Hei! Vi har bestilt et innrammet bilde hos dere den 29/2 som ble ødelagt i forsendelsen. Dere har lovet meg et nytt bilde for over en måned siden ,som jeg fortsatt ikke har mottatt. Vi har forresten... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Bildet var fint men "lerretsramma" er skjev. Bildet ligger ikke plant på veggen. Selve lerretet var for stort siden signaturen gikk rundt "rammen". Man måtte se rundt på kanten for å lese signaturen.... Ver mais
A empresa respondeu
Elsker bildene og til helt grei pris😀. Det eneste jeg må klage på var det å få kontakt med dere for det fikk jeg ikke. Prøvde flere ganger å sende Mail, men fikk aldri svar. Da bilde var var på v... Ver mais
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Vi håndplukker vakker kunst fra kjente og ukjente kunstnere fra hele Europa! Slik får du det beste utvalget - perfekt for ditt hjem. Vårt mål er å hjelpe kunstnere opp og frem i verden, samtidig som alle våre kunder kan dele kunstens gleder med oss. Hvert eneste bilde har sin historie, og betyr mye mer enn bare et bilde på veggen. Se hele utvalget av vakre plakater, rammer og mer på inzpero.no!
Informações de contacto
Noruega
- post@inzpero.no
- inzpero.no
Não respondeu a opiniões negativas
Umulig å få tak i kundeservice og…
Umulig å få tak i kundeservice og heller ikke fått varen etter 1 mnd!!!
I god stand til avtalt tid
Fikk levert poster i ramme i godt stand, innenfor avtalt tid. Litt treg kundeservice, ellers godt fornøyd.
A very small part of the print was…
A very small part of the print was blurred, as if the ink were running out. Overall, good quality and fast shipping
Som alltid fine verker og god…
Som alltid fine verker og god emballert. Jeg ønsker at forsendelsen kommer raskere. Det tar ganske lang tid fra kjøp til føste sporingsvarsel sendes.
Veldig god service!
Veldig god service da en ramme kom skadet, til tross for svært god innpakning. Det var Post Nord sitt ansvar, men Inzpero tok raskt ansvar (i stedet for Post Nord) og sendte en ny.
Bedre enn forventet
Hadde lave forventninger på grunn av tidligere vurderinger her, men tok sjansen siden Inzpero hadde noen bilder jeg hadde skikkelig lyst på.
En får lite informasjon underveis etter bestillingen er lagt inn, og leveringstiden var litt lengre enn det som er opplyst (ca to uker) - noe jeg for så vidt forventet siden jeg bestilte rundt black friday. Ingen av delene var noe problem for meg, men noe en kan være klar over.
Bildene er kjempefine og av god kvalitet. Rammene har ikke spesielt god kvalitet, men en kan kanskje ikke forvente mer til den prisen?
Jeg bruker gjerne Inzpero igjen.
Dårlig kvalitet
Dessverre svært skuffet over kvaliteten på 140x100 rammen. Uansett hvor forsiktig man er når man skal henge den opp hopper alle klipsene ut.
Ekstremt treig respons fra kundeservice
Ekstremt treig respons når jeg ville returnere ordre. Måtte gå gjennom Klarna’s kundeservice før jeg fikk svar.
Fikk aldri svar på henvendelse
Fikk aldri svar på henvendelse. Ramme kom ødelagt i posten. Ingen form for sporing underveis.
Knust ramme og umulig å få kontakt
Mottok en knust ramme og etter 1 mnd og 10 mails har de fortsatt ikke svart på henvendelsen
Meget fornøyd
Har lest en del tidligere tilbakemeldinger som ikke var helt bra (jmf. Konkurs). Må derimot si at jeg har hatt en helt okei opplevelse. Bestillingen ble sendt inn og bildet jeg bestilte kom levert i postkassen, litt lengre leveringstid, men fremdeles helt innafor da jeg ikke forventer at butikken har alle trykk klare på 123. Bildet var godt pakket inn og kom levert i veldig bra tilstand. Alt i alt meget fornøyd.
Styr unna
Styr unna! Fikk levert skadet ramme og glass i februar. Har henvendt meg til dem gjentatte ganger på e-post. Fikk et kort svar i mars med lovnader om oppfølging, men har deretter ikke hørt noe mer. Elendig kundeservice med andre ord!
Feil farge på ramme.
Feil farge på ramme.
Fikk ingen svar fra kundeservice, tross gjentatte henvendelser.
Rask ekspedering og godt pakket
Dårlig kundeservice og dårlig kvalitet
Rammen jeg bestilte var veldig forsinket og jeg fikk ingen svar fra kundeservice. Når rammen endelig kom var den ødelagt og her tok det også flere uker før jeg fikk refundert pengene. Manglende svar fra kundeservice til tross for veldig mange e-poster.
svindel
Har ikke fått alt jeg bestilte, og får ikke svar på mail. Har gått over en måned, så jeg må snart kontakte Forbrukerrådet, er jo svindel
Fin og lett å finne fram på sidene og…
Fin og lett å finne fram på sidene og rask service.
Nydelige bilde og god kvalitet
Bildene var godt innpakket og beskyttet. Leveringstid helt innenfor.
Fin kvalitet på bildene.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.