Leia as opiniões dos outros
Rigtig god og hurtig kundeservice. Dog er jeg ked af de ægløsningstest jeg har fået, overhovedet ikke virker optimalt. Havde 3 forskellige ægløsningsteste i skabet ud over disse og de 3 andre lave... Ver mais
Det var dejligt nemt at finde rundt på deres hjemmeside og finde hvad jeg skulle bruge. Desuden havde de mange forskellige produkter at vælge mellem, hvilket var rigtig lækkert. Dejligt at man... Ver mais
A empresa respondeu
Super gode produkter og hurtig levering. Jeg har bestilt flere gange, og er tilfreds hver gang! Jeg kommer helt sikkert til at bestille igen. Tak for god service og fantastisk og brugbar viden!
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Danmarks største udvalg af fertilitetstests. Et brugervenligt univers med viden og nøje udvalgte graviditetstests, sensitive tidlige graviditetstest, ægløsningstests, fertilitetstests, sædtests og termometre til dig, som gerne vil være gravid Vi er en 100 % danskejet webshop med lager i Danmark startet af Jacob og Ditte. Efter lang tids søgen og research har vi fundet frem til de produkter fra Danmark og udlandet, som vi selv ville vælge. Produkterne er valgt, fordi de er ratet højest hos brugerne eller fordi de har noget nyt, som man ellers endnu ikke kan finde på markedet her i Danmark. Det kan være graviditetstests og ægløsningstests med apps, der kan fortælle dig, om testen er positiv. Digitale tests og termometre, som via bluetooth overfører resultaterne direkte til din telefon. Det er de allermest følsomme graviditetstests, som kan bruges 5-6 dage før forventet menstruation, og så er det lanceringen af Danmarks billigste digitale graviditetstests. Alle produkterne er naturligvis EU-godkendte og godkendte hos Lægemiddelstyrelsen her i Danmark. Vi fokuserer på at være brugervenlige, og derfor er der også videoguides til alle vores produkter på webshoppen. På den måde kan du se produkterne i brug inden køb og føle dig så tryg som muligt. Vi ønsker at være til stede, når det passer dig. Derfor er vores kundeservice åben på chat, telefon, sms og mail mandag til fredag fra kl.9:00-20:00
Informações de contacto
Dinamarca
- gravidtid.dk
Jeg var egentlig tilfreds nok med købet…
Jeg var egentlig tilfreds nok med købet og forløbet. Jeg synes dog at mailen man modtager som ordrebekræftelse kan forbedres - jeg købte noget til prævention og har ingen hensigt om det modsatte. Men i mailen står der at butikken glæder sig til at være med i min rejse mod graviditet :) den tænker jeg ikke gælder alle kunder, og man ved jo ikke hvor modtageren er i livet mht ønsket om graviditet.
Super gode produkter og fantastisk service!
Rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse, nem at bruge og fik allerede tingene dagen efter jeg havde bestilt!
Jeg er meget tilfreds med mit køb hos…
Jeg er meget tilfreds med mit køb hos Gravidtid.dk. Produktet er af god kvalitet, og alt levede op til forventningerne. Leveringen var hurtig, og jeres kundeservice var både meget venlig og professionel.
En rigtig god oplevelse – jeg handler helt sikkert her igen, hvis behovet opstår.
Mega sød support
Mega sød support. Ringede ind og fik vejledning i verdensklasse. Har ikke købt endnu, men tænker helt klart at lægge mine penge her
Super hurtig levering og gode priser
Hurtig levering
Hurtig levering, ægløsningstester er nemt ar bruge og fungerer som de skal.
Jeg købte calcium-vitaminer
Jeg købte calcium-vitaminer. Pakken kom meget hurtigt, og der er et stort udvalg af produkter. Jeg er meget tilfreds og vil helt klart kun handle her fremover👍👍👍👍👍

Resposta da Gravidtid
Nemt, billigt og hurtigt.
Nemt at bestille. Billige tests og meget hurtig levering.

Godt
Produkterne er altid hurtig fremme. Gode produkter til gode priser.

God oplevelse!!!
Dejligt at man kan købe kits med både ægløsnings- og graviditetstest.
Jeg bestilte pakke sent om aftenen og modtog den allerede om morgenen to dag efter.
Vil uden tvivl anbefale firmaet til andre og kommer helt sikkert også til at bestille derfra igen.

Resposta da Gravidtid
Hurtig levering og ingen fejl!
Jeg har bestilt af to omgange nu og jeg har været lige overrasket begge gange over hvor hurtigt jeg får min ordre foran døren! Den første pakke jeg bestilte havde dog en ret stor mængde graviditetstest vs. Tidlig test, det ville have været rart hvis det var færre normale og lidt flere tidlig

Smidigt och enkelt
Smidigt och enkelt. En av få sidor som skickar till Sverige
Bestilte aftenen før og modtog om…
Bestilte aftenen før og modtog om morgenen dagen efter 😄

Super god kundeservice!
Super god kundeservice!!
Min pakke blev væk i transport ved dao - den sødeste kvinde fra kundeservice ved gravidtid kontaktede mig pr telefon. Hun efterlyste pakken, sendte en ny + lidt ekstra som et plaster på såret!
Kun positivt👍🏼

Graviditetstid tager kunderne seriøs
Graviditetstid tager kunderne seriøs, samt er handlekraftig og tager ansvar, når man som kunde oplever problemer med deres produkter - Dette har haft den konsekvens at, Graviditetstid stoppede samarbejdede med deres tidligere leverandøren af deres tidligere graviditetstests og tidlige graviditetstests, og har fundet en ny leverandør af deres graviditetstests og tidlige graviditetstests.
Jeg kontaktede Gravidtid i oktober 2024, og gjorde dem opmærksom på at der ikke var nogen forskel på deres graviditetstests (kan måle HcG fra 25 mIU/ml) og tidlige graviditetstests (kan måle HcG fra 10 mIU/ml).
Jeg havde købt 50 tidlig graviditetstest, pga at jeg ville teste Ovitrelle ud, og se hvornår jeg evt ville blive gravid.
Syntes det var mærkeligt, at den tidlige graviditetstest ikke viste noget den første dag jeg testede, som den ellers plejer at gøre.
Jeg havde nogle gamle tidlige graviditetstest på lager fra mit sidste IVF forsøg, og lavede testen igen om eftermiddagen, hvor den fra Gravidtid ( kan måles fra 10 mIU/ml) stadig viste negativ, imens den anden tidlige graviditetstest (måles fra 5 mIU/ml) viste at den positiv.
Dagen efter om morgenen, prøvede jeg igen, hvor den tidligere graviditetstest fra Gravidtid viste negativ, mens den anden jeg havde viste at den var positiv. Det samme resultat viste sig flere dage i træk, end til jeg ikke havde flere tidlige graviditetstest af det andet mærke, hvor efter jeg købte nogle alm. graviditetstest i Netto.
Jeg prøvede igen den fra Gravidtid tidlig graviditetstest (10mIU/ml) morgen, som måske viser en skygge af positiv, og brugte så et tredje mærke en alm graviditetstest (25mIU/ml) som viste at graviditetstesten var positiv.
Prøvede igen tre timer senere, som igen måske viser en skygge i Gravidtid tidlig graviditetstest, mens den anden test var blevet endnu mere positiv/ tydelig.
Jeg fandt tilfældigvis Gravidtid alm graviditetstest (25 mIU/ml), som jeg havde købt året forinden.
Jeg valgte derfor at prøve at teste igen. Her viste begge test fra Gravidtid at den var negativ, imens den anden alm graviditetstest viste at den var positiv.
Jeg kontaktede Gravidtid derefter, og har gjort dem opmærksom på dette, samt at deres tidlig graviditetstest og alm graviditetstest har samme vareparti nummer (lot nr) og udløbsdato, som jeg ikke vil mene er normalt, da man skal bruge vareparti nummeret til at spore produktet, hvis der skulle være problemer med produktet.
Jeg har i dag modtaget 50 stk. nye Graviditetstid tidlige graviditetstest uden beregning, som jeg spændt på at afprøve, når jeg har været igennem mit næste IVF forløb, da min graviditet desværre sluttede før tid.
Så jeg vil gerne give Ditte fra Graviditetstid en tak, for de nye graviditetstest, og en kæmpe tak for at hun tog min henvendelse seriøs.

Virkelig god kundeservice
Virkelig en god, rar kundeservice. Havde spørgsmål til min ordre og fik hjælp med det samme. Derudover kom det hele hurtigt med posten.

Resposta da Gravidtid
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.