Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Superrask levering. Sendte bestillingen neste dag og varen var akkurat som beskrevet. Lagt i en nydelig pose, bladene ser nydelige ut og det lukter deilig. Var problemer med sendingen, men det var... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg kunne ikke velge bort PostNord, og det var heller ikke advart om at varene ville bli sendt med PostNord (det stod bare standard- og kunne ikke velges bort.) Men som ved et mirakel gikk det fint de... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg er veldig fornøyd med Avagante!!! Kundeservicen er upåklagelig når noe oppstår. Jeg fikk nemlig tilsendt feil kimono, men en som ligner veldig. Da jeg varslet om feilen (med vedlagte bilder), fikk... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Decoração e Design de Interiores
  2. Loja de posters

Escrito pela empresa

Norsk nettbutikk som leverer unikt interiør & kunst til fantastiske kunder over hele landet. Fra vårt hjerte til ditt hjem!

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Não respondeu a opiniões negativas

Temu!

Temu!
Kjøpte en kjole som opprinnelig hadde kostet 1.199,-, på tilbud til 449,- (pluss frakt). Der kalte de kjolen for Wild lotus maxikjole.
Og så dukker jaggu samme kjolen opp på Temu. Samme bildene og alt.
Ser nå at flere av klesplaggene deres også ligger på Temu. Svindel hele greien!

15 de novembro de 2024
Opinião espontânea

Meget rask levering

Meget rask levering.Kjolen jeg bestilte hadde fin kvalitet, fin fasong, fine sømmer og pent innerfór, men passet dessverre ikke. Returen var uproblematisk og tilbakebetaling kom meget rask.

11 de março de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Ingenting positivt å si om dette

Jeg mottok feil produkt, en lignende vare men i en helt annen størrelse. Har foreløpig ikke fått svar på min henvendelse om dette. Det står om produktet at det er håndvevet, av svært høy kvalitet i lin/bomull, men produktet fremstår veldig billig/dårlig kvalitet og av et plast-aktig materiale. Det er ingen lapp på produktet som oppgir produsent, hvor varen er laget, av hvilket materiale eller vaskeinstruksjoner.

6 de março de 2025

Elendig kundeservice!

Fornøyd m/ leveransen. Men svært misfornøyd over at innehaveren ikke svarer på flere henvendelser. Jeg ville helst returnere produktet, men måtte først ha en returkode til dette. Koden jeg fikk tildelt var feil. Ville gjerne ringe kundeservice for å få en rask løsning, men det var fullstendig umulig å finne på nettsidene. Måtte lete frem og tilbake, før jeg endelig klarte å oppspore navn på eier og telefonnummer. Prøvde å ringe uten å få svar. Sendte så vennlig melding m/ håp om å få hjelp. Ingen svar. Prøvde på nytt, men ingen svar. Føler meg presset til å beholde et produkt jeg aller helst vil returnere. Ekstremt lite kundevennlig og uprofesjonelt måte å inntjene penger på! Eier må forstå at man ikke kan beholde kunder og fortsette businessen når hun aldri vil ta hånd om returvarer. Kanskje føles det ubehagelig å miste det salget, men det er også en side av det å drive business. Det handler om å sette service i høysetet! Hilsen misfornøyd og skuffet kunde.

3 de março de 2025

Fraværende kundeservice

Bestilte 2 like puter i samme størrelse.
Mottok 2 ulike puter. Går ikke an å ringe Avagante. Sendte derfor epost til oppgitt epost adresse flere ganger uten å få svar. Har fulgt rutine for å søke om retur av feil vare. Returkoden virker ikke heller.
Kvaliteten på produkt er ikke fantastisk heller. Burde kanskje bestilt på Temu heller til en brøkdel av prisen. Kommer nok ikke til å handle fra Avagante igjen.

28 de fevereiro de 2025

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais