Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Kan heldigvis ikke genkende de kedelige oplevelser jeg kan læse andre desværre har haft. Da jeg bestilte glemte jeg at bruge en rabatkode til et gratis produkt, jeg skyndte mig at skrive til... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Super god og hurtig service, selv i weekenden. Bestilte min pakke søndag eftermiddag og havde allerede pakken mandag morgen ! Hjemmesiden er fin og har gode beskrivelser under hvert produkt de har.... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Altid hurtigt levering! Lækkert når man bestiller inde hos jer at tingene kommer så hurtigt frem! Dog lidt irriterende at pakken bliver presset ind i ens postkasse så det ødelægger emballagen og indh... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Centro de cuidados de gravidez

Informação fornecida por diversas fontes externas

Når store drømme skal gå i opfyldelse, er det ofte de små ting, der gør forskellen. Vi kan hjælpe dig med graviditetstest, ægløsningstest, kostilskud og mange andre produkter der kan forsøge jeres chancer for en vellykket graviditet. Desuden er der mulighed for personlig fertilitetsrådgivning via fertilitetsklinikken VivaNeo.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Não respondeu a opiniões negativas

Classificada 5 em 5 estrelas

Fine produkter og endnu finere kundeservice

Da jeg bestilte glemte jeg at bruge en rabatkode til et gratis produkt, jeg skyndte mig at skrive til dem og de nåede at få det med på trods af den blev pakket og sendt afsted samme dag.

Nogle tests (af andet mærke end deres eget) havde nogle fabrikationsfejl og jeg fik derfor lynhurtigt eftersendt en ny pakke.

Produkterne har jeg heller ikke haft problemer med, de fungerer og har heller ikke oplevet nogle falske testresultater på deres eller andre mærker tests. Levering har også været hurtig hver gang.

God service og fine produkter.

27 de novembro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Super ærgerlig over at leveringen tager…

Super ærgerlig over at leveringen tager så lang tid. Bestilte pakken onsdag, men nu er det lørdag og der står stadig at burd delivery ikke har modtaget pakken fra babyplan. Derfor skal jeg som minimum vente til mandag, højst sandsynlig senere i næste uge med at få pakken. Derfor har jeg været nødsaget til at købe produkter andre steder. Så skal man ikke skrive at der er hurtig levering på hjemmesiden, det skaber nogle forventninger og resulterer i en øv oplevelse, når det ikke bliver overholdt..

22 de novembro de 2025
Classificada 2 em 5 estrelas

Falsk positive test

2 stjerner fordi leveringen heldigvis er hurtig og god.
Jeg har nu i samtlige cyklusser fået "skyggestreger"/falsk positive, test på deres babyplan test.
De kommer inden for 2 minutter og der er farve i, men jeg er altså ikke gravid. Tester negativ på alle andre test, så der må være en fejl i babyplans teste. Jeg har testet dem på vand, og selv der kommer der en lyserød svag streg som selv min partner kan se - og han er ellers kritisk.

Utrolig træls at stå med et håb hver gang, for så at blive skuffet igen.

5 de janeiro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Alt i alt glad for mit køb hos Babyplan

Alt i alt glad for mit køb af Babyplan ægløsningstest og folsyre. Det er 2. gang jeg har bestilt og bestilte søndag morgen og havde forsendelsen i min postkasse mandag morgen. Nemt og ganske diskret. Der manglede dog en vare i forsendelsen men den blev eftersendt dagen efter.

4 de agosto de 2024
logótipo da Babyplan.dk

Resposta da Babyplan.dk

Tak for anmeldelsen og beklager din ordre blev afsendt ad 2 omgange. /Kundeservice

Classificada 5 em 5 estrelas

Mine ægløsningstest kom dagen efter...

Mine bestilte ægløsningstest kom dagen efter med DAO og jeg har nu anvendt dem i en periode. De fungerer som de skal - det er dog den billige model hvor urinen skal opsamles i en kop. Har forsøgt at blive gravid i ca 3 måneder og håber at disse ægløsningstest kan hjælpe til med timingen.

2 de maio de 2024
logótipo da Babyplan.dk

Resposta da Babyplan.dk

Tak for anmeldelsen./Kundeservice

Classificada 1 em 5 estrelas

Stol ikke på deres sædkvalitetstest!!

Bestilte deres startpakke som bl.a. indeholdte en sædkvalitetstest. Den tog min mand, og han fik et positivt resultat.
Vi er nu i fertilitetsbehandling fordi lægerne kan konkludere at han har mindre end 1 mio. sædceller - og babyplans test sagde positiv for 15 mio. sædceller.
Så stol ikke på deres tests!
Vores læge siger i øvrigt at hun ville ønske den slags tests var forbudt fordi den giver folk som os falsk håb. Så tak for ingenting, Babyplan.

9 de março de 2023
Classificada 3 em 5 estrelas

Hurtig levering og gode priser

Hurtig levering og gode priser. Vil dog ikke anbefale deres baby plan tidlig test, de laver “skygge”streger (som man kan se i strakt arm inden for tid) for et godt ord! Har forsøgt at skrive til babyplan omkring dette uden respons. Fremover holder jeg mig til clear blue, de er meget bedre.

9 de dezembro de 2022
Classificada 3 em 5 estrelas

Det hjælper jo ikke at Babyplan sender…

Det hjælper jo ikke at Babyplan sender ordren samme dag som den er bestilt (dog bestilt aften før).

Når mn samtidig kun sender med en leverandør, der er virke sløv DAO. pakke afsendt torsdag ankommet til DAO Fredericia, omkring 01.00. Men er stadigvæk ikke kommet videre.

Må blot sige jeg er sikker på en anden fragt leverandør havde givet en anden oplevelse. Normalt betaler jeg gerne lidt ekstra for at undgå DAO.

Så Babyplan i bør over veje at skifte jeres fragt firma til et mere seriøst.

12 de novembro de 2022
Classificada 4 em 5 estrelas

Gode produkter til okay priser

Gode produkter til okay priser, dog var Dao ret længe om at få min pakke frem.
Forventet leveringtid 1-2 dage, faktisk leveringstid var dog 7 dage, og på track og trace lå pakken bare stille ved Dao Erritsø i de 7 dage..

22 de fevereiro de 2022
Classificada 5 em 5 estrelas

Vi kan virkelig anbefale Babyplan!

Vi kan virkelig anbefale Babyplan! God service, hurtigt svar og diskret levering. Derudover har de en masse materiel som virkelig var rart at læse, fjernede vores bekymringer og gav svar på mange spørgsmål.
Produkterne derfra synes vi virkelig har hjulpet os til at blive gravide - hvilke vi blev kort tid efter. Åbenbart har jeg en meget kort ægløsningsperiode - derfor havde vi stor glæde af ægløsningstestene.
Vi kommer nok stadig til at bruge Babyplan, i forhold til deres artikler med gravid-emner.

5 de dezembro de 2021

Babyplan sæt

Nemt at bestille, diskret indpakning, fine produkter og rigtig gode returforhold ved eventuelle ubrugte tests (vi var så heldige at blive gravide relativt kort efter vi havde bestilt et stort sæt tests)

18 de maio de 2021
Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtig, billig og god service

De er altid hurtige til at sende ens bestilling og rigtig gode priser! Og så var der chokolade med i pakken denne gang, hvilket virkelig gør en glad, når man sådan går og er gravid 😂😂❤️

3 de dezembro de 2020
Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtig levering og diskret pakke

Super service. Jeg har flere gange købt fra babyplan.dk.
Produkterne er gode og pakken er meget diskret.
Leveringen er ubeklagelig og hurtigt. Jeg bestilte søndag eftermiddag og fik pakken aflevereret i min postkasse mandag morgen.
5 stjerner herfra.

31 de agosto de 2020
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais