Hele leuke, unieke sieraden en snel verstuurd. Ook leuk ingepakt en een handgeschreven kaartje erbij. Leuke extra toevoeging van de eigenaar en voor de klant! De oorbellen waren netjes per stuk verpak... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Had al eerder besteld. Superleuke producten, goede prijs, alles leuk verpakt. Nu was er helaas een armbandje geknapt na 't uitpakken. Is direct door Steffies vervangen. Heel fijn!!!
Super leuk persoonlijk briefje bij de verzending. Helaas was de kwaliteit iets minder, maar dat kan je misschien ook wel verwachten voor de schappelijke prijsjes. Jammer ook dat de retourkosten vri... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informações de contacto
Mooi product
Mooi product! Goede kwaliteit.
Aangegeven datum van versturen, en dat klopte
Snel aangekomen en het verkleurt niet
Leuke spullen en fijne persoonlijke…
Leuke spullen en fijne persoonlijke service
Snelle levering met een leuk kaartje…
Snelle levering met een leuk kaartje erbij en bij retour snel geld weer terug overgemaakt!
Snelle verzending!!
Mooi verpakt en snelle levering.
Super service!
Werd thuis bezorgd
Goede ervaring.
Nadat ik de bestelling had geplaatst kreeg ik keurig een bevestiging van de bestelling. Ook werd ik keurig op de hoogte gebracht wanneer de verzending plaats vond. De dag dat ik het pakketje ontving: mijn artikelen waren keurig verpakt met een persoonlijk tintje. Ook kreeg ik een kaartje met een persoonlijke boodschap. Hier kunnen veel bedrijven nog wat van leren.
Betrouwbare webshop
De bestelling werd de volgende dag bezorgd; zoals op de website werd beloofd.
Het enige merkwaardige is, is dat het nummer van mijn credit-card-rekening niet zou bestaan. Daarom heb ik de gok maar gewaagd en vooruit betaald met Ideal. Gelukkig bleek de webshop betrouwbaar.
Helemaal blij met mijn blouse en vest
Helemaal blij met mijn blouse en vest!
En leuk zo'n persoonlijk kaartje erbij💓
Bedankt!
Heel tevreden.
Leuke collectie, supersnelle verzending, mooi ingepakt met een persoonlijk kaartje.
Levert heel snel!
Levert heel snel!
Mooi ingepakt:) in een leuk doosje
Niet te duur en waterproof!
Hele leuke sierraden
Snel en met zorg verzonden
Het pakketje was super snel binnen en was met zorg ingepakt. Er zat ook een handgeschreven bedankje bij. Echt een feestje om zo te mogen krijgen!
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.