Baby V Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Beställde Besafe Stretch bilbarnstol på Fredag lunch (Relativt dyr). Hade den på postombud måndag. Dessutom väl emballerat, med varningklistermärken över hela paketet att de ska hanteras varsa... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Inget behov av separat bas, robust konstruktion och enkel omställning till olika barnstorlekar dessa barnstolar till ett utmärkt val. BabyV har bra priser, höll leveranstiden och reagerade snabbt på... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Det var enkelt att beställa och ni skickade paketet snabbt. Det var inte lika enkelt att installera barnstolen... jag fick gå till en försäljare/ er konkurrenter och bad de att beskriva hur man sku... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Beställde en Thule cykelvagn, initialt pga pressat pris. Hade aldrig hört talas om BabyV innan, vilket gjorde att jag var lite på min vakt, i synnerhet när det gällde ett större köp hos en ny butik. A... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja para bebé

Du har hittat till en av Sveriges största baby- & barnbutiker. Prismatchning & öppet köp 365 dagar.

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

2 mil opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 80% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Todas as opiniões

500 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Smidigt och bra!

Enkelt och bra! Bonus att det går att handla med klarna!

25 de julho de 2026

Hej Sanna,

Tack för ditt omdöme! Vad kul att du är nöjd med ditt köp. Du är varmt välkommen åter! ⭐

Supersnabb leverans!

Supersnabb leverans trots att vi bor på Gotland! Alltid bra utbud & priser i webshopen 💫

2 de agosto de 2026

Hej Sofia,

Tack för ditt fina omdöme! Det glädjer oss att det gick fort och smidigt. Hoppas ni blir nöjda med er nya bilstol. 😊

Ha en fin dag!

Double stroller, reliable service

Got a double stroller from Britax Romer Smile Z here. Reliable delivery and well packed. Competitive price too which was such a relief comparing to in-store options in Gothenburg. Stroller itself came impeccable. Looking for more items for my newborn here 🥰

1 de julho de 2026

Hello Marta,

Thank you for your kind words and generous review! We hope that you’ll be happy with your new double stroller, and what a relief that it arrived in tip-top shape. See you next time! 🌸

Kind regards,
Rasmus at Baby V

Fantastic service.

9 de agosto de 2026

Hiya,

Thank you for your review, we’re pleased that you’re satisfied with our service.
Have a lovely day!

Kind regards,
Rasmus at Baby V

enkel hemsida

enkel hemsida, snabb leverans och service-minded kundservice 😊 10/10 rekommenderar!

21 de julho de 2026

Hej Victoria,

Wow, vad roligt att höra! Tackar för din tia och fina ord, tar med det till vår kundservice. 😊
Ha en fin dag!

Classificada 5 em 5 estrelas

Snabb leverans och allt va komplett och…

Snabb leverans och allt va komplett och helt!

31 de julho de 2026

Hej Janiina,
Tack så mycket för ditt omdöme. Vad kul att höra att leveransen gick som den skulle – precis i tid till helgen! Ha en fin dag och välkommen åter!

Snabbt och bra

Fick varan som beställd på samma tid som upgett - jättesnabbt! :)

11 de julho de 2026

Hej Vilde,
Tack för ditt omdöme, och vad skönt att det gick så fort! Hoppas du blir nöjd med din beställning och önskar dig en trevlig helg. 😊

Bra totalupplevelse

Snabb leverans, bra pris och produkt. Omsorgsfullt förpackad!

Hej Lena,
Tack för ditt fina omdöme och vad kul att du är nöjd! Vi hoppas att ni får mycket glädje av er nya matstol. Ha en fin dag!

Classificada 5 em 5 estrelas

Snabb leverans, retur av barnvagnen (pga missnöje med färgen) kostade 150 kr vilket är helt ok.

Hej Mia,
Tack för ditt omdöme! Tråkigt att höra att ni inte var nöjda med den första barnvagnen, men vi hoppas att ni hittar en ny som ni känner er supernöjda med. Varmt välkommen åter! ☀️

Classificada 5 em 5 estrelas

Super snabbt leverans och produkten…

Super snabbt leverans och produkten helt enligt beskrivning 🌟

13 de julho de 2026

Hej Patricia,
Tack för ditt omdöme och guldstjärnan, den är vi stolta över. 😊
Hoppas ni blir nöjda med er nya bilbarnstol och välkommen åter!

Snabb leverans!

Resposta da Baby V

Härligt att leveransen gick så fort. Tack för ditt omdöme och en fortsatt fin dag till dig!

Snabb och smidig leverans

Snabb och smidig leverans, rekommenderas starkt!

22 de julho de 2026

Hej Sofia,
Tack så mycket för ditt fina omdöme, vi hoppas att ni blir nöjda med er nya bilbarnstol. Ha en trevlig dag!

Classificada 4 em 5 estrelas

Köpte en barnsäng som var defekt

Köpte en barnsäng som var defekt. Reklamation tog väl lång tid, men var under semester-peak. Löstes professionellt till slut.

30 de julho de 2026

Hej Richard,
Tack för ditt omdöme. Det är olyckligt att ditt reklamationsärende fallit under semestertider och vi beklagar att du har fått vänta så länge. Kan meddela dig att vi har varit i kontakt med leverantören angående din reklamation och att reservdelar nu är på väg. Du är självklart välkommen att kontakta vår kundtjänst igen – de jobbar hårt med att hjälpa alla våra kunder så fort som möjligt. Ha en fin dag!

Classificada 1 em 5 estrelas

Har aldrig handlat hos er ni har sänt…

Har aldrig handlat hos er ni har sänt det här meddelandet till fel person jag heter inte Jönsson har försökt att göra er uppmärksamma på det men har inte fått någon återkoppling på det

22 de julho de 2026

Resposta da Baby V

Tack för att du har informerat oss om det här, och vi beklagar verkligen att du har blivit meddelad istället. Det verkar ha uppstått ett tekniskt fel och jag har tagit det vidare för att lösa det här så fort vi kan.

Classificada 1 em 5 estrelas

Köpte ny väska

Köpte ny väska, fick ett demo ex…

21 de julho de 2026

Hej Arian,
Tack för ditt omdöme!
Vi ser att du beställt en bärstol av oss och undrar vad det är som gått fel här? När vi säljer visningsexemplar gör vi det i vår fyndhörna i butiken i Ängelholm, de skickas inte ut till kunder. Vi ber dig kontakta oss på kundservice@babyv.se så att vi kan hjälpa dig vidare här! Vi har nya Sapling-stolar i lager, så att du ska kunna få rätt bärstol skickad till dig omgående :)
Vi ser fram emot att höra ifrån dig så att vi kan hjälpa dig vidare!

Johanna