Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Hei! Vi har bestilt et innrammet bilde hos dere den 29/2 som ble ødelagt i forsendelsen. Dere har lovet meg et nytt bilde for over en måned siden ,som jeg fortsatt ikke har mottatt. Vi har forresten... Ver mais

Classificada 2 em 5 estrelas

Bildet var fint men "lerretsramma" er skjev. Bildet ligger ikke plant på veggen. Selve lerretet var for stort siden signaturen gikk rundt "rammen". Man måtte se rundt på kanten for å lese signaturen.... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 4 em 5 estrelas

Elsker bildene og til helt grei pris😀. Det eneste jeg må klage på var det å få kontakt med dere for det fikk jeg ikke. Prøvde flere ganger å sende Mail, men fikk aldri svar. Da bilde var var på v... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de posters

Escrito pela empresa

Vi håndplukker vakker kunst fra kjente og ukjente kunstnere fra hele Europa! Slik får du det beste utvalget - perfekt for ditt hjem. Vårt mål er å hjelpe kunstnere opp og frem i verden, samtidig som alle våre kunder kan dele kunstens gleder med oss. Hvert eneste bilde har sin historie, og betyr mye mer enn bare et bilde på veggen. Se hele utvalget av vakre plakater, rammer og mer på inzpero.no!

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Não respondeu a opiniões negativas

Veldig god service!

Veldig god service da en ramme kom skadet, til tross for svært god innpakning. Det var Post Nord sitt ansvar, men Inzpero tok raskt ansvar (i stedet for Post Nord) og sendte en ny.

11 de dezembro de 2025
Classificada 4 em 5 estrelas

Bedre enn forventet

Hadde lave forventninger på grunn av tidligere vurderinger her, men tok sjansen siden Inzpero hadde noen bilder jeg hadde skikkelig lyst på.

En får lite informasjon underveis etter bestillingen er lagt inn, og leveringstiden var litt lengre enn det som er opplyst (ca to uker) - noe jeg for så vidt forventet siden jeg bestilte rundt black friday. Ingen av delene var noe problem for meg, men noe en kan være klar over.

Bildene er kjempefine og av god kvalitet. Rammene har ikke spesielt god kvalitet, men en kan kanskje ikke forvente mer til den prisen?

Jeg bruker gjerne Inzpero igjen.

8 de dezembro de 2025
Classificada 2 em 5 estrelas

Dårlig kvalitet

Dessverre svært skuffet over kvaliteten på 140x100 rammen. Uansett hvor forsiktig man er når man skal henge den opp hopper alle klipsene ut.

10 de novembro de 2025

Meget fornøyd

Har lest en del tidligere tilbakemeldinger som ikke var helt bra (jmf. Konkurs). Må derimot si at jeg har hatt en helt okei opplevelse. Bestillingen ble sendt inn og bildet jeg bestilte kom levert i postkassen, litt lengre leveringstid, men fremdeles helt innafor da jeg ikke forventer at butikken har alle trykk klare på 123. Bildet var godt pakket inn og kom levert i veldig bra tilstand. Alt i alt meget fornøyd.

10 de junho de 2025

Styr unna

Styr unna! Fikk levert skadet ramme og glass i februar. Har henvendt meg til dem gjentatte ganger på e-post. Fikk et kort svar i mars med lovnader om oppfølging, men har deretter ikke hørt noe mer. Elendig kundeservice med andre ord!

17 de abril de 2025
Opinião espontânea
Classificada 1 em 5 estrelas

Dårlig kundeservice og dårlig kvalitet

Rammen jeg bestilte var veldig forsinket og jeg fikk ingen svar fra kundeservice. Når rammen endelig kom var den ødelagt og her tok det også flere uker før jeg fikk refundert pengene. Manglende svar fra kundeservice til tross for veldig mange e-poster.

20 de março de 2025

svindel

Har ikke fått alt jeg bestilte, og får ikke svar på mail. Har gått over en måned, så jeg må snart kontakte Forbrukerrådet, er jo svindel

5 de março de 2025

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais