Har købt en dåse spraymaling til reparation af Skoda Octavia org. Farve. Varen svarer til beskrivelsen. Autolakken.dk kan anbefales.
Leia as opiniões dos outros
Profesionel håndtering på hjemmesiden. Hurtig afvikling . Hurtig afsendelse . Var overrasket over at mine lakker kom dagen efter. Og nuancen var perfekt
De havde et superprodukt til rustfjerning på lager , Evaporust og da jeg sendte billeder af en lidt utæt dunk, sendte de mig en hel ny dunk. Fornemt.
Informações sobre a empresa
Informação fornecida por diversas fontes externas
Autolakken.dk er drevet af Colorama Aarhus, som både er en malerforretning men samtidig også en malerfirma. Butikken finder sted i Bazar Vest (Den nye afdeling) i Brabrand. Malerfirmaet er medlem af Danske Malermestre og har indtil videre haft mange store malerprojekter såsom indendørs maling af Navitas-bygningen og mange andre projekter i samarbejde med Byggeselskab Olav de Linde. Udover bygningsmaling, har vi i mere end 10 år solgt produkter til reparationer af lakskader på bl.a. biler.
Informações de contacto
Edwin Rahrs Vej 32 M, ST. 1-2., 8220, Brabrand, Dinamarca
- 28193083
- info@autolakken.dk
- autolakken.dk
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
At i kunne blande den farve som var…
At i kunne blande den farve som var udgået fra Motip, super service
Igen ordrebekræftelse igen faktura jeg…
Igen ordrebekræftelse igen faktura jeg høre ikke noget fra jer føre jeg får besked fra gls

Resposta da Autolakken
Fik god service
Fik god service, lånebil, og de lavet skaden til perfektion. Stor anbefaling herfra
Profesionel håndtering på hjemmesiden.
Profesionel håndtering på hjemmesiden.
Hurtig afvikling .
Hurtig afsendelse .
Var overrasket over at mine lakker kom dagen efter.
Og nuancen var perfekt
God oplevelse
Fint udvalg, fornuftige priser og god levering.
Ikke sidste gang jeg handler derfra.
De annullerede min ordre uden forklaring.
Jeg bestilte en speciel RAL farve. De annullerede min ordre uden forklaring.
Jeg bestilte den et andet sted og de ringede mig op og fortalte at den farve slet ikke findes i RAL.
Så jeg valgte en anden, som er tæt på den ønskede, mens jeg var med dem i telefonen og den er alleree på vej-
auto lak kan de ikke finde ud af / ingen penge retur.
Jeg var inde i butikken i Århus (Colorama / www autolakken dk) for at købe en special tonet farve til min bil (metallic lyseblå Citroen C4).
Jeg går hjem og forbereder bilen med tildækning osv.
Det viser sig, at de har ramt helt ved siden af farven på trods af de har den originale Citroen farvekode til rådighed (EHHC).Den er nærmest mørke blå-lilla.
Spild af tid. Jeg kører derud igen.
De mener ikke det er deres fejl og vil ikke betale mig pengene tilbage. Malingen er lavet ud fra en farvekode.. basta.
Han tilbyder derimod at lave en lille korrigerende farve prøve mere.
Ja ok...
Det gør han så. Men han laver så åbenbart endnu en hel spray flaske som han tilbyder til halv pris nu.
Øhh hvad? Hvorfor laver du en ny spray maling?
Han vil egentlig gerne, at jeg bare købte den og så afsted med mig, men jeg insisterer på at afprøve den først.
Nå men vi afprøver den ude på parkeringspladsen og den er ligeså dårlig/forkert som den første.
Nu har han så lavet 2 spray dåser og det har han efter eget udsagn tabt penge på. Så derfor kan jeg ikke få pengene retur.
Så det er bedre kunden taber sine penge derfor skriver denne anmeldelse.
Jeg kan under ingen omstændigheder anbefale dette sted, såfremt det er maling til bilen der ønskes.
Det virker ikke som om de har styr på hvad de laver. Og kunden har i hvert fald ikke ret.
Holder jer laaangt væk fra dem.
------- REDIGERING: svar på jeres svar #1 -------
Det farve kort du viste mig var jo også langt fra den reelle farve som du har blandet til mig.
Så hvad nytter det ?
Jeg er godt bekendt med maling der falmer. Men dette er ikke problemet. Bilen er fra sen 2015.
Jeg viste dig min kofanger, som var malet for 14 dage siden af en auto lakerer og han har ramt 99% plet ud fra samme farvekode. Jeg kan ikke se forskel på denne versus bilens originale lak.
Vi havde malet et lille test område på bagklappen med din tonede farve og ved siden af den nye kofanger er der en visuel kæmpe forskel.
Jeg kan godt uploade et billede af din lak i forhold til bilens originale lak, så kan man se hvor ringe det er.
Det hjælper ikke at lakere det hele. Så har jeg bare en bagklap, som nu har en helt anden farve end resten af bilen. Så nej tak der.
Der må også godt være en forventet og acceptabel farve forskel, men 75% match er bare ikke godt nok.
Som sagt, hvorfor kunne min prof. auto lakerer ramme farven, men ikke jer ?
Så jeres argument med "så tæt som muligt" holder ikke en meter.
Det er alt sammen undskyldninger, således det skal se ud som om I har svaret på min anmeldelse og derfor har gjort jeres allerbedste.
Jeg forstår ikke I vil have den her anmeldelse på jer for sølle 250kr. Jeg havde nok bare givet pengene retur. Men hey, dårlig omdømme er vel bedre end ingen omdømme ?

Resposta da Autolakken
Alt ok hos autolakerer men gls lidt…
Alt ok hos autolakerer men gls lidt langsom til levering
2 forskellige farver som skulle være ens
Fik aldrig en ordrebekræftelse men pludselig fik jeg besked om at jeg kunne hente pakken. Da jeg åbnede den var de spraydåser jeg havde bestilt fra 2 forskellige produktions tidspunkter, hvilket har resulteret i at jeg måtte til at omlakere efterfølgende, da det tydeligt kunne ses. Synes ikke helt det virker til at der er styr på forretningen når telefonen hellere ikke bliver besvaret.
Har ikke varen som i reklamerer med
De havde det jeg skulle bruge
De havde det jeg skulle bruge
Har handlet der 2 gange
Hurtig levering,til rigtig pris.
Tak for super handler
Tak for super handler
Hvis bruge når igen her vil købe her til min bil
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.