Leia as opiniões dos outros

Classificada 4 em 5 estrelas

Woensdag wastafel en onderdelen om hem compleet te maken, zodat hij gelijk gemonteerd kan worden. Dag erna alles bezorgt. Helemaal top, goed verpakte wastafel met dik bubbelplastic. Totaal wel meerd... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

We werden door een vriendin geattendeerd op Badkamerwinkel.nl voor de aanschaf van onze badkamer. We zijn vanuit het midden van het land naar Wateringen gereden met hoge verwachtingen. Deze verwachtin... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Afgelopen maand hebben we sanitair uitgezocht voor onze badkamer. Aangezien de loodieters dezelfde week nog wilden beginnen gelijk alles besteld wat we nodig waren. Van inbouwdelen tot aan kranen... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Ervaring was goed, had per ongeluk 2 douchegoten besteld terwijl ik er maar 1 nodig had. Gelijk gemailt en kreegf ff later gelijk antwoord dat ik de 2de kon opsturen of naar een dichtsbijzijnde winkel... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de acessórios para casas de banho

Informação fornecida por diversas fontes externas

Bij Badkamerwinkel.nl vind je alles voor je badkamer. Alle A-merken, standaard laaggeprijsd. Bestel online, of in één van onze winkels.

Informações de contacto

3,8

Bom

TrustScore: 4 em 5

1 mil opiniões

Snelle levering, zeer tevreden

23 de março de 2024

Resposta da Badkamerwinkel.nl

Beste Francine, prettig om te lezen dat u tevreden bent met ons. Veel plezier van uw artikelen gewenst! Groetjes, Jasmijn.

Classificada 5 em 5 estrelas

Prima prijs en snelle levering

23 de março de 2024

Beste Ruud,
Goed om te horen dat u tevreden bent over de prijs van u artikel(en) uit uw bestelling en de vlotte levering hiervan.
Bedankt voor het delen van deze reactie met ons.
Veel plezier van uw bestelling!
Groet, Jasmijn

Classificada 1 em 5 estrelas

Nieuwsbrief krijg je - ook als je niet wil

bij het bestellen voeren ze je email adres op in het spam database ondanks dat je NIET aangeeft dat je hun stomme nieuwsbrief wilt ontvangen krijg je vrolijk een bericht "bedankt dat u zich heeft ingeschreven voor onze nieuwsbrief". Als je daar een klacht over indient dan geven ze aan dat je je kunt afmelden voor de nieuwsbrief. Als je dan nogmaals uitlegt dat dat niet je punt is geven ze aan dat zij je niet handmatig kunnen verwijderen uit hun marketing database als je dan voor de 3e (!!!) keer uitlegt dat ze niet zomaar mogen spammen dan geven ze als antwoord dat ze aan hun IT afdeling (een zzp-er ergens op een zolder...?) gaan vragen hoe het kan dat dit gebeurt is. Wat een flauwekul het enige wat zij willen is een marketing database opbouwen.

18 de março de 2024

Beste Paula,
Hartelijk dank voor je beoordeling. Wat vervelend dat je een nieuwsbrief hebt ontvangen, terwijl je dit niet wilde. Mogelijk stond toch iets niet juist uit/aan gevinkt of was bij deze voorkeur hier iets in mis gegaan. Onze excuses. We hebben je klacht en melding zeer serieus genomen en gaan na hoe dit is ontstaan. We hebben bij onze IT-afdeling inderdaad navraag gedaan. We kijken naar juiste acties en verbetering hiervoor. Je kan jezelf altijd eenvoudig afmelden voor de nieuwsbrief. Excuus voor deze hinder. We wensen dat je je bestelling verder correct hebt ontvangen. Groetjes Jasmijn.

Classificada 5 em 5 estrelas

Zeer goede service! Ik zou badkamer winkel.nl zeker aanbevelen

12 de março de 2024

Resposta da Badkamerwinkel.nl

Beste Meika Post, dank je wel voor je feedback! Wat fijn dat je naar tevredenheid geholpen bent en super dat je ons nog meeneemt in je ervaring. Dat waarderen wij enorm.

Wij zien je graag terug in één van onze winkels of onze webshop, voor nu wens ik je graag een hele fijne dag toe. Groet, Isabel

Classificada 5 em 5 estrelas

Snelle en correcte levering.

Snelle en correcte levering.
Kan product zelf nog niet beoordelen omdat het nog niet geïnstalleerd is, maar alles ziet er prima uit.

15 de março de 2024

Resposta da Badkamerwinkel.nl

Beste tNuts, wat fijn dat je tevreden bent over de snelheid van de levering van je bestelling en succes met het installeren van je aanschaf. Groet, Isabel

Snelle levering..laagste prijs

14 de março de 2024

Resposta da Badkamerwinkel.nl

Beste Ben Ouwens, wat goed om te lezen dat de levering snel heeft plaatsgevonden! En bedankt voor je beoordeling! Geniet ervan. Groet, Isabel

Classificada 1 em 5 estrelas

Slechte afhandeling garantieclaim duravit ik bij andere reviews zie…

Net zoals ik bij andere reviews zie verschuilt Badkamerwinkel zich bij serviceproblemen achter de leverancier. Dure Duravit toiletborstel gekocht. Na 1 1/2 jaar gaat het chroom lelijke vlekken vertonen. Chantal zegt dat de fabrikant dit moet beoordelen. Die zegt dat wij agressieve reinigingsmiddelen gebruiken en dat niet onder de 5 jaars garantie valt. Wij kopen gewoon bij de lidl zo’n fles met zwane hals. Vervolgens komt Jacco die hetzelfde zegt en dan niet meer reageert. Wel krijg ik een verzoek zijn handelen te beoordelen. Wanneer ik dit als slecht beoordeel kan ik de review niet plaatsen. Niet netjes allemaal van Badkamerwinkel.

Zie hieronder de reactie van Badkamerwinkel. Wij gebruiken helemaal geen agressieve schoonmaakmiddelen maar een fles met zwanehals van de Lidl. Wat daarin zit weet ik niet want het staat er niet op maar het kan onmogelijk iets agressiefs zijn. In ieder geval kan ik het niet beoordelen en dus daarop niet afgerekend worden als consument.
Op mijn opmerking dat mijn negatieve review bij Badkamerwinkel niet geplaatst kan worden wordt helemaal niet gereageerd. Wanneer dit een standaardbeleid is houd je als bedrijf altijd goede reviews.

14 de março de 2024

Beste Hans,
Bedankt voor je beoordeling. Wat vervelend dat het chroom van je toiletborstel is gaan vlekken, we kunnen ons voorstellen dat dit erg storend is. Wat naar dat dit zo is verlopen. Onze excuses. Dit is natuurlijk niet hoe we het willen. Onze fabrikant Duravit geeft aan dat ze aan de hand van de foto's zien dat het product met een te agressief schoonmaakmiddel is schoongemaakt, zie ook onderhoudsadvies voor het product. We vertrouwen op de deskundigheid van onze fabrikant hierin. Ik kan me voorstellen dat het heel vervelend is, maar helaas kunnen we niet anders dan de melding afwijzen. Hopend op begrip. Jacco en Chantal ken ik als 2 bekwame en bedreven collega's om hen best te doen om steeds te kijken naar een juiste beoordeling voor een servicemelding. Wel vinden we het vervelend dat uw ervaring hierin zo negatief is geweest. Met je beoordeling gaan we aan de slag en zullen kritisch kijken hoe we onze serviceverlening hierin kunnen verbeteren. Groetjes Jasmijn.

Classificada 5 em 5 estrelas

Sanitair besteld, super ervaring…

We waren wat sceptisch over de winkel omdat de prijzen flink goedkoper zijn dan wat andere bedrijven aanbieden daarom zijn we naar 1 van de fysieke winkels gegaan.
We zijn fantastisch geholpen door een medewerker in de winkel, ze dacht super met ons mee en neemde onze stijl feilloos over. Dit nam onze twijfels dan ook gelijk weg.

Levering kwam in losse pakketten maar welliswaar alles binnen 2 dagen!

13 de março de 2024

Resposta da Badkamerwinkel.nl

Beste Annelies, wat fijn om te lezen dat we je goed hebben kunnen helpen en al je twijfels hebben kunnen doen verdwijnen. Bedankt voor de mooie beoordeling en dat je ons meeneemt in je ervaring, dat waarderen wij enorm. Heel veel plezier van je aanschaf en graag tot ziens in de winkel of webshop. Fijne dag! Groetjes, Isabel

Pas precies.

Pas precies.

1 de março de 2024

Resposta da Badkamerwinkel.nl

Beste Henk van de Ven, bedankt voor je boordeling en fijn om te lezen dat het precies past. Geniet van je aanschaf en een fijne dag toegewenst! Groet, Isabel

Classificada 1 em 5 estrelas

Kapotte toiletpot, slecht verzonden en geen verantwoordelijkheidsgevoel

Wij bestelden een Villeroy & Boch toiletpot met alle onderdelen, bril, flush plate. Het product werd geleverd op een houten pallet, niet in de oorspronkelijke doos verpakt maar met een beetje folie (soort vuilniszak) ingepakt zonder noppen of andere bescherming met een sticker breekbaar erop. Na een aantal weken wilde onze aannemer de pot monteren aangezien de verbouwing klaar was, blijkt de pot te zijn beschadigd. Wij hadden hem in de verpakking laten zitten tot hij nodig was, juist om beschadigingen te verkomen. E-mailtje gestuurd naar badkamerwinkel, krijg ik een antwoord terug dat wij het eerder hadden moeten melden en dat we met 30 euro korting een nieuwe pot kunnen bestellen (voor honderden euro’s). Voor de nieuwe aangeboden prijs vond ik hem gewoon op de websites van concurrenten. Op de vraag hoe het kan dat hij niet in de originele villeroy &boch doos geleverd is kreeg ik geen antwoord meer. Wij zitten nu ook met een kapotte toiletpot waar we weer vanaf moeten! Slechte service, totaal geen verantwoordelijkheidsgevoel en niet zorgvuldig verzonden. Als je high-end spullen besteld zou ik dit zeker niet bij badkamerwinkel doen. Wij hebben onze les geleerd helaas op deze manier.

22 de janeiro de 2024

Hoi Ruby,
Bedankt voor je beoordeling.
Wat vervelend dat het toilet beschadigd blijkt te zijn. Onze excuses. We doen ons uiterste best onze producten onbeschadigd te leveren. De levering wil wel eens zijn met folie, met 'breekbaar' erop met als doel dat bezorgers hier voorzichtig mee om kunnen gaan. We hebben je inhoudelijk nog bericht voor je melding. We betreuren dat dit zo is verlopen, dit is erg ongelukkig. Groetjes Jasmijn.

Classificada 3 em 5 estrelas

Zeer onbetrouwbare partij die geen verwantwoordelijk neemt

Hebben begin december 2023 voor onze badkamers en toiletten in ons in aanbouw zijnde huis alle sanitair en toebehoren bij Badkamerwinkel gekocht. Na aanvankelijk uitstekend geholpen te zijn door de verkoper is door hem met ons de afspraak gemaakt dat alle aangekochte zaken op 8 februari bij ons nieuwe huis zouden worden afgeleverd. Op basis van deze toezegging zijn we aan de slag met de mensen die bij ons de installatie zouden verzorgen. In de praktijk blijkt Badkamerwinkel toegezegde beloften niet waar te maken, alles komt in deelleveringen op allerlei andere dagen. Vandaag (4 maart) wachten we nog steeds op een deellevering. Badkamerwinkel verschuilt zich voortdurend bij niet nakomen van afspraken achter drukte, onderaannemers die niet tijdig leveren en probeert zelfs hun eigen wettelijke aansprakelijkheid te ontduiken bij levering van ondeugdelijke producten. Wacht nu nog steeds op het omruilen van een op 22 februari beschadigd van Badkamerwinkel ontvangen RVS LoooX inbouwnis. Onze waarschuwing aan u: Kijk een deur verder dan Badkamerwinkel.nl als u besluit nieuwe sanitair aan te gaan schaffen, er is keuze genoeg!

Update: Door krachtige interventie van de filiaalmanager waar wij destijds onze spullen hebben gekocht is de defecte nis vandaag alsnog vervangen door een goed exemplaar. Het is uiteindelijk toch nog eind goed al goed geworden.

22 de fevereiro de 2024

Beste Robbert,
Hartelijk dank voor je beoordeling.
Wat vervelend dat enkele producten voor je levering door onvoorziene omstandigheden waren vertraagd. Onze welgemeende excuses.
We hebben ons best gedaan de vertraging voor de producten te beperken. We hebben ons best gedaan je hier zo goed mogelijk in te informeren. Zeer ongelukkig is er een product wat vertraagd was, ook beschadigd geleverd. De bevestiging hierin hebben we 28feb. vernomen en we verwachten hier op korte termijn een juiste oplossing in te kunnen bieden. Wel zeer ongelukkig en vervelend hoe de levering voor u is verlopen. We betreuren dit zeer. We zullen kritisch kijken naar verbeteringen hiervoor. Groetjes Jasmijn.

Snelle levering!

Overzichtelijke site en het product snel geleverd!

29 de fevereiro de 2024

Resposta da Badkamerwinkel.nl

Beste Lieskamp, bedankt voor de complimenten en leuk dat je ons meeneemt in jouw ervaring! Groet, Jasmijn

Classificada 5 em 5 estrelas

Volgende dag geleverd en prijs…

Volgende dag geleverd en prijs kwaliteit goed

27 de fevereiro de 2024

Resposta da Badkamerwinkel.nl

Beste Dirk, bedankt voor de mooie beoordeling en wat fijn om te lezen dat alles naar wens is. Geniet ervan. Groet, Jasmijn

Top kwaliteit en snelle levering

Top kwaliteit en snelle levering

26 de fevereiro de 2024

Resposta da Badkamerwinkel.nl

Beste Sandro Meola, goed om te lezen dat je tevreden bent over de kwaliteit en de snelle levering, daar doen we het voor. Fijne dag! Groet, Jasmijn

Geen klachten

Duidelijke website, schappelijke prijzen en snelle levering. Prima dus.

15 de fevereiro de 2024

Resposta da Badkamerwinkel.nl

Beste Henk, bedankt voor de mooie beoordeling en fijn dat je over alles tevreden bent. Geniet van je aanschaf en een fijne dag! Groet, Jasmijn

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering, en de prijs was ook beter dan andere aanbieders! Een aanrader!

23 de fevereiro de 2024

Resposta da Badkamerwinkel.nl

Beste Stefan Schippers, wat fijn om te lezen dat alles naar wens is. Bedankt voor uw review en een fijne dag toegewenst. Groet, Jasmijn

Classificada 5 em 5 estrelas

De Hot Bath doucheslag is heel mooi en…

De Hot Bath doucheslag is heel mooi en gemakkelijk aan te sluiten.
De doucheslang werd keurig op tijd bezorgd.
Een aanrader!

14 de fevereiro de 2024

Resposta da Badkamerwinkel.nl

Beste Ad Kas, bedankt voor de goede review! Fijn om te lezen dat uw bestelling op tijd werd geleverd en u tevreden bent over de Hotbath douchslang. Geniet ervan en een fijne dag! Groet, Jasmijn

Classificada 5 em 5 estrelas

Levering op de afgesproken dag

Levering op de afgesproken dag. Verpakking ok. Artikel zelf prima kwaliteit.

9 de fevereiro de 2024

Resposta da Badkamerwinkel.nl

Beste Luc van Gool, bedankt voor de goede beoordeling en fijn om te lezen dat je tevreden bent over de levering en het artikel. Veel plezier met je bestelling en een fijne dag toegewenst! Groet, Jasmijn

Netjes geholpen

Netjes geholpen in de winkel in Rotterdam, vervolgens thuis op mijn gemak de gewenste kraan besteld via badkamerwinkel.nl. Super!

27 de janeiro de 2024

Resposta da Badkamerwinkel.nl

Goedemiddag Erwin, prettig om te lezen dat je bij ons een goede ervaring hebt kunnen krijgen. Veel plezier van je kraan gewenst! Groetjes, Jasmijn.

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.