Autoshowroomonline Opiniões 26

TrustScore: 2 em 5

1,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Een maand geleden aldaar een Dacia Sandero Stepway gekocht. Voorafgaand aan de koop meerdere vragen gesteld via de mail en overal netjes antwoord op ontvangen. Ter plaatse netjes geholpen, geen... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Op 05-11-2025 heb ik mijn auto, een MG ZS EV uit 2021 met 47.070 km op de teller bij Autoshowroomonline/ Autoinkoop.nl op de Jan Ligthartstraat in Rotterdam gekocht. Deze auto hebben zi... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Heb recent een auto hier gekocht, de verkoper kan liegen dat het gedrukt staat wijzend in het boekje dat de distributie riem bij de laatste beurt vervangen was. Eenmaal thuis alles op het gemak nageke... Ver mais

Informações de contacto

1,8

Mau

TrustScore: 2 em 5

26 opiniões

Respondeu a 50% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Niet tevreden

Deze auto hebben zij geadverteerd en verkocht aan mij als VOLLEDIG MG Van Mossel onderhouden.
Onlangs ben ik bij MG Van Mossel Rotterdam langs geweest omdat mijn auto foutmeldingen geeft over de accu. Alleen nu blijkt dat de laatste beurt van mijn auto op 15-07-2024 is geweest en blijkt mijn auto dus niet volledig dealer onderhouden te zijn.

MG biedt voor de MG ZS EV 7 jaar fabrieksgarantie op het hele voertuig, inclusief de elektrische componenten zoals de accu en elektromotor, evenals een 7-jarige corrosiegarantie zonder kilometerbeperking, mits de auto volledig dealer onderhouden is bij een officiële MG-dealer.
Hieruit blijkt dat Autoshowroomonline/ Autoinkoop.nl in gebreke zijn gebleven omdat zij de auto aan mij hebben verkocht als VOLLEDIG dealer onderhouden en dit NIET zo blijkt te zijn.

Bij MG van Mossel Rotterdam hebben ze aangegeven dat er in 2025 een vierde jaars beurt gedaan had moeten worden. Gezien dit niet is gedaan blijkt de garantie ook nog eens te zijn verlopen, want dit had voor 15-07-2025 gedaan moeten worden.
Een vierde jaars beurt van de MG ZS EV is volgens MG Van Mossel Rotterdam een grote beurt, alle vloeistoffen en filters worden nagekeken en gevuld en de bakolie wordt geupdate. Zo’n beurt kost €789,-.
MG Van Mossel Rotterdam heeft mij daarom
geadviseerd contact op te nemen met de verkopende partij, om proberen met hen wat te regelen.
Ik heb hierover mail contact gehad met Autoshowroomonline/ Autoinkoop.nl en zij willen geen oplossing hiervoor bieden.

Naar mijn mening gaat dit om non-conformiteit omdat zij in gebreke zijn gebleven en ik nu met onvoorziene kosten zit.
Ik had graag met Autoshowroomonline/ Autoinkoop.nl tot een nette oplossing willen komen, maar helaas is dit niet gelukt, daarom zie ik helaas geen andere oplossing dan juridische hulp in te schakelen.

31 de dezembro de 2025

PAS OP!!!

PAS OP!!!. Een aantal weken geleden een auto gekocht bij dit bedrijf. Na 1 dag komen er allemaal verborgen mankementen naar boven. Na 2 keer een reparatie doet hij het nog steeds niet. Plus dan krijg je na de 2e keer ''reparatie'' de auto terug met een lekkende vuilniszak in de kofferbak?? gadverdamme...

5 de maio de 2025

Resposta da Autoshowroomonline

Schrijf eerst even over wat voor een auto het gaat: Ford Ka van 23 jaar oud en een aankoop bedrag van 1300 euro, wij hebben uw auto twee keer nagekeken en de laatste keer nog gratis de stappen motor vervangen.
Dit zijn auto's zonder garantie en daar heeft u ook voor getekend op de factuur.
Wat betreft de vuilniszak : Toen u de auto bij ons heeft gekocht was deze schoongemaakt, en toen wij de auto terug kregen voor reparatie was het al een rotzooi in uw auto, misschien heeft uw vriend de zak in de kofferbak gezet om deze weg te gooien ?? En op de andere site had ik ook al geschreven dat u langs moet komen , maar u schrijft nu al een mail over dat u een advocaat in de hand gaat nemen ?? Dan kan ik alleen maar zeggen : Wij wensen u veel succes
John van Huffel

ABSOLUUT GEEN AANRADER!

ABSOLUUT GEEN AANRADER!

Auto gekocht met een "verse" APK, maar amper een dag later blijkt dat de distributieriem aan vervanging toe is én de wiellagers achter versleten zijn. Kosten? €750. Bedankt hè. Dat noem ik dus gewoon een zwarte APK.

Contact opgenomen? Geen oplossing. Alleen verwijten dat we eerst hadden moeten bellen, alsof dat iets had uitgemaakt. Vervolgens aan de telefoon “zeikerd” genoemd worden, want zo heten mensen die een slechte review achter laten? Wat een brutaliteit. Geen fatsoen, geen service, alleen maar arrogantie.

Een handelaar hoort:

Een deugdelijk product te leveren
Problemen netjes op te lossen
Klanten normaal te behandelen
Maar hier? Niets van dat alles. Alles ligt altijd aan de klant, nooit aan de verkoper. En als je het dan zelf oplost, krijg je te horen: “Je hebt het toch geregeld?” Ja, op onze kosten. Lekker makkelijk.

Geen garantie, geen service, geen respect. Deze ervaring had mij veel geld en ergernis kunnen besparen. Trap er niet in!!!!!

Hartstikke leuk zo een bijgewerkte review van jullie, maar nog steeds hoef je een klant een zeikerd te noemen aan de telefoon! Maar hoe jullie werkwijze is, dat is duidelijk te zien aan de slechte reviews!

26 de março de 2025

Resposta da Autoshowroomonline

Denk dat wij daar op een andere review site al een duidelijk antwoord op hebben gegeven.
Je kan toch niet zomaar iets gaan laten repareren en dan de rekening door ons te laten betalen ?
Het APK station kan zeker niet leven met uw bevindingen, als iets niet goed is wordt duidelijk de auto niet goedgekeurd.
Wat betreft de distributie, niemand kan zien of deze aan vervanging toe is, alleen preventief kan je dit zelf doen.
Wij hebben u toch ook niet dat de riem vervangen was ?

Vertrouwen beschaamd

Vertrouwen beschaamd, geen service, geen fatsoen

Auto gekocht met een ‘verse’ APK, maar al binnen een dag bleek dat de distributieriem en achterste wiellagers dringend vervangen moesten worden. Kosten: €750. Volgens onze vaste garage (die 4.8 sterren scoort met ~200 reviews) had de auto in deze staat nooit goedgekeurd mogen worden. Dat roept dus serieuze vragen op over de APK die hier is gedaan.

Bij telefonisch contact werden we niet geholpen, integendeel: de verkoper noemde klanten zoals wij letterlijk “zeikers”. Geen excuses, geen tegemoetkoming, alleen een discussie en afschuiven van verantwoordelijkheid.

Opmerkingen van de handelaar, zoals:

“Je had eerst moeten bellen” (wat we dus wél hebben gedaan)

“De riem is niet hoorbaar” (alsof dat het punt is)

“De lagers waren nog goed genoeg” (dat is volgens onze garage simpelweg onjuist)

…laten vooral zien dat men hier geen enkele bereidheid toont om een klant serieus te nemen of fatsoenlijk te woord te staan. Zelfs toen wij voorstelden de reparatie te doen via onze garage en de factuur te overleggen, werd dat genegeerd. Reactie: “Je hebt het nu toch opgelost?”

Er is nul zelfreflectie en in eerdere reacties op reviews zie je hetzelfde patroon: het ligt altijd aan de klant. Jammer, want een probleem hoeft niet meteen een slechte review op te leveren — hoe je ermee omgaat maakt het verschil.

Bij deze dus: geen aanrader.

26 de março de 2025

Resposta da Autoshowroomonline

Wij hebben u toch ook niet dat de riem vervangen was ?

Prima auto gekocht

Een maand geleden aldaar een Dacia Sandero Stepway gekocht.
Ter plaatse netjes geholpen, geen opdringerige verkoper.
Voor mijn 19 jaar oude Panda kreeg ik een voor mij acceptabel bod.
De gekochte auto is prima zonder enige mankementen.
Ik ben dus wel tevreden over dit bedrijf!

25 de novembro de 2024

Resposta da Autoshowroomonline

Bedankt voor uw bericht, dar werken wij voor

1 ster is teveel

6-11-24. 1 ster is teveel, citroen destijds gekocht, wat een ellende gehad met die auto. Koop hier geen auto mensen!!

20-11-24
Na het bericht van de verkoper ben ik erachter gekomen dat meneer borderline heeft. Vanaf nu ga ik door het leven als yareck of John

15 de novembro de 2023

Goede morgen Yareck zo heet je namelijk en niet Ricardo
Je hebt hier in Juli 2023 inderdaad hier een citroen gekocht, inmiddels dus 1.5 jaar geleden, gisteren was je hier en zag ik dat je 60.000 km had gereden met de auto, dus dan is de auto toch niet SLECHT ?? ook zag ik dat je de auto in die tijd nooit een service beurt hebt gegeven ?? en dan kom je klagen dat er een probleem is aan de auto ?? Ik zou als ik jou was naar een garage gaan om dit na te laten kijken, Je kan toch niet van ons verwachten na 17 maanden en 60.000 verder dat wij dan nog garantie geven, je had trouwens 3 maanden garantie gekregen wat ook op je factuur staat, dus geef jij maar 1 ster wij weten wel beter en de lezers van dit soort berichten ook , Succes John

Classificada 1 em 5 estrelas

Vreselijk onvriendelijke verkoper of…

Vreselijk onvriendelijke verkoper of wat het dan ook was. Auto zag er leuk uit maar die man was vreselijk onaardig. Zo wil je geen auto kopen dan is de lol er wel af.
Hahaha ongelofelijk

29 de agosto de 2024

Resposta da Autoshowroomonline

Bedankt voor uw bericht, deze verkoper werkt inmiddels niet meer bij ons.
Wijn hadden meer klachten gehad, vandaar ontslag

Classificada 1 em 5 estrelas

Ik was van plan de mini cabrio te gaan…

Ik was van plan de mini cabrio te gaan kopen volgende week maar
Nu ik de review lees weet ik hét even niet ziet er niet goed uit jammer hoor

4 de março de 2023

Resposta da Autoshowroomonline

Wij hadden de auto voor u gereserveerd en u bent niet langs geweest, wel kan ik u vertellen dat wij al 38 jaar bestaan en minimaal 1000 auto's per jaar verkopen.
Ik kan u wel vertellen dat de mensen de in de loop der jaren erg veranderd zijn.
Vreemd vind ik dan ook dat u niet de moeite heeft genomen om bij de auto te komen kijken en zomaar zo'n bericht te schrijven. Wat ons betreft gaar de Mini echt wel weg, maar we vinden het wel jammer dat er zomaar weer zo'n bericht wordt geschreven terwijl u hier niet bent geweest.
John van Huffel.

Classificada 1 em 5 estrelas

Im a car dealer from Portugal

Im a car dealer from Portugal. Bought a car here and they told me car drives and shifts good ,no problems with car. When i got it ,car has head gasket problem,brake problem,when you drive it ,smokes comes out from engine, i took pictures and sent them, they saw my message and they didnt even bother to reply.
I dont reccomend this company , they not honest and they dont bother about clients.

14 de outubro de 2022

Resposta da Autoshowroomonline

Een auto van 700 euro , maar wel pas een bericht sturen toen hij thuis was in zijn garage bedrijf in Portugaal ??

Classificada 1 em 5 estrelas

Koop je auto zeker niet bij dit…

Koop je auto zeker niet bij dit bedrijf! Ondanks de slechte reviews heb ik hier mijn auto gekocht. Ze hadden de auto zodanig aan de buitenkant gepoetst, dat er bijna geen schade zichtbaar was. Ik heb de auto in corona tijd gekocht (dus zeer weinig gereden). Alsnog heb ik 4 nieuwe banden in een korte periode moeten plaatsen, remblokken, airco werkt niet, aux aansluiting werkt niet, sigaretten aansteker werkt niet. Technisch verkeert de auto in goede staat, maar alles eromheen 😭. Daarnaast laat u de auto keuren in uw eigen bedrijf, dat is zeker niet eruit gekomen met proef. Anders had het rdw het 100% afgekeurd.

Reactie: Ik onderhou de auto goed, maar na ieder keer gewassen te hebben zag ik steeds meer op welke wijze jullie de auto gepoetst hadden en deden de auto beter voorkomen dan het was. Ik kan aantonen dat ik de auto goed onderhoud. Én als je het goed gelezen hebt, heb ik het 1e jaar zeer weinig gereden dan hoort het onderhoud van een auto ook naar verhouding te zijn! U mag beweren wat u wilt maar de overige reviews kloppen als een bus!

24 de abril de 2022

Resposta da Autoshowroomonline

Technisch verkeerd de auto in een goede staat schrijft u ,
mooi gepoetst en geen schade .Afgeleverd met een nieuwe APK !! Dus een goede auto toch ?? en u heeft de auto meer dan een jaar geleden gekocht ? beetje vreemd bericht , onderhoud is toch voor u zelf ?? Beetje vreemd bericht als ik eerlijk moet zijn .
En wij laten onze auto's keuren bij een garage bedrijf wat al 70 jaar bestaat ?? Nogmaals ik snap echt niets van uw reactie.

Classificada 1 em 5 estrelas

Had interesse in een Opel Astra auto…

Had interesse in een Opel Astra auto zou er goed uitzien en technisch helemaal in orde. Aangekomen was ik meteen teleur gesteld auto zag er niet van voor naar achter vol krassen , gaten in de bekleding doffe vlekken op het dasboard. Toch maar even proberen te starten na 3x proberen pas gelukt. Remblokken waren al zo goed als op maar nieuwe apk zou geen probleem zijn zeggen ze terwijl de banden ook bijna op waren. Vervolgens ging ik de sleutel inleveren , en gaf aan dat het hem helaas voor mij niet ging worden. Toen werd ik nog getrakteerd op een snauwerige bijdehandte opmerking dat de verkoper al zag dat ik voor dat geld een nieuwe verwachte. Pas op mensen dit bedrijf is niet eerlijk in hun advertenties.

19 de janeiro de 2022
Classificada 4 em 5 estrelas

Vorige week een Suzuki Alto gekocht en…

Vorige week een Suzuki Alto gekocht en ben heel goed geholpen.
De heren waren zeer behulpzaam. Het autootje is nu even ter keuring naar mijn garage .
Enkel de schokbrekers vervangen en verder is het in goede staat.
Heren ik dank u wel.
Mevr.W.J.Pijnappel.

5 de julho de 2021

Resposta da Autoshowroomonline

fijn dat u positief bent , bedankt wij doen ook onze best , maar sommige mensen moeten nu eenmaal wat te klagen hebben

Such a terrible experience

Such a terrible experience. I went there to check a car, but it wasn't on the location, so they offered me that they will transport me there. One of their colleagues took me there, and coughed in the car multiple times on the road. I Know that the used cars are not perfect, but when I see rust on visible places I am not buying. So I wanted to check other cars, as I wanted to buy a car today no matter what, but the stuff's behaviour turned very rude and said: "I know what you want, I can't help you" After that he refused to transport me back to the same location where he picked me up. Well, if good customer care is a priority for you, this place is definitely not the one...

1 de junho de 2021

Resposta da Autoshowroomonline

it was a car from 499 euro ??

auto met mankementen

Beloofd wordt dat auto technische is nagekeken en dat je twee sleutels krijgt. Na aankoop bleek de auto allerlei mankementen te hebben. Dus niks technisch nagekeken en tweede sleutel heb ik na diverse verzoeken nooit gekregen.

12 de abril de 2021

Resposta da Autoshowroomonline

Vreemd is dat u ons nooit hebt gebeld ??

16 uur geleden

16 uur geleden
John is erg vriendelijk in zijn communiceren. Ismail is erg opdringerig. Ik weet niet welke werknemer buiten hen de telefoon opneemt maar die is van : "tja, u heeft gekocht als gezien, staat ook vermeld op uw bon"

Een fiat punto evo 1.3 m-jet dynamic uit 2010 gekocht met richting de 2,5 ton km. Vraagprijs €2950 Volgens de advertentie op marktplaats in zowel optisch als technisch in uitmuntende staat. Daar aangekomen, gebruikerssporen wat passend is bij de leeftijd(gaf john ook aan toen ik belde) maar ook lakschade aan de kant van de auto wat (bewust?) niet was gefotografeerd.
Persoonlijk vond ik het niet te storend dus wilde ik een proefrit maken. Van Ismail mocht ik letterlijk maar een blokje om want eigenlijk mochten ze niet open zijn. En hij verzekerde me dat de auto geen mankementen gehad. Want sowieso werden alle auto's die worden verkocht eerst technisch nagekeken.
Ow ja, van Ismail moest ik ook cash betalen en hij zou een lager bedrag op de factuur zetten dan ik had betaald. Toen ik aangaf dat ik dat niet kon begon hij over dat de 200 euro korting op de vraagprijs dan ook niet van toepassing zou zijn.
Op dat moment kwam John om te zeggen dat pin betalen wel gewoon kan.

Dus de auto gekocht en daarna direct nog eens 600 euro lichter. Maarja gekocht als gezien he.

8 de janeiro de 2021

Goede middag Murat
Ik zie dat je gewoon 200 euro korting heb gekregen op de vraagprijs en dat, dat per bank overschrijving is betaald ?? dus geen 2950 euro maar 2750 euro ?? ( dus ook niet per pin )
Alleen snap ik even niet wat je bedoel met contant betalen ?? Iedereen betaald hier per pin of bankoverschrijving ?
Ook begrijp ik niet dat je schrijf "nog eens 600 euro kwijt ??
Wel vind ik als je het ergens niet mee eens ben je toch gewoon even kan bellen naar het bedrijf ? 010.4845508.
Als er dan gelijk een probleem voor doet helpen wij altijd onze klanten om dit op te lossen.
Voor de rest hoop ik dat het een fijne auto is , en inderdaad onze auto's worden inderdaad altijd na gekeken voordat ze worden verkocht.
Dit was een auto met alle denkbare opties met 250.000 kilometer op de teller en op dat moment de goedkoopste op het internet, helaas wordt dit nooit geschreven .
John van Huffel.

Perfect

Mijn ervaring met autoshowroom is zeer positief...
Het enige wat ontbrak is gebak bij de koffie :)

Jan op't Holt , Nieuw Buinen

23 de novembro de 2020

Resposta da Autoshowroomonline

dan doen we dat de volgende keer erbij

Classificada 4 em 5 estrelas

Vorige week een Seat Exeo gekocht bij…

Vorige week een Seat Exeo gekocht bij dit bedrijf en mijn Mitsubishi Colt verkocht. Achteraf naar mijn idee iets te weinig gekregen voor mijn Mitsubishi, maar dat is aan mezelf te Wijten. Goed geholpen door de persoon daar. En tot nu toe erg blij met de aankoop! Wij moeten de auto nog even laten checken door onze eigen garage maar het gevoel is goed en de auto lijkt prima in orde!

9 de setembro de 2020
Classificada 5 em 5 estrelas

Ik heb bij autoshowroomonline pas een…

Ik heb bij autoshowroomonline pas een bmw 525d gekocht en ben er zeer tevreden mee alles wat ze mij over deze auto hebben vertelt is waar in positieve zin ik ben er echt blij mee ik zou iedereen die een goede en betrouwbare auto wil kopen aanraden om hier even langs te komen.

2 de junho de 2020
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.