Mega leuke oorbellen en ketting gekocht voor m´n verloofde. Mooi ingepakt en verzorgd, echt klasse.
Leia as opiniões dos outros
Ik ben echt verliefd geworden op dit mooie merk. Al verschillende kettingen en ringen gekocht. Met super veel aandacht gemaakt en hoge kwaliteit. Heel erg blij mee :)
Hele mooie sieraden voor een prettige prijs. Ik bestelde een ketting en armbandje met vogeltjes. Snelle levering en heel mooi verpakt met een persoonlijk briefje. Het enige waarom ik geen 5 sterren... Ver mais
Informações sobre a empresa
We maken sieraden om te dragen én te bewaren, voor jezelf of voor iemand anders. Als herinnering aan een plek, persoon of gevoel. De founder van Ava & Imber, Dagmar, laat zich inspireren door de natuur, de oudheid, klassieke talen en alles wat tijdloos aanvoelt. De items zijn klassiek, verfijnd, met zachte of juist uitgesproken kleuren. We werken met natuurlijke materialen zoals edelstenen, hout, keramiek en zoetwaterparels. Voor de metalen gebruiken we stainless steel met een duurzame 18k PVD-coating, maar ook 925 sterling zilver, 14k goud vermeil en Gold Filled. Alles wordt in kleine oplage gemaakt en samengesteld in ons atelier in Zwolle. De damescollectie is zacht en verfijnd, met zowel rustige als fellere kleuren. De herencollectie is ingetogener, wat robuuster. En voor kinderen is er de Little’s Collection, met geknoopte kettingen van hout en steen, oorbellen en fijne sieraden.
Informações de contacto
Zwolle, Holanda
- info@avaandimber.nl
- avaandimber.nl
Mega leuke oorbellen en ketting gekocht…
Ik ben echt verliefd geworden op dit…
Vlotte zending en keurig verpakt
Heel mooie subtiele topaas dame…
Heel mooie subtiele topaas dame armband. Fijn en krachtig.
Heb er best wat besteld maar altijd super voor elkaar
Netjes verpakt goede spullen
Goede kwaliteit, goede service
Snel antwoord op vragen heel vriendelijk!
Mooie producten, goede verhouding prijs kwaliteit.
Producten op een hele leuke manier verpakt....met zorg!!
Prachtige sierraden en top service
Prachtige sierraden! Daarnaast super geholpen door Dagmar omdat ik net wat anders wilde! Aanrader! Dankjewel!
Zeer fijne beleving
Zeer fijne beleving, van aankoop waar Dagmar je perfect kan helpen kiezen, en aan persoonlijke wensen probeert te voldoen zo goed mogelijk, tot aan de levering die uitstekend gebeurt waarbij over quasi alle aspecten nagedacht werd. Ook de sieraden zelf met embleem van haar bedrijf.
Wens haar, en haar bedrijf enkel het beste. :)
Perfecte snelle service
Perfecte snelle service, aantrekkelijk ingepakt met een persoonlijk tintje. Mooie materialen, origineel ontwerp.
Bestelling liep heel vlot
Bestelling liep heel vlot, kreeg het mooi op tijd geleverd in een mooie verpakking en lief kaartje. Top
Prachtig armbandje!
De verzending was niet binnen 24 uur, maar snel genoeg. Prachtig armbandje en mooi verpakt, met een persoonlijk kaartje erbij. Ben er blij mee en heb er nog een armbandje bij besteld!
Top juweeltjes, aanrader
Was niet eerste keer. En zal ook niet laatste zijn. Mooie artikelen, heel goede prijs. Voor ieders beurs.
1 keer een armbandje stuk gegaan en mooi hersteld/ vervangen.
Vlotte verzending in stevige verpakking.
Aanrader
Mijn zoontje is zo blij met zijn…
Mijn zoontje is zo blij met zijn ketting, mooie kwaliteit en gemakkelijk systeem met een kind. Zo blij!
SUPER product,ziet er erg mooi uit!!!
Zeer blij met mijn aankopen
Zeer blij met mijn aankopen! Goeie communicatie met de verkoopster en alles verliep prima!
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.