Mye fine varer. Savnert installasjonsistruksjoner til varen jeg kjøpte. Ble i en telefonsamtale før kjøpet gitt instruksjoner, samt henvist til å finne på Internett. Jeg ble i etterkant usikker på hvo... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Venter fortsatt på varer bestilt for mer enn 14 dager siden. Alle varer var på lager i nettbutikken ved bestilling. Fikk rask ordrebekreftelse, men der stopper det. Tok kontakt etter en drøy uke og da... Ver mais
AutoHobbys service er som forventet 10 av 10. De reagerer lynraskt på mail jeg har sent dem. Saken er at jeg har betalt mer for et produkt levert av AH enn det en konkurrent kunne tilby. AH beklag... Ver mais
Fikk problemer med det ene dørhåndtaket til min tesla modell 3, før jeg viste ordet av det fikk jeg tilsendt nye i posten samme dag som jeg sendte inn problemestillingen min. Super service. :) Kommer... Ver mais
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
AutoHobby.no er en norsk nettbutikk med lager i Froland, kun 10 minutter fra Tesla Supercharger på Stoa ved E-18. Du har muligheten til å hente bestillingen din hos oss etter avtale via e-post eller telefon. Vi er opptatt av å tilby tilbehør av høy kvalitet til konkurransedyktige priser, og vi hjelper deg gjerne med å finne det du trenger. Enkel betaling og trygg handel Hos oss kan du velge å betale med Vipps, Klarna, eller EHF for bedrifter. En trygg, enkel og hyggelig handel. Velkommen til AutoHobby.no!
Informações de contacto
Kristian Birkelands Vei 12, 4820, Froland, Noruega
- 453 38 347
- Kontakt@Autohobby.no
- autohobby.no

Full Pakke Tesla Model 3 Highland
Respondeu a 94% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de um mês
As pessoas também visitaram
Good service
Handlet flere ganger hos Autohobby. God service. Og raske til å sende varene.

Resposta da AutoHobby.no
God kvalitet på mattene virker det som
God kvalitet på mattene virker det som. Skulle ønske dere brukte posten og ikke PostNord da de er tregere.

Resposta da AutoHobby.no
Tok over 5 uker å få et sett…
Tok over 5 uker å få et sett vindusviskere og en filterpakke. Reklamerer med 1-4 dager levering. Dette etter å ha mast flere ganger. Sier de måtte flytte lager, men for min del var dette langt fra en forventet opplevelse dessverre.

Resposta da AutoHobby.no
Tiden fra bestilling og info underveis…
Tiden fra bestilling og info underveis at varen var på vei, og levert før estimat.
Veldig fornøyd.

Resposta da AutoHobby.no
Føler meg priotert ved hver bestilling
Føler meg priotert ved hver bestilling. Veldig fornøyd med service og effektivitet!

Resposta da AutoHobby.no
Bestilte for 20 dager siden og fortsatt…
Bestilte for 20 dager siden og fortsatt ikke mottatt varene..

Resposta da AutoHobby.no
Tok ekstremt lang tid å få varene
Tok ekstremt lang tid å få varene, men var noko varehus kluss :)

Resposta da AutoHobby.no
Godt utvalg og greie priser
Godt utvalg og greie priser. Tok litt tid med sending men god dialog å grei kundebehandling. Så er meget fornøyd 👍

Veldig fornøyd, god kundeservice
Veldig fornøyd,
Kjøpte en Tesla Model Y juniper pakke på black friday med gulvvmatter og setetrekk, samt beskyttelsesskjerm til skjermene fremme og bak. Den ene beskyttelsen var knust i hjørnet, og selv etter jeg ikke fikk bilen før i Januar så fikk jeg en ny :)

Resposta da AutoHobby.no
Tok veldig lang tid før jeg fikk…
Tok veldig lang tid før jeg fikk pakken. Ingen oppdatering på hvor pakken ble av. De kunne sendt ut en mail på hvorfor det tok lang tid. Fikk heldigvis pakken til slutt :)

Resposta da AutoHobby.no
Jeg vil ha byttet eller penger tilbake
Hei
Jeg har kjøpt mobil holder for Tesla y 2025. Jeg har ventet lenge og mobil holder passer ikke min bil
Mvh
Kidane Tekeste

Good bussines plan
Good bussines plan. I've recieved aliexpress frunk soft close worth 600NOK. And payed 1900NOK Dont you think I could order it from Ali if I want to?

Resposta da AutoHobby.no
Forsendelsen ble raskt levert etter jul…
Forsendelsen ble raskt levert etter jul og sto til forventningene.. Passer som smurt inn i bilen min..og god kvalitet
Veldig fornøyd 🤗

Treg levering
Treg levering!
Bestilt 7/1 på nettsiden.
Varsel fra Postnord om at pakke er underveis 13/1.
I dag 20/1 står den fortsatt underveis, men ikke når den er forventet levert.

Resposta da AutoHobby.no
Bra kundeservice ift reklamasjon.
Bra kundeservice ift reklamasjon.
Forstår AutoHobby har hatt utfordringer med sin 3PL leverandør, til tross for dette har de gjort en god jobb!

Kjempebra nettbutikk
Kjempebra nettbutikk, hyggelige priser. Rask levering. Anbefales.

Resposta da AutoHobby.no
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.