Deutschland kommend direkt zu Audioepert
gefahren und habe das Gerät zu einem sehr fairen Preis gekauft.
Zusätzlich wurde mir ein passendes Phonomodul zu einem ebenso guten Preis angeboten, welches dann für mich bestellt und sehr schnell
per Post nach Deutschland nachgeliefert wurde.
Ich kann nur sagen, erstklassiger Top Service egal ob persönlich, per Email, oder am Telefon.
Vielen Dank an das Team Audioexpert und ich werde das Geschäft gerne weiter empfehlen.
Klantervaring in de winkel was slechter…
Klantervaring in de winkel was slechter dan verwacht. Jammer. Vragen werden snel en beknopt beantwoord, of er haast was.
Al 2,5 maand niet geleverd, nul-komma-nul communicatie en beloftes die niet worden nagekomen.
Bestelling online geplaatst op 20-12-2024. Bevestiging ontvangen, daarna niets meer. 10-1-2025 gebeld. Medewerker zegt toe het uit te zoeken en dezelfde dag terug te bellen. Gebeurt niet. 11-1-2025 email gestuurd met deze toelichting. Geen reactie. 16-1-2025 weer gebeld en gesproken met andere medewerker (Renzo). Biedt excuses aan en belooft het uit te zoeken en terug te bellen. Dat gebeurt dan wel. Eén van de twee bestelde artikelen is binnen, tweede artikel wordt volgende week verwacht. Dan wordt het verstuurd. 24-1-2024 weer niets gehoord of ontvangen. Email gestuurd met verzoek om het ene artikel dan alvast te ontvangen. Dat gebeurt. 28-2-2025 al weer een maand geen bericht over het tweede artikel (dat drie weken daarvoor werd verwacht). Email gestuurd met bericht dat ik er nu wel klaar mee ben, het tweede artikel annuleer en hiervan graag bevestiging en betaling terug ontvang. 4-3-2025 nog steeds geen reactie (waarom verwachtte ik dit eigenlijk nog?). Hopeloos.
Aanvulling:
6-3-2025 weer contact: excuses en erkenning van teleurstellende gang van zaken. Ter compensatie wordt mijn volledige aankoopbedrag geretourneerd. Het al geleverde artikel hoeft niet terug. Dat is dan netjes. Dank!
Oorspronkelijke 1* rating verhoogd naar 3*
Prettig zaken gedaan
Prettig zaken gedaan. Vandaag bij het ophalen van mijn nieuwe luidsprekers hartelijk ontvangen met koffie en gebak na een reis vanaf Leeuwarden. Er werd alle tijd voor mij genomen en ik ben uitvoerig rondgeleid door het audioexpert castle. Marcel en Rens bedankt en mocht ik weer eens een verandering van mijn set overwegen neem ik eerst contact op met deze fijne zaak!
Betrouwbaar en goede audio
Ik kon mijn zo goed als nieuwe Denon cd speler inruilen voor de Rotel 14 MK 2en deden mij een uitstekend bod en ben met de speler zeer tevredenDe koffie stond al klaar toen ik binnen kwam. De Brabantse gezelligheid is daar aanwezig. Men is blij dat je bij hun komt winkelen. Er zijn audiozaken die dat net andersom doen. Goede keuze in apparatuur en goed advies. Een zaak waar je graag naar toe gaat en mijn volgende aankoop zal zeker weer bij A E zijn
Ik had een USB kabel besteld waar ik…
Ik had een USB kabel besteld waar ik achteraf spijt van had. Vandaar dat ik de order geannuleerd heb.
Na het sturen van een email geen reactie gehad, nogmaals gemaild wederom geen reactie.
Maar wel doodleuk een mail sturen dat mijn order verstuurd is.
Voor de derde maal gemaild, nog geen reactie binnen...
Service van 0,0 bij audioexpert

Resposta da Audioexpert
Ik had gewild dat ik veel eerder op dit…
Ik had gewild dat ik veel eerder op dit bedrijf was gestuit! Ik ben dan ook zeer tevreden over de service, deskundigheid, vriendelijkheid. Ik kan dit bedrijf met een gerust hart anderen aanbevelen.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.