Jeg kan da virkelig godt forstå at Bachs Bilpleje Shop scorer toppoint herinde. Jeg bestilte en skumlanse på webshoppen i søndags. Webshoppen er virkelig nem at finde rundt på. Den blev afsendt man... Ver mais
A empresa respondeu
Simon har vejledt mig kyndigt i pleje produkter, jeg var dog ikke klar til selv at lege med keramisk coating, så Simon fik lov at klare et sæt sprit nye fælge, virkelig flot resultat, glæder mig til... Ver mais
A empresa respondeu
Bestilte en vaskepakke kl 20:54 ,og der i en skumlanse med i som jeg kom til at bestille den forkerte adapter til. Bestilte den anden med det samme i en ny ordre. Inden for 5 minutter fik jeg en beske... Ver mais
A empresa respondeu
De havde varen på lager til en konkurrencedygtig pris. Konkurrenten havde længere leveringstid. Desværre bliver jeg efterfølgende "spammet" med en serie af mails med opfordring til anmeldelser. Det... Ver mais
A empresa respondeu
Din foretrukne Fynske Bilpleje Shop, som udelukkende sælger høj kvalitets bilpleje produkter, og dette forpligter, så du finder kun nøje udvalgte produkter af de bedste bilpleje og tilbehørs producenter. Uanset om du leder efter auto shampoo, lakforsegling, voks, keramisk coating, mikrofiber klude eller en fælgbørste, så har vi et bredt sortiment, som jeg er sikker på at du finder det helt rigtige. - Ellers så hiver du bare fat i Simon. Du finder et stærkt udvalg fra blandt andre P&S, The Rag Company, Optimum, iK Sprayers, MJJC, Detail Factory og KxK Dynamics. Jeg ved at du elsker din bil, og det gør vi også her hos Bachs Bilpleje, derfor er vi også de perfekte til at rådgive dig indenfor hvilke produkter som passer perfekt til dig. Uanset om du elsker at gøre din bil ren, eller syntes det er kedeligt, men stadigvæk ønsker den lækre rene og velplejede bil, så findes der bestemt en løsning til dig. Kort fortalt, jeg ønsker at du finder de rette produkter til netop dig, og at du får den bedst mulige behandling.
Skovgyden 2, 5620, Glamsbjerg, Dinamarca
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
God service. Svarer hurtigt på forespørgsler. Havde en rettelse til bestilling som blev håndteret nemt og effektivt.

Resposta da Bachs Bilpleje Shop
god og hurtig levering, behagelig betjening og info om produkterne

Resposta da Bachs Bilpleje Shop
Hurtig forsendelse. Og rigtig god service da en af delene var gået i stykker under forsendelsen. Efter en mail, blev en ny del sendt med det samme.

Resposta da Bachs Bilpleje Shop
Super god service. Svarer altid på spørgsmål hvis man har dem omkring den enkelte varer. Lyn hurtig levering oveni købet ! :)

Resposta da Bachs Bilpleje Shop
Nu det anden gang jeg har handlet her og ikke sidste gang kanon produkter og tilbehør og så til de priser især mikrofiber kludene wow 👍👍

Hurtig og effektiv
Enkel og overskuelig hjemmeside - hurtig levering, endda med lidt til den søde tand i pakken 😋

Resposta da Bachs Bilpleje Shop
Meget serviceminded, hurtige svartider og rigtig god kommunikation samt hurtig levering.
Og ikke mindst lækre produkter der virker.
Vil anbefale helt klart.

Resposta da Bachs Bilpleje Shop
Hurtige med den rigtige løsning til min bil så den står flot igen .....

Resposta da Bachs Bilpleje Shop
Super service altid og svarer hurtigt på ens mails.

Resposta da Bachs Bilpleje Shop
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.