Azalp België Opiniões

TrustScore: 4 em 5

4,2

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Werden via mails zeer goed op de hoogte gehouden. Levering wel sneller gekregen dan aangegeven. Gelukkig iemand thuis. De kast in elkaar steken was een andere uitdaging.😳

Classificada 5 em 5 estrelas

Via Azalp.be een Lutrabox tuinkast besteld die de perfecte afmetingen had voor ons terras. Alle communicatie verliep heel vlot en duidelijk met een goede opvolging van verzending! Thuis geleverd aan... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Van bestelling tot levering ging alles vlot. Van dit soort tuinkasten zijn er diversen beschikbaar op verschillende sites met dikwijls slechte reviews door beschadingen etc. Deze op azalp is zeer goe... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

Site, bestelling en bezorging waren zeer positief. Op zich is het zwembadpakket (stalen wand, liner, pomp,…) ook kwalitatief in orde. Alleen de koppelingen en buizen / leidingen zijn niet goed (slecht... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Centro de jardinagem
  2. Jardim
  3. Fornecedor de cercas para pátios
  4. Comerciante de ferro-velho
  5. Loja especializada em saunas
  6. Loja de materiais para piscinas

Sobre Azalp België

Azalp maakt al meer dan 25 jaar luxe in de tuin en het huis voor iedereen beschikbaar met een uitgebreid assortiment, mogelijkheden voor maatwerk én scherpe prijzen. Azalp heeft ook een eigen collectie: deze producten zijn niet alleen mooi en duurzaam maar ook voordelig geprijsd. Klantgerichtheid, flexibiliteit en scherpe prijzen staan bij ons hoog in het vaandel, zonder concessies te doen aan de kwaliteit en de service.

Met ons ruime assortiment is er voor ieder wat wils in de categorieën tuinhuizen, overkappingen, veranda's, opbergoplossingen, tuinhout, carports, garages, sauna's, zwembaden en vijvers. Ons aanbod is divers waardoor er gekozen kan worden uit verschillende formaten, kleuren en materialen. Zit wat u wilt er toch niet helemaal bij? Geen probleem, dan maken wij het voor u op maat!

Wij zijn meesters in maatwerk. Geef aan waar u naar op zoek bent en wij nemen u mee door alle opties. Een houten wand vervangen door een glazen wand, een plat dak vervangen met een traditioneel zadeldak, een groter of kleiner formaat, dankzij onze vele keuzemogelijkheden bouwen wij uw droomtuin.

In onze Experience Center in Breda hebben we verschillende modellen opgebouwd staan waar u door rond kunt lopen. Tijdens uw bezoek ontvangt u persoonlijk advies voor uw project en nemen wij uw zorgen weg door het passend in uw tuin en budget te maken. We kunnen zelfs de opbouw voor u regelen!

Met ruim 25 jaar ervaring bent u bij Azalp aan het juiste adres voor uw projecten in en rondom de tuin!

Informações de contacto

Bom

TrustScore: 4 em 5

3 mil opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 12% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Todas as opiniões

73 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 4 em 5 estrelas

Duidelijke website

Duidelijke website - Makkelijk om te bestellen - eerlijke info omtrent levertermijn - geleverd op tijd en uur zoals aangegeven . verpakking in orde - goed product. Zeer tevreden.

26 de maio de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Teleurstellende ervaring met levering…

Teleurstellende ervaring met levering en service

Ik heb een metalen garagebox besteld, maar helaas is mijn ervaring met de levering en service erg teleurstellend. Bij de levering werd een verkeerd bouwplan meegeleverd — het plan bleek voor een kleiner model te zijn. Hierdoor liep de montage vertraging op en zijn er extra kosten gemaakt.

Hoewel het bedrijf achteraf het juiste plan heeft opgestuurd, werd mij verweten dat ik zelf had moeten wachten en eerst contact had moeten opnemen. Maar ik kon op voorhand niet weten dat het bouwplan niet klopte. Ik vind dat dit een fout is die bij de leverancier ligt, niet bij de klant.

Dat ik vervolgens geen enkele tegemoetkoming krijg voor de gemaakte kosten, vind ik erg jammer. Voor mij geen bestelling meer bij dit bedrijf.

11 de maio de 2025

Prijs kwaliteit top!

Van bestelling tot levering ging alles vlot.
Van dit soort tuinkasten zijn er diversen beschikbaar op verschillende sites met dikwijls slechte reviews door beschadingen etc. Deze op azalp is zeer goed verpakt en vermoedelijk is de QC hoger dan op de meeste sites.

23 de maio de 2025

Snelle en goede services

Snelle en goede services
Ook product kwaliteit

17 de maio de 2025

Resposta da Azalp België

Bedankt voor je positieve review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over onze snelle service én de kwaliteit van het product. Daar doen we het voor! 😊

We wensen je veel plezier met je aankoop. Heb je vragen of kunnen we je ergens mee helpen? Neem gerust contact met ons op!

Nooit kopen

Ronduit schandalige communicatie, niet hulpvaardig en onbetrouwbare levertermijnen.

Wegblijven!!

16 de maio de 2025

Hoi Kurt,

Bedankt voor je feedback. Vervelend om te horen dat je onze communicatie en de levering als teleurstellend hebt ervaren. We begrijpen hoe frustrerend het is als levertijden afwijken van wat je verwacht, zeker als daar geen duidelijke uitleg bij komt.

Voor wat betreft de levering zijn wij in veel gevallen afhankelijk van externe leveranciers en transporteurs. Daardoor kunnen er soms onverwachte vertragingen optreden waar wij helaas zelf geen directe invloed op hebben. Toch doen we ons best om klanten zo goed mogelijk op de hoogte te houden en mee te denken bij vragen of problemen.

Classificada 5 em 5 estrelas

Snelle levering. Goede instructies om de kast in mekaar te steken. Prijs kwaliteit zeer goed

29 de abril de 2025

Resposta da Azalp België

Hartelijk dank voor je mooie beoordeling! Geweldig om te horen dat de levering vlot verliep, de instructies duidelijk waren en je tevreden bent over de prijs-kwaliteitverhouding. Dat is precies wat we willen bieden!

Veel plezier met je nieuwe kast! Mocht je nog vragen hebben, dan staan we natuurlijk voor je klaar.

Classificada 5 em 5 estrelas

de opbergbox is mooi en zeer degelijk

de opbergbox is mooi en zeer degelijk. Gaat mooi open en toe met de veren. Makkelijk en snel in elkaar te zetten.

14 de maio de 2025

Resposta da Azalp België

Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de opbergbox! Mooi, degelijk én eenvoudig te monteren – dat klinkt als een geslaagde aankoop. Fijn ook dat het openen en sluiten soepel gaat dankzij de veren.

Bedankt voor je positieve review en veel plezier met het gebruik ervan! Heb je nog vragen? Laat het ons gerust weten.

Classificada 5 em 5 estrelas

Bestelling en levering verliep zo vlot…

Bestelling en levering verliep zo vlot als kon zijn.

13 de maio de 2025

Resposta da Azalp België

Bedankt voor je fijne review! Geweldig om te horen dat alles rondom je bestelling en levering zo soepel is verlopen. Daar streven we altijd naar!

Als je in de toekomst nog vragen hebt of iets zoekt, helpen we je graag weer verder. Veel plezier met je aankoop!

Classificada 1 em 5 estrelas

Tuinhuis geleverd maar er ontbreken…

Tuinhuis geleverd maar er ontbreken stukken.
Ondertussen staan mijn tuingerief al 2 weken te verroesten zonder duidelijkheid wanneer dit opgelost wordt. Heb geld terug gevraagd maar geen reactie meer. Ben dus in het ongewisse, ...

Hoop dat ik alsnog mijn geld terug krijg en elders oplossing voor tuinberging kan vinden, zal de kosten van naar containerpark brengen wel uit eigen zak betalen....

8 de maio de 2025

Goede dienst na verkoop.

Ik had een vraag over een geleverd product (kussenbox). Ik kreeg snel advies en goede opvolging van mijn vraag. Dank aan Vigo en Bart voor hun hulp per mail en aan de telefoon. De kwaliteit van de kussenbox is goed.

8 de maio de 2025

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.