Azalp België Opiniões 3265

TrustScore: 4 em 5

4,2

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Levering gebeurde volgens afspraak. Gebruik deze berging als opslagplaats voor pellets.Licht en toch stevig genoeg

Classificada 5 em 5 estrelas

Via Azalp.be een Lutrabox tuinkast besteld die de perfecte afmetingen had voor ons terras. Alle communicatie verliep heel vlot en duidelijk met een goede opvolging van verzending! Thuis geleverd aan... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

Site, bestelling en bezorging waren zeer positief. Op zich is het zwembadpakket (stalen wand, liner, pomp,…) ook kwalitatief in orde. Alleen de koppelingen en buizen / leidingen zijn niet goed (slecht... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Van bestelling tot levering ging alles vlot. Van dit soort tuinkasten zijn er diversen beschikbaar op verschillende sites met dikwijls slechte reviews door beschadingen etc. Deze op azalp is zeer goe... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Centro de jardinagem
  2. Jardim
  3. Fornecedor de cercas para pátios
  4. Comerciante de ferro-velho
  5. Loja especializada em saunas
  6. Loja de materiais para piscinas

Sobre Azalp België

Azalp maakt al meer dan 25 jaar luxe in de tuin en het huis voor iedereen beschikbaar met een uitgebreid assortiment, mogelijkheden voor maatwerk én scherpe prijzen. Azalp heeft ook een eigen collectie: deze producten zijn niet alleen mooi en duurzaam maar ook voordelig geprijsd. Klantgerichtheid, flexibiliteit en scherpe prijzen staan bij ons hoog in het vaandel, zonder concessies te doen aan de kwaliteit en de service.

Met ons ruime assortiment is er voor ieder wat wils in de categorieën tuinhuizen, overkappingen, veranda's, opbergoplossingen, tuinhout, carports, garages, sauna's, zwembaden en vijvers. Ons aanbod is divers waardoor er gekozen kan worden uit verschillende formaten, kleuren en materialen. Zit wat u wilt er toch niet helemaal bij? Geen probleem, dan maken wij het voor u op maat!

Wij zijn meesters in maatwerk. Geef aan waar u naar op zoek bent en wij nemen u mee door alle opties. Een houten wand vervangen door een glazen wand, een plat dak vervangen met een traditioneel zadeldak, een groter of kleiner formaat, dankzij onze vele keuzemogelijkheden bouwen wij uw droomtuin.

In onze Experience Center in Breda hebben we verschillende modellen opgebouwd staan waar u door rond kunt lopen. Tijdens uw bezoek ontvangt u persoonlijk advies voor uw project en nemen wij uw zorgen weg door het passend in uw tuin en budget te maken. We kunnen zelfs de opbouw voor u regelen!

Met ruim 25 jaar ervaring bent u bij Azalp aan het juiste adres voor uw projecten in en rondom de tuin!

Informações de contacto

4,2

Bom

TrustScore: 4 em 5

3 mil opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 7% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Classificada 4 em 5 estrelas

Doet wat moet!

In principe een service zoals het moet.

Ik bestel aan een goede prijs en mijn bestelling wordt naar verwachting geleverd. Geen problemen ondervonden!

2 de dezembro de 2025

Snelle levering.

Snelle levering.
Er was een defect aan 1 van de bestelde Keter kasten. Maar na een schriftelijke vraag te stellen, hadden we de dag nadien al antwoord over de werkwijze om tot een oplossing te komen.

22 de outubro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Slecht kwaliteit

Heel veel werk om in elkaar te steken, heel veel vijsjes die de helft van de keren zelfs afbreken, gaten die niet overeenkomen, zelf nog gaten moeten bijboren, plan gevolgd zoals het moet maar plan klopt aan geen kanten. Heeft de eerste storm zelfs niet overleefd. Gaat regelrecht naar containerpark. Slechtste aankoop ooit.

25 de outubro de 2025
Classificada 2 em 5 estrelas

Slechte dienstverlening na verkoop

Bij de afspraak voor installatie werden niet alle (betalende)mogelijkheden vermeld zodat het geplaatste tuinhuis onderaan niet waterdicht gemaakt werd. De installatie zelf werd door een externe firma gedaan die hierbij een paneel beschadigde, maar dit verzweeg voor ons. Toen wij dit later opmerkte heeft het weken geduurd voor er enigszins een oplossing kwam. Jammer genoeg werd het paneel niet vervangen maar werd er ons enkel een klein financieel bedrag voorgesteld en geen vervanging van het paneel. Omdat we merkten dat er geen degelijke oplossing uit de bus zou komen hebben we dit aangenomen. De dienst na verkoop is voor ons beneden alle peil. Hier kan je best rekening mee houden indien je hier iets besteld.

4 de agosto de 2025
Opinião espontânea
Classificada 3 em 5 estrelas

Beste Azalp, jullie verkochten ons rommel!

Beste Azalp, de ‘Keter’-kast die ik bij jullie kocht is in mijn ogen dikke rommel en zijn geld niet waard. Je mag er, bij wijze van spreken, niet naar kijken of er breken stukken af. Nooit nog kopen we zoiets aan. Misschien kunnen jullie er niks aan doen maar jullie hebben ze ons wel verkocht en daarom zijn ook jullie verantwoordelijk!

4 de setembro de 2025

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.