Leia as opiniões dos outros
VV Klasila oli todella auttavainen ja asiakaslähtöinen pyrkiessään löytämään minulle sopivan auton, sekä tarjotessaan eri vaihtoehtoja toiveitteni mukaisesti. Yhteydenpito oli nopeaa ja asiallista,... Ver mais
Lyhyt ja ytimekäs viestittely, kiinteä tarjous ja auton luovutus erittäin sujuvasti. Rahatkin tulivat ennen kuin ehdin bussiin. Ainoa miinus on rahoitusyhtiön into käyttää pankkitetoja. Joutuu tarkka... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informações de contacto
Asioiden hoidossa kestää
Auton luovutuksen jälkeen meni 22 päivää ja useampi yhteydenotto, ennenkuin asiat hoidettiin loppuun (auto liikkeen nimiin, vakuutuksen katkaisu). Verot ja vakuutusmaksu palautettiin (usean yhteydenoton jälkeen), siitä juuri ja juuri voi yhden tähden antaa. Täsmälleen sama toimintamalli kuin 4 vuotta sitten. En suosittele, jos kirjekaveri ei ole hakusessa. Varsinkin leasing autoa palauttaessa kannattaa vaatia asioiden hoitamista heti.
Autossa olikin niin rikkinäisiä osia…
55000km ajettu auto.
Autossa olikin niin rikkinäisiä osia että huollossa sanoivat että katsastus puuttuu tähän. Talvirenkaista puuttui soviteosat joten eipä onnistunut renkaidenvaihto. Eivät halunneet näitä osia laittaa vaan laittoivat minut hakemaan nämä itse, neuvoivat minulle väärän paikan. Kun etsin ne itse ja vein taas toisen kerran renkaanvaihtoon niin selvisi että renkaat tai vanteet? eivät ole tähän autoon sopivat. Kysyin miten on mahdollista että auto joka on heidän mukaan tarkastettu ennen myyntiä , on osiltaan rikki ja mukana sopimattomat renkaat?? Heidän mukaan osat" kuluvia osia", ja renkaat oli tullut auton mukana. Mutta eikö tarkastus tehdä juuri siksi että nämä virheet löytyy?
Eivät ole kiinnostuneita reklamaatioista sen jälkeen kun auto on myyty.
Pompottelevat asiakasta ja yrittävät saada syyt muille. Missään en ole saanut yhtä asiatonta palvelua.
Ja mainostavat että autot on tarkastettuja, mutta myyntipäällikkö sanoikin kysyttäessä että eivät edes tarkasta autoa alta, ei heillä ole edes nostinta tätä varten.
Kokemuksia Autolle.com
Joo moni varmasti on positiivista mieltä liikkeestä. Tässä minun ensimmäinen kokemus. Eivät kerro autosta kaikkea. (muistakaa jokainen tarkistaa huolellisesti huoltokirjat yms. näiden myytävistä autoista) Leasailevat myynti autoja, eivät mainitse sitä missään. Valehtelevat suoraan päin naamaa. Ei jatkoon.
Valitse mieluummin joku toinen liike!
Valitettavasti kierrän kaukaa jo Sakan sekä Kamuxin ja tämä liike pääsee samalle listalle.
Asiakaspalvelu toimii tasan siihen pisteeseen asti, kunnes saatte tehtyä kauppasopimuksen. Tämän jälkeen viestintä olematonta ja pelkkää selittelyä, miksi asiat eivät ole edistyneet.
Annoin vaihdossa auton ja liikkeellä meni kuukausi saada loppuvelka maksettua ja auto siirrettyä pois mun nimistä. Olin tästä asiasta yhteydessä liikkeeseen moneen otteeseen, jouduin soittelemaan eri yhtiöihin, jotta saan vanhasta autostani mm. vakuutukset katkaistua ja laskut hetkeksi jäädytettyä. Aloin jo pohtimaan, että joudunko viemään asian eteen päin ja makselemaan kahdesta autosta siihen asti, kunnes asia ratkeaa…
Kun kysyin mikä asiassa kestää, niin ikinä en saanut mitään järkevää selitystä, ainoastaan syyttivät taloushallinnon puolta. Myös auton vakuutusyhtiöllä ja rahoitusyhtiöllä alkoi mennä hermot tähän touhuun ja kun he kysyivät, että miksi liike ei saa loppusummaa maksettua, niin en osannut antaa heille tähän järkevää vastausta. Tänä aikana kuitenkin ehdittiin vanha autoni laittaa myyntiin.
Asiakkaana arvostan helppoutta ja nopeutta kaupoissa. Valitettavasti tästä liikkeestä sitä ei oman kokemukseni mukaan saa. Täällä kun teet autokaupat, niin joudut vielä kuukauden selvittämään asioita. En osta autoa enää täältä enkä suosittele muillekaan.
Tyytyväinen asiakas…
Sain neuvoteltua auton myyntihinnan lähelle tavoittelemaani. Itse myyntitapahtuma eteni nopeasti ja oli selkeä. Auton haki noutopalvelun kuljettaja, se toimi hyvin. Asionti myyjäliikkeen kanssa oli ystävällistä, nopeaa ja selkeää. Rahat tulivat nopeasti tililleni. Olen tyytyväinen.
Kaupat sujuivat todella hyvin
Kaupat sujuivat todella hyvin, yhteydenpito oli helppoa ja vastaukset tulivat nopeasti ja ohjeet olivat selkeät. Myös auton luovutus sujui ongelmitta ja nopeasti. Pelkästään positiivista sanottavaa!
Palaute VV Klasila
Yhteydenpito oli nopeaa ja asiallista, sain pyytämäni tarjoukset ja eri vaihtoehdot todella ripeästi.
Suosittelen VV:tä varauksetta.
Heikki Lång
Autokaupat menivät hienosti ja…
Autokaupat menivät hienosti ja sujuvasti! Myyjänä toimi Ville-Verneri Klasila, kiitos.
Hyvä ystävällinen ja nopea toiminta
Hyvä ystävällinen ja nopea toiminta. Iso suositus.
Oli hyvää ja joustavaa palvelua loppuvelan lunastamista lukuunottamatta rahoitusyhtiölle.
Oli hyvin ystävällistä ja joustavaa palvelua. Löytyi hyvin kärsivällisyyttä , vaikka auton remppaaminen vei aikaa ja auton luovutusta eteenpäin . Ei voi muuta kuin suositella muille lämpimästi.
Ainoa iso miinus loppuvelan lunastusta rahoitusyhtiölle josta tuli isoja ahdistuksen olotiloja minulle .
Auton myynti
Pikku viilauksilla onnistut myynti. Hyvin pysty sopimaan asiat itselle sopivaksi.
Todella sujuvaa ja nopeaa
Todella sujuvaa ja nopeaa, hämmästyin. Viikossa myin autoni ja rahat tilille luovutuspäivänä.
Huijarifirma
Rahat kyllä kelpaa, mutta sen jälkeen reklamaatiot ei kiinnosta. Autolla vähän päälle 100 km ajettu niin rupeaa vikakoodeja ilmestymään. Kommunikaatio kauppojen jälkeen todella surkeaa.
Kaupanteko oli nopeaa ja joustavaa!
Selkeät ja sujuvat kaupat
Selkeät ja sujuvat kaupat. Ei ongelmia
A Experiência Trustpilot
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.