Azalp België Opiniões

TrustScore: 4 em 5

4,2

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Werden via mails zeer goed op de hoogte gehouden. Levering wel sneller gekregen dan aangegeven. Gelukkig iemand thuis. De kast in elkaar steken was een andere uitdaging.😳

Classificada 5 em 5 estrelas

Via Azalp.be een Lutrabox tuinkast besteld die de perfecte afmetingen had voor ons terras. Alle communicatie verliep heel vlot en duidelijk met een goede opvolging van verzending! Thuis geleverd aan... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Van bestelling tot levering ging alles vlot. Van dit soort tuinkasten zijn er diversen beschikbaar op verschillende sites met dikwijls slechte reviews door beschadingen etc. Deze op azalp is zeer goe... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

Site, bestelling en bezorging waren zeer positief. Op zich is het zwembadpakket (stalen wand, liner, pomp,…) ook kwalitatief in orde. Alleen de koppelingen en buizen / leidingen zijn niet goed (slecht... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Centro de jardinagem
  2. Jardim
  3. Fornecedor de cercas para pátios
  4. Comerciante de ferro-velho
  5. Loja especializada em saunas
  6. Loja de materiais para piscinas

Sobre Azalp België

Azalp maakt al meer dan 25 jaar luxe in de tuin en het huis voor iedereen beschikbaar met een uitgebreid assortiment, mogelijkheden voor maatwerk én scherpe prijzen. Azalp heeft ook een eigen collectie: deze producten zijn niet alleen mooi en duurzaam maar ook voordelig geprijsd. Klantgerichtheid, flexibiliteit en scherpe prijzen staan bij ons hoog in het vaandel, zonder concessies te doen aan de kwaliteit en de service.

Met ons ruime assortiment is er voor ieder wat wils in de categorieën tuinhuizen, overkappingen, veranda's, opbergoplossingen, tuinhout, carports, garages, sauna's, zwembaden en vijvers. Ons aanbod is divers waardoor er gekozen kan worden uit verschillende formaten, kleuren en materialen. Zit wat u wilt er toch niet helemaal bij? Geen probleem, dan maken wij het voor u op maat!

Wij zijn meesters in maatwerk. Geef aan waar u naar op zoek bent en wij nemen u mee door alle opties. Een houten wand vervangen door een glazen wand, een plat dak vervangen met een traditioneel zadeldak, een groter of kleiner formaat, dankzij onze vele keuzemogelijkheden bouwen wij uw droomtuin.

In onze Experience Center in Breda hebben we verschillende modellen opgebouwd staan waar u door rond kunt lopen. Tijdens uw bezoek ontvangt u persoonlijk advies voor uw project en nemen wij uw zorgen weg door het passend in uw tuin en budget te maken. We kunnen zelfs de opbouw voor u regelen!

Met ruim 25 jaar ervaring bent u bij Azalp aan het juiste adres voor uw projecten in en rondom de tuin!

Informações de contacto

Bom

TrustScore: 4 em 5

3 mil opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 12% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Todas as opiniões

74 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 2 em 5 estrelas

8jaar geleden ons tuinhuis laten…

8jaar geleden ons tuinhuis laten plaatsen door azalp en alsook iemand die heeft komen installeren wel nooit meer koop ik nog iets daar tuinhuis heeft stormverankering en is verschoven het dak alsook de deuren zijn rot 2 x de dakbekleding vernieuwt en staat overal open elk jaar ook behandelt met een bitje zodus niet aan te raden😡😡😡😡

29 de abril de 2025

Top!

Top winkel, makkelijk te bereiken en snel verzonden, ik had mijn adress eerst fout ingegeven en nadat het was teruggestuurd naar hen was het met 1 telefoontje meteen weer op weg naar mij, gratis. Top service!

8 de abril de 2025

Lage kast voor terrasse

Ik woon in Brussel maar de levering was bij een vriend van mij in Oostende. Alles is heel goed afgelopen en levering was snel. De kast is stevig and die staat mooi op het terrasse.

1 de abril de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Goedkoop is uiteindelijk duurkoop

Een tuinhuis besteld bij Azalp, montage werd gedaan door onderaannemer die we uiteraard extra betaald hadden daarvoor. Na 1.5 jaar begon het tuinhuis volledig schuin te trekken en het dak lekte enorm, overal was er waterschade. we hebben dit toen gemeld. Azalp heeft montagedienst terug laten komen voor controle en zij bevestigden dat de fout bij hen lag door een collega die daar gewerkt had en bij nog andere mensen schade had aangericht door een onprofessionele plaatsing. Azalp stelde voor om een ander tuinhuis te kiezen wat wel mooi was van hen maar dan kwam de verrassing... dat we dan nog eens 4.000 euro bovenop zouden opleggen! Waarom 2 maal betalen voor 1 tuinhuis terwijl de fout niet bij ons lag? Na heel veel mailverkeer heen en weer en dreiging om hen een proces aan te doen hebben ze dan maar toch een deel van ons tuinhuis terugbetaald, een deel dus niet helemaal... Ik wil maar zeggen, als het goed loopt zal dat wel ok zijn maar eens dat je terechtkomt in dienst na verkoop met zulke problemen wordt je niet voort geholpen of je moet beginnen dreigen. Goedkoop is duurkoop, nooit meer!

18 de março de 2024

Alweer Azalp

Snel, eenvoudig en voordeliger dan andere aanbieders.
Altijd één van de eerste waar ik zoek om te vergelijken.

18 de fevereiro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Metalen tuinhuis AZALP

Een metalen tuinhuis gekocht bij Azalp. Ze geven hier laagste prijsgarantie. Achteraf heb ik deze ergens anders 70 euro goedkoper gezien. Als bedankje om dit te melden geven ze je 5 euro cadeaubon. Dit komt echter helemaal niet overeen met hun algemene voorwaarden omtrend laagste prijsgarantie.
Verder was er iets grondig mis met productie van een aantal onderdelen, ook de afmetingen bleken niet te kloppen. De nederlandstalige en Engelstalige handleiding verschilt in aantal onderdelen en opbouw. Wat geleverd is komt met geen enkel van de 2 handleidingen overeen.
De kers op de taart is dat de klantenservice niets doet met mijn opmerkingen en weigert te helpen. Ik heb de deur in de zijwand op een andere plaats gestoken dan de handleiding en dus willen ze met niets verderhelpen ondanks dat dit niets met de andere fouten in hun product te maken heeft.
Nu blijf ik achter met een tuinhuis dat 2 gaten in de nok van het dak heeft.
Nooit koop ik hier nog iets. Bedriegers zijn het.
Jammer dat ik zo laag moet vallen om zo een review als dit te schrijven maar ik hoop dat iemand hier iets aan heeft. KOOP GEEN METALEN TUINHUIS BIJ AZALP

1 de dezembro de 2024
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.