Fremragende 👌AYA Dining gjorde det igen. Leverede en sublim gastronomisk oplevelse til et godt forvent selskab. AYA’s experience menu er ikke mindre end i særklasse. Alle snacks og de 6 retter impon... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Fantastisk oplevelse Vi var seks venner, som havde en dejlig aften, med lækker mad og fantastisk betjening. Vi kommer helt sikkert igen igen igen.
Vi havde den udsøgte fornøjelse af AYA dining nytårsmenuen 2025 og må bare sige at den på alle måder ramte plet ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ En udsøgt smags oplevelse hvor vi alle havde vores favoritter 👌🏼 De... Ver mais
Suveræn dining oplevelse. Familiemiddag til 12 personer. Vi elsker mad og vin og har spist på mange af verdens bedste restauranter. Nicolaj/AYA Private Dining er i den liga. Gourmet dining på højt ni... Ver mais
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
AYA Dining tilbyder Private Dining - Events - Snacks - Bryllupper i hele landet. Uanset om det er et møde, en middag eller en fest, skaber vi uforglemmelige øjeblikke. Vores kærlighed til mad og kvalitetsråvarer, kombineret med vores præcision, ambitioner og gastronomiske know-how, sikrer en unik og mindeværdig oplevelse. Velbekomme AYA
Informações de contacto
Andkærvej 19 , 7100, Vejle, Dinamarca
- kontakt@ayadining.com
- ayadining.com
Fantastisk oplevelse
Fantastisk oplevelse
Vi kommer helt sikkert igen igen igen.
Fantastisk mad- oplevelse leveret af Frederik fra Aya
Suveræn madoplevelse 🤩🎶🥂🍾
Gastronomi i topklasse
Hel suveræn aften. Den lækreste menu og så flot serveret og præsenteret af Frederik🥰
Den bedste oplevelse nogensinde
Den bedste oplevelse nogensinde. Den bedste mad og vin og ikke mindst personale
Nytårsmenu 2025
Vi bestilte nytårsmenuen fra AYA Dining.
En for mig og mit selskab, gennemført god oplevelse.
Fra bestilling på hjemmesiden, til afhentning i Odense, og til de færdiganrettede, velsmagende retter nytårsaften.
De bedste anbefalinger herfra.
Fremragende 👌AYA Dining gjorde det…
6 retter imponerede. Ceviche af kulmule, den stegte jomfruhummere havtasken og det franske duebryst var outstanding. Tak Nicolaj for alle serveringer og dit dejlige væsen 🙏 Vi ser frem til næste gang og medgiver AYA vores bedste anbefalinger. Du får 6 stjerner ⭐️ fra os 👌
Højt niveau på nytårsmenuen 🥳
Højt niveau på nytårsmenuen 🥳 den var let at gå til og smagte skønt!
Desværre kan vi ikke sige det samme om børnemenuen, bollerne til vores sliders var hårde som sten, der var en enkelt sjusket skåret tomat skive til to sliders og desserten var kedelig. Øv!
Lækker nytårsmenu til fair pris
Det var rigtig lækkert mad - alt var lige som det skulle være. 😊
Nytår 2025 👌🏼
En udsøgt smags oplevelse hvor vi alle havde vores favoritter 👌🏼
Det er altid en sikker vinder med Nicolaj Møller som har stået for maden til vores bryllup og senest 50 års fødselsdag.
Vi er ikke i tvivl - vi har vores gastronomiske favorit og fortrukne leverandør til fremtidens særlige lejligheder 🤩
Nytårsmeny i særklasse
Endnu en fantastisk lækker nytårsmeny. Alt var perfekt og nemt at tilberede. Glæder os allerede til næste gang.
Super lækkert
Meget hurtig og nem udlevering. Lækker mad og let at tilberede samt anrette.
En fantastisk aften
Vi havde en fantastisk aften i selskab med Nicolaj, der serverede den ene mad-perle efter den anden. Vi var alle meget begejstrede og det var en helt unik oplevelse, som vi på det varmeste vil anbefale til andre.
Super godt 👌🏻
Vi brugte dem til private dining i vores eget hjem. Der kom en kok og en tjener. Alt fungerede som det skulle. Maden var virkelig lækker, kokken forklarede de forskellige retter og både kokken og tjeneren var søde og imødekommende. De kom med alle tallerkner, og så havde vi lånt bestik og glas af dem. Det hele tog de med, da de smuttede så der var intet opvask. Virkelig en god oplevelse.
Super mad og service
Vi kan varmt anbefale AYA dining
Vi kan varmt anbefale AYA dining. Vi har ved flere lejligheder både blevet beværtet af AYA dining og også fået nytårsmenuen 2024 og også bestilt den i år til nytår. Alt er super lækkert og meget nemt at færdiggøre, kæmpe ros!!!!
Top klasse!
Jacob og Jakob top klasse, uvurderlig service flinke unge gutter💪
En dejlig oplevelse sammen med skønne…
En dejlig oplevelse sammen med skønne venner er altid dejligt. Det var lige netop det vi oplevede hos AYA Dining, hvor de havde forberedt den lækreste menu. Dertil vejledede de os til at lave hele menuen sammen. Sidst men ikke mindst, præsenterede vi hver holds ret med et lækkert dækket bord. Tak for en dejlig aften.
Havde den skønneste fødselsdagsfejring…
Havde den skønneste fødselsdagsfejring hjemme og AYA sørgede for alt, lige fra borddækning, oprydning og servering. Det var helt perfekt 👌🏼 maden var udsøgt og virkelig lækker, alle var glade og der var helt ro på. Kan varmt anbefale at booke AYA til private events.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.