Bagin.com Opiniões 1825

TrustScore: 4 em 5

3,9

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Solid produkt, rask levering. Det ser lovende ut, det er første sesong. Bag’in rommer mer enn man skulle tro, Jeg bestilte 4 x 2 x 1. (fordi 3 x 2 x 1 var utsolgt). Siden det var rask levering, kunne... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Mye kraftigere duk. Drar toppen over utesalongen min hver kveld hele sommeren, så den lever livet sit utendørs helr året. Kobler bunn og topp sammen for vinterlagring. Savner stroppene i hjørnene over... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Dere bruker PostNord på transport/levering. De er håpløse, regide, og null kundefokus. Jeg som kunde får ingen valg i fbm. leveringsmåte, slik vi tidligere og med alle andre får. Varen ble levert til... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de bricolage, casa e jardim

Escrito pela empresa

UNIQUE PROTECTION FOR OUTDOOR FURNITURE - Bag’in provides optimal protection for your outdoor furniture, while ensuring your patio is neat and tidy beyond the summer season. It’s made with waterproof materials, has a ventilating base, and is designed with air ducts, reducing condensation and moldy furniture.

Bag'in - beskytter dine utemøbler!

Escrito pela empresa

Vi er opptatt av å gi kundene våre den beste service
Vi skal behandle våre kunder på best mulig måte gjennom rask og god kundeservice hver eneste dag!

Vi har 2-4 dagers levering i hele verden!

Levering med PostNord og DHL Express

Vi garanterer et 100% kvalitetsprodukt!

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 73% das suas opiniões negativas

Geralmente leva mais de um mês para responder

Fantastisk service

Fantastisk service! Fikk et stort rift i min bagin i vinter, tok kontakt med kundeservice. Fikk beskjed om å sende inn min bagin til de, fikk tilsendt sendingskode på mail. Etter kort tid var den levert på døren min igjen uten noe kostnad for meg. Meget imponert over fantastisk kundeservice 😍
Er strålende fornøyd med produktene jeg har fra bagin.

3 de maio de 2023
Classificada 3 em 5 estrelas

Bra produkt

Bra produkt, men en av exemplaren jag beställde hade två små hål/snitt i sig. Istället för att få ett ersättningsexemplar skulle jag få lagningslappar hemskickade, vilket känns snålt. Efter några veckor har lagningslapparna dessutom inte kommit fram än.

27 de abril de 2023
Classificada 1 em 5 estrelas

Kan ikke anbefale dette produktet

Kan ikke anbefale dette produktet. Min "bag`in" revnet i vinter av regn, snø, is og vind. Jeg har fylt ut skjema i forhold til reklamasjon, tatt bilde av skaden og sendt inn.
De kunne ikke godkjenne dette da jeg ikke hadde tatt bilde av baggen da den var i bruk.
Nei, bag`in dette holder ikke - hilsen en svært skuffet kunde

3 de maio de 2023
Opinião espontânea
logótipo da Bagin.com

Resposta da Bagin.com

Hei Helge. Synd å høre at produktet vårt ikke sto til forventningene dine. Vi gjør så godt vi kan for at produktet vårt hele tiden forbedres og tåler det meste av vær. Vi har svært mange gode tilbakemeldinger fra kunder som er svært fornøyd med kvaliteten i produktet vårt, og det er det vi strever etter. God kvalitet og fornøyde kunder. Noen ganger så er det gjerne innholdet i bagen og måten man pakker inn på som er utslagsgivende for skader. Enten at et stolbein stikker opp eller at andre gjenstander gjør at duken revner. Vi ser nøye gjennom alle saker om reklamasjon som kommer inn til oss, og gjør vurderinger utifra tilsendte bilder og forklaringer. Vi er nødt til å se hva det er som har forårsaket skaden.

Mvh
Bag'in teamet

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais