Slechte communicatie tussen VKV-groep…
Slechte communicatie tussen VKV-groep en onvriendelijk behandeld !
Wij wonen 1,5hr rijden van Rotterdam waar een Nissan Note te koop stond bij VKV Nissan Rotterdam Koperstraat 18.
Maandag 2e paasdag gebeld om dinsdag(volgende dag) een proefrit te mogen maken.
De verkoper zei dat er niet gereserveerd kon worden en dat ik morgenochtend maar moest bellen of de auto er nog stond, en of dat ik Nu niet kon komen. Ik vertelde de man dat de auto bestemd was voor mijn 80 jarige vader en dat we een heel eind moesten rijden, dit kon alleen maar morgen. De man zei kortaf "dan moet je morgen bellen".
Dinsdag ochtend 8:30hr gebeld naar VKVgroep, na 15minuten in de wacht heb ik opgehangen en via chat geprobeerd, en Jawel !
Direct contact met "Frits", die regelde een proefrit bij VKV Nissan Rotterdam om 14:00hr. ( Hierbij moest ik mijn adres, telefoonnr. en e-mailadres doorgeven voor eventuele tussenkomsten). Ik zei: "prima, wij zijn er morgen om 14:00hr voor een proefrit. Helemaal goed was het antwoord.
Fijn, wij komen dinsdag om 14:15hr aan bij VKV groep Nissan Rotterdam
en zien de auto al klaar staan, gaan er naar toe en mijn vader keek al heel tevreden naar zijn toekomstige auto.
Een verkoper kwam aangelopen en vroeg, wat kan ik voor U doen?
Waarop ik antwoordde, wij komen de proefrit maken die ik deze ochtend heb aangevraagd. De verkoper zei op minachtende toon: "Dat dacht ik niet, deze auto is net verkocht.(ik vertelde hem over de chat-afspraak) hij weer: je had maar rechtstreeks naar hier moeten bellen voor vertrek".
Wij zijn boos en teleurgesteld weggegaan, ik zei : "hier ga ik wel een recencie over schrijven,
verkoper: Oh U gaat nu dreigen.
Ik: Nee ik maak U een belofte.
Bij deze!
Resultaat: Ergernis, 3/4 dag om zeep, geen auto voor mijn vader en brandstofkosten.
mvg, Alain
4 de abril de 2018