Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Mit bølgejern har en knækket fjeder og jeg får ingen respons på mine henvendelser. Jeg har forsøgt siden marts 2024 og har intet hørt. Super uprofessionelt firma.

Classificada 4 em 5 estrelas

Rigtig fin waver, laver flotte bølger i håret, hurtig forsendelse og fine mails med gode råd, tips og vejledning 😊 Waveren er dog en smule tung, lidt uhandy og ind i mellem har jeg oplever at slukk... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Jättefina lockar/vågor som håller i flera dagar! En nackdel är att den är rätt tung och att det är lätt att komma åt knappen där man väljer vilken temperatur det ska vara. Men inget direkt att klaga... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Rigtig god oplevelse! Jeg bestilte onsdag formiddag og pakken lå klar til afhentning torsdag morgen. Jeg har tykt hår og jeg får nogle fine bølger på omkring 10 minutter. Herudover dufter deres varmeb... Ver mais

Informações sobre a empresa

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg forsøgte at returnere en julegave

Jeg forsøgte at returnere en julegave, da jeg havde fået to, men får oplyst, at dette ikke kan lade sig gøre, da gavegiver ikke har skrevet (hvem læser og gør faktisk dette) til dem inden for 14 dage efter køb, at det var en gave. De holder sig kun til de 14 dages returret som de er forpligtede til iht. loven. Kan ikke anbefale at købe fra den hjemmeside.

28 de dezembro de 2023

Firmaet svarer ikke

Firmaet svarer ikke på mail. Jeg har sendt en reklamation for lang tid siden, men modtager ingen respons.

3 de julho de 2023
Classificada 1 em 5 estrelas

Bad product and even worse customer service

Waver was clumsy and difficult to use. Also the waver was heavy and I burned my forehead and shoulder with it because it was really hard to use. Also it didn't work for my hair at all! Didn't get any waves, my hair looked absolutely terrible. I wanted to return the waver but the customer service was absolutely horrible, I didn't get any specific details how to return and it would cost so much. Absolutely waste of time, don't by anything for this company. Can't recommend.

6 de julho de 2023
Classificada 1 em 5 estrelas

Dårlig kvalitet og dårlig kundeservice

Jeg købte i august 2021 et waverkrøllejern. Jeg har i gennemsnit brugt det én gang om måneden og pludselig da jeg skal bruge det i start juni 2023 virker det ikke. Jernet varmer ikke ordentligt op. Selvom der står 210 grader på displayet så er jernet kun ca. 50 grader varmt når man måler på det med et termometer. Jeg kontakter så Nectarine og får at vide at fordi jeg har haft det i over 1 år så skal jeg selv betale for et nyt som de så vil give mig til 149 kr, selvom der står på deres hjemmeside at der er 2 års reklamationsret. Jeg synes det er mega dårlig stil af Nectarine ikke yder garanti på deres produkt og at det ikke fremgår at deres hjemmeside at man selv skal betale for et nyt når det holder op med at virke efter 1 år. Jeg nægter at betale flere penge end jeg allerede har gjort for Nectarines Waver som er så dårlig kvalitet. Jeg vil bestemt ikke anbefale andre at købe hos Nectarine både fordi deres waver er virkelig dårlig kvalitet og fordi de har enormt dårlig kundeservice.

19 de junho de 2023
Classificada 2 em 5 estrelas

Tyvärr funkar den inte alls på mitt…

Tyvärr funkar den inte alls på mitt hår. Kan likaväl sova med fläta. Effekten är densamma.
Har du tjocka hårstrån, är detta inte en produkt för dig.
Den är också otymplig och lite osmart.
Knappen för värmen sitter på samma ställe som klämman, vilket gör att det är lätt hänt att man råkar stänga av den.

3 de junho de 2023
Classificada 1 em 5 estrelas

Kundeservice findes ikke i denne virksomhed

Min datter får to wavers i fødselsdagsgave. Vi skriver til Nectarine d. 21. maj og beder om retur. De svarer med, at pakken er blevet udleveret til køber d. 3. maj - og returretten derfor er udløbet. Da køber ikke har gjort opmærksom på, at der er tale om en gave, kan der ikke ydes forlænget returret......
Man skal i øvrigt ind i deres betingelser for at opnå ovenstående info!! Fremgår ikke af ordrebekræftelse.
Dvs. MAX 3 dage "over tid" - iøvrigt har min datter fået gaven d. 19. maj - og der har været to helligdage i perioden.
Kundeservice findes IKKE i denne virksomhed.

22 de maio de 2023
Classificada 1 em 5 estrelas

Overpriset og ikke særlig brukervennlig.

Jeg falt for de utallige reklamene på insta og facebook og kjøpte denne waveren. Ifølge reklamen skulle det være 50% avslag, som allerede var lagt inn i prisen på nettet… Det sto ingen førpris på nettsiden, kun 799 kr. Det vil si dette jernet koster egentlig 1600 kr til ordinærpris. Nå har de endret prisen til 599 kr, og har oppført en førpris på 1299. Helt vanvittig irriterende, og man føler seg lurt av villedende markedsføring.
Når pakken ankommer ligger waveren i en rosa pappeske som fremstår veldig billig. Det blir dessverre ikke bedre når man åpner esken. Hele produktet ser billig ut, og den er dessverre ikke særlig brukervennlig. Det er for stor avstand fra håndtaket til klemmen og man mister ofte taket. Ikke nok med det, men så er av og på knappen plassert slik at hver gang man glipper eller skal flytte tommelen, så kommer man borti av-knappen. Krøllene blir til gjengjeld fine nok, men man får ikke krøllet håret opp til røttene slik man kan med andre wavers da det blir en markant kant helt på toppen.
Dette er dessverre et overpriset produkt, som ikke er verdt pengene. Retur har de heller ikke gjort noe lett eller billig.
Nøyaktig samme waver finner du også for 8 dollar på Alibaba.

7 de abril de 2023
Classificada 2 em 5 estrelas

Hurtig levering, men besværligt at bruge

Hurtig levering, men meget tungt bølgejern, brænder mig og får krampe og ondt i hele hånden af at presse klemmen op, derudover svært at styre og ikke særlig nemt at anvende, får hele tiden klikket på skru op/ned for varmen når jeg prøver at bruge det uden at brænde mig

24 de março de 2023
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais