Informações sobre a empresa

1 estrela

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 48 horas

En varm anbefaling!

Jeg har handlet hos Avó Studios flere gange og har været meget glad for alle mine køb. Jeg elsker den klassiske stil og den gode kvalitet i både tøjet og skoene. Der er mange fine items, som nemt kan kombineres på kryds og tværs, hvilket gør det let at skabe forskellige flotte looks. Kan varmt anbefales!

3 de fevereiro de 2026

Hej Nanna.
Hvor er det dejligt at høre, at vores styles hjælper dig til at skabe flotte looks. Det er altid skønt at se eller høre, hvordan I kombinerer på kryds og tværs. 🤎

Købte Savi tasken og Dina cardigan

Købte Savi tasken og Dina cardigan. Er meget tilfreds! God kvalitet og meget fin indpakning

22 de janeiro de 2026

Hej Line.
Tak for de søde ord.
Det er skønt, at du er meget tilfreds med dine nye styles🤎

Hurtig levering

Hurtig levering! God kvalitet til
God pris! Jeg har købt en balaclava og et par boots som bliver brugt flittigt i vinter kulden

2 de fevereiro de 2026

Hej frida.
Dejligt du er glad for dit køb og kan holde varmen her i kulden.
Vi sætter stor pris på din feedback🤎

Gavekøb der ramte plet

Jeg har købt bl.a. en blazer og et par støvler til min datter på 18, og må sige at det har været et pletskud.
Hun er selv så glad for specielt blazeren, men hun har også flere gange fortalt, at det også er ret fedt at få komplimenter fra veninderne.

17 de dezembro de 2025

Hej Louise.
Hvor er det dejligt at høre. Det gør os oprigtig glade, at dit køb bringer glæde.🤎

Classificada 5 em 5 estrelas

Er en virkelig glad kunde

Er en virkelig glad kunde. Har beriget min datter med flere fantastiske styles. Super flotte farver og lækker kvalitet..
Vi glæder os til den nye forårskollektion😍

1 de fevereiro de 2026

Hej Allan.
Hvor er det skønt at høre, det varmer altid at få en besked fra en virkelig glad kunde. Vi glæder os rigtig meget til at vise jer den nye forårskollektion.🤎

Classificada 1 em 5 estrelas

Tøjet er billigt

Opdatering: det er fra julemarked og ikke online.

Tøjet er billigt, men kvaliteten er ringe. Det ser hurtigt slidt ud.

29 de janeiro de 2026

Hej Mathias.
Vi kan desværre ikke se, at der er foretaget en bestilling hos os i dit navn.
For at kunne undersøge sagen nærmere og hjælpe dig bedst muligt, må du meget gerne kontakte os på kontakt@avostudios.dk

Classificada 1 em 5 estrelas

Købte den brune sweater til julemarked…

2 opdatering: ærgerligt med mistilliden til hvor meget jeg har brugt jeres sweater i den måned, dog uanset hvad træls med en sweater der er grim efter en måned. Desuden kan det da ikke forventes at jeg kan forudse om jeres sweater bliver nusset efter en måned? Prisen virkede god, men kvaliteten var desværre ringe.

Opdatering: Avo mener ikke at der er tale om en produktionsfejl og dermed må det jo være kvaliteten af deres tøj som er dårlig, siden en sweater kan se så nusset og slidt ud efter 1 gangs brug. Øv! Vil ikke anbefale at handle her.

Købte den brune sweater til julemarked på godsbanen og har kun brugt den 1 gang, da den allerede ser virkelig nusset ud :// det køb har jeg desværre fortrudt.

29 de novembro de 2025

Hej Kamille.
Tak for din opdatering.
Vi er kede af, at du fortsat er utilfreds med dit køb, og vi vil gerne uddybe vores vurdering for gennemsigtighedens skyld.

Strikken er købt fysisk på et marked, hvor der var mulighed for både at se, mærke og prøve produktet inden køb. Din første anmeldelse er skrevet ca. én måned efter købet, og i den periode har vi desværre ingen mulighed for at vide, hvordan trøjen er blevet brugt, opbevaret eller eventuelt vasket.

Da du kontaktede os, bad vi om billeder, som vi naturligvis gennemgik grundigt. Ud fra disse – samt dialog med vores leverandør, som ikke har kendskab til lignende reklamationer – vurderede vi, at der ikke er tale om en produktionsfejl eller mangel, men om almindeligt slid, som kan forekomme på strik afhængigt af brug.

Vi forsøger altid at finde en fair løsning, når der er tale om fejl eller mangler, men i dette tilfælde kunne vi desværre ikke konstatere grundlag for reklamation.

Vi tager al feedback seriøst og beklager, at vi ikke kunne imødekomme dine forventninger i denne sag.

Classificada 5 em 5 estrelas

Super oplevelse at besøge jer live på…

Super oplevelse at besøge jer live på Godsbanen. Trods stor travlhed var der både smil og god præsentation af jeres fine designs. En meget flot stand !!! Glæder mig meget til at følge jer.

22 de novembro de 2025

Kære Anne-Lise.
Tusinde tak for de søde ord. Det betyder meget for os, at du havde en rigtig god oplevelse, trods travlhed. Tak!🤎
knus Avó teamet

Classificada 4 em 5 estrelas

Jeg bestilte en blazer og en strikvest…

Jeg bestilte en blazer og en strikvest inde fra Avó Studios. Hurtig levering og super lækker kvalitet. Desværre var blazeren for stor, og jeg blev derfor nød til at returnerer denne. Selve returneringen var nem og de var søde til at behandle den hurtigt.

Hej Michella.
Dejligt at du har været tilfreds med hele processen og vi håber du kan finde en anden blazer hos os, der passer bedre.

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg vil gerne give mine varmeste…

Jeg vil gerne give mine varmeste anbefalinger ❤️ Jeg bestilte et par Calira Pumps, som jeg skulle bruge til en festlig lejlighed. Jeg modtog dem fint indpakket med den sødeste, håndskrevne hilsen 😍 Hurtig ekspedition, lækker kvalitet og den sødeste betjening ❤️🙏

22 de agosto de 2025

Kære Helle...
Tusinde tak for de fine ord. Det betyder meget for os, at du er glad for din oplevelse hos os.

Positiv oplevelse

Nem og overskuelig hjemmeside, god kvalitet, hurtig levering - alt i alt en meget positiv oplevelse.
Køber helt sikkert derfra igen!

21 de agosto de 2025

Hej Alberte.
Det glæder os, du har haft en positiv oplevelse. Tak...

Vanvittig god oplevelse

Bestilte et par sko hos Avó og det var let at bestille via. hjemmesiden og vanvittig hurtig levering. Pakken var godt pakket og skoene lever virkelig over forventningerne. Nem at tilpasset, størrelsen var perfekt og utrolig behagelige. Derfor 5 stjerne.

Hej Julie.
Tak for din flotte feedback. Det glæder os meget at du har haft en god oplevelse.

Service i top

Service i top!
Bestilte deres nye taske og jeg elsker den🥹
En varm anbefaling

Hej Frederikke.
Hvor er det dejligt du er glad for dit køb. Tak for din feedback.

Classificada 5 em 5 estrelas

Købte en gave til min kæreste

Købte en gave til min kæreste, og er mere end tilfreds! Super lækker kvalitet, hurtig levering og rigtig god service 👍🏻

26 de agosto de 2025

Hej Rasmus.
Hvor er det dejligt at høre og tak for de fine ord.

Classificada 4 em 5 estrelas

God kvalitet og hurtig levering

Købte en blazer, samt et par sko - super kvalitet og hurtig levering! Meget tilfreds og vil helt sikkert købe derfra igen

29 de agosto de 2025

Hej Karoline.
Dejligt du er glad for dit køb. Det betyder meget for os.

Glad for købet

Jeg købte et par Slingbacks.
De sendte hurtigt og de er fantastiske at gå i!
Er så glad for mit køb, og vil klart købe derfra igen.
Kæmpe anbefaling.

7 de agosto de 2025

Hej Camilla.
Tusinde tak for din feedback. Det glæder os du er glad for dit køb.
Avó Studios

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais