En fantastisk oplevelse hos Auto SPA Jeg er dybt imponeret over det håndværk, der leveres hos Auto SPA. Han er virkelig dygtig, kompetent og har masser af erfaring. Han er både imødekommende... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Fantastisk udført arbejde. Bilen fremstår som ny, inden for den rengøringspakke som var bestilt. Man bliver taget glad imod, ventetiden kan evt bruges i venterummet, med Netflix på skærmen, så gå ti... Ver mais
Jeg kørte ind med en bil der i den grad trængte til en kærlig hånd, fra tidligere ejers tid. Resultatet var over al forventning. Jeg kørte derfra med en rigtig dejlig oplevelse af god service... Ver mais
Rigtig god oplevelse hos auto-spa i Virum. En almindelig bilvask i vaskehal har bare ikke kunne fjerne snavsen på vores biltag, så det føltes som komplet spild, når man, for ikke særlig mange penge... Ver mais
A empresa respondeu
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Vores korte beskrivelse - energi, håndtering, passion og kærlighed. Der er meget i disse ord, og vi vil gøre vores bedste for at overføre det til dig og din bil! Hos Auto SPA kan du nemt få en daglig bilvask til din dejlige bil. I henhold til dine behov vil vi hos Auto SPA vaske bilen udvendige, indvendige, motor, alufælge, bunden m.m. Desuden er du godt betjent af flere Deluxe- tjenester fra os: Dampvask af bilens interiør, sæder og tæppevask, polering, voksning af din bil, coating som beskytter lakken, vinduespolering, rensning af lædersæder og andre dele. Fornyelse og imprægnering mv. Vi vil hos Auto SPA altid bestræbe os på at du får en rigtig god oplevelse og betjening - lad os puste nyt liv i din bil.
Informações de contacto
Kongevejen 166, kl., 2830, Virum, Dinamarca
- autospa.virum@gmail.com
- auto-spa.dk
Min 12 år gamle Mercedes C blev som ny
Min 12 år gamle Mercedes C blev som ny, efter at Auto SPA rengjorde den udvendig og indvendig.

Virkelig flot
Min bil var virkelig flot rengjort, og jeg kan absolut anbefale Auto Spa med 5 stjerner :-)

Resposta da Auto SPA
God service, flinke medarbejdere og kørte derfra i flot ren og velduftende bil. Godt arbejde.

Virkelig flot arbejde!
Virkelig flot arbejde, både udvendigt og indvendigt.
Kan helt klart anbefales.
Tak for en flot ren bil 👍😃

Resposta da Auto SPA
Det var en superflot bil
Det var en superflot bil, jeg afhentede efter en behandling hos Auto SPA.
Både indvendig og udvendig var det hele tiptop rengjort, det lignede simpelthen en spritny bil - selvom den faktisk snart er 4 år gammel.
Jeg kan på det varmeste anbefale Auto SPA - servicemindede, flinke og kanon dygtige folk.

Ovenud tilfreds 😊
Ovenud tilfreds 😊
Det var som at få en ny bil efter denne grundige rengøring👍
Anbefaler til andre, det er helt sikkert!!!

Resposta da Auto SPA
Min bil har aldrig været så ren og…
Min bil har aldrig været så ren og duftede så godt og dufter stadig dejligt. Kommer helt sikkert igen.

Resposta da Auto SPA
Er meget tilfreds- min bil har aldrig…
Er meget tilfreds- min bil har aldrig været flottere. Har prøvet et andet sted hvor vinduerne næsten var endnu mere fedtet efter rengøringen - men her var de HELT rene. Jeg vil klart vælge Auto Spa næste gang 😁

Venlige og grundige mennesker
2. gang jeg bruger autospa Virum. Flot arbejde endnu engang!

Resposta da Auto SPA
Den flotteste Bilrengøring jeg…
Den flotteste Bilrengøring jeg nogensinde har købt mig til. God service - lidt kedelige ventefaciliteter. Men bilrengøringen PERFEKT.

Super fint arbejde
Super fint arbejde, til en rigtig fornuftig pris

Lækker ren bil
Lækker ren bil. Sød og professionel betjening, samt stor fleksibilitet ift. ombookning af tidsbestilling. Meget tilfreds.😀

Resposta da Auto SPA
Super service og aldrig har min bil…
Super service og aldrig har min bil skinnet sådan.

Super flot arbejde
Super flot arbejde, bestemt ikke sidste gang vi har brugt auto spa

Resposta da Auto SPA
Meget fin betjening oģ en rigtig ren…
Meget fin betjening oģ en rigtig ren og pæn bil som nu har holdt i godt 14 dage

Resposta da Auto SPA
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.