Meget fornøyd med deres hurtige avgjørelse ved reklamasjon på en led bjelke jeg har kjøpt hos dem. Hadde fått fukt i lampa. Sendte mail med bilde og innen 15 min hadde de send ny, med retur lapp for d... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Super rask levering! Kjøpte leather paint til skinnsofaen min. Kjempe bra produkt 😀 Jeg er så fornøyd!!! En pakke ble borte i post systemet, jeg tok kontakt og de sendte ny med en gang. Fantastisk ku... Ver mais
A empresa respondeu
Lett å bestille, raskt levert, bra produkt. Flasken ble desverre skadet I forbindelse med transporten, og ca. en dl. hadde lekket ut i esken. Produktet måtte over på annen sprayflaske. Grunnet dette... Ver mais
A empresa respondeu
Helt ærlig så synes jeg det gikk så kjapt med alt fra bestilling til leveranse og alt var pakket så fint og trygt så jeg har bare positivt å si!Handlet når det var sommer salg så fikk bra priser på my... Ver mais
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Nordens største bilpleiebutikk. Alt du trenger til bilpleie - Til en lav pris - Rask levering - AUTODUDE
Informações de contacto
Trondheimsvegen - Kløfta 59, 2040, Kløfta, Noruega
- 69 10 94 10
- info@autodude.no
- autodude.no
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de um mês
As pessoas também visitaram
Bra produkter men lang leveringstid
Bra produkter, men lang leveringstid. Bestilt på mandag og fikk varene på fredag. Kundesupport forklarte det med hovedlager i Sverige. Så reklame om rask levering, bør de fjerne fra nettsidene sine.

Resposta da AUTODUDE.NO
Bra produkter men postnord forsurer…
Bra produkter men PostNord forsurer hele opplevelsen ..styr unna gratis frakt da dette kjapt tar lenger tid en det man håper og tror

Kjempebra produkt!
Kjenner dette produktet svært godt. det har vært min favoritt alkalisk avfetting i mange år. Finner neppe et bedre produkt!
Rask og god betjening og gode produkter til fornuftige priser
Rask og god betjening. Et godt produkt som er benyttet flere ganger, og som gir setene en flott fornyelse av tar vekk skitt og fornyer skinnet. Anbefales absolutt !
Leverer svært gode produkter
Leverer svært gode produkter, raskt og med gode priser. Proffe på bilpleie
Rask levering og gunstige priser
Rask levering og gunstige priser. Et betydelig antall kundeomtaler bekrefter kvaliteten på produktene. De to siste leveransene med PostNord ble mottatt innen 3-4 dager, noe som understreker at leveringspåliteligheten har blitt betydelig bedre den siste tiden.
Ok nettbutikk, men PostNord er eneste fraktalternativ
Nettbutikken og produktene er kjempefine, men det hjelper lite når Autodude kun tilbyr frakt via PostNord. Pakker sendes stort sett kjapt, men blir rutinemessig liggende på sentral hos PostNord. Min siste forsendelse har nå hatt status «gjøres klar for videre transport» i seks dager. Den ligger på sentral 5 mil fra Autodudes lager..
Det blir siste ordre hos Autodude fra meg inntil de eventuelt tilbyr andre fraktalternativer. Har ikke tid til dette.
All den tid de reklamerer med 1-4 dagers leveringstid, burde de følge opp dette med fraktleverandør.
Edit: ser nå at ny leverandør er lagt til. Supert👍🏻

Levert etter 3 dager
Levert etter 3 dager, bra pakket. Nå kan jeg ikke gi noen review på selve produktet jeg kjøpte ettersom jeg ikke har prøvd den enda.
Alt knællbra🥳
Meget treg levering/sending…
Første nettbutikken jeg erfarer som bruker 4-5 dager for å i det hele tatt få sendt varen. Kommer ikke til å handle der noe mer. Har ikke tid til det.

Resposta da AUTODUDE.NO
Raske, gode proodukter og info
Raske til å sende ut. God produkt info og videoer. Gode priser. Burde kanskje vært litt mer rabatter til faste kunder som meg selv 😊
Lukter godt å fungerer fint
Lukter godt å fungerer fint
Bra produkt levert fra Autodude
Rask sending av gode…
Rask sending av gode kvalitetsprodukter. Hyggelig pris er det også.
Veldig forbøgd med utvalget og rask…
Veldig forbøgd med utvalget og rask leveringstid
Bra nettbutikk
Bra utvalg og helt ok priser. Leverer raskt,enkle valgmenyer og lett å bestille uten for mye dilldall
Meget god service
Meget god service. Fikk varene meget raskt levert.
Er veldig fornøyd med handelen.
De selger gode produkter.
Fikk verken bestilt varen i handlekurv
Fikk verken bestilt varen i handlekurv, eller kontakt med kundeservice på mail.

Resposta da AUTODUDE.NO
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.