Bagin.com Opiniões 1825

TrustScore: 4 em 5

3,9

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Solid produkt, rask levering. Det ser lovende ut, det er første sesong. Bag’in rommer mer enn man skulle tro, Jeg bestilte 4 x 2 x 1. (fordi 3 x 2 x 1 var utsolgt). Siden det var rask levering, kunne... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Mye kraftigere duk. Drar toppen over utesalongen min hver kveld hele sommeren, så den lever livet sit utendørs helr året. Kobler bunn og topp sammen for vinterlagring. Savner stroppene i hjørnene over... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk service! Fikk et stort rift i min bagin i vinter, tok kontakt med kundeservice. Fikk beskjed om å sende inn min bagin til de, fikk tilsendt sendingskode på mail. Etter kort tid var den lev... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Dere bruker PostNord på transport/levering. De er håpløse, regide, og null kundefokus. Jeg som kunde får ingen valg i fbm. leveringsmåte, slik vi tidligere og med alle andre får. Varen ble levert til... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de bricolage, casa e jardim

Escrito pela empresa

UNIQUE PROTECTION FOR OUTDOOR FURNITURE - Bag’in provides optimal protection for your outdoor furniture, while ensuring your patio is neat and tidy beyond the summer season. It’s made with waterproof materials, has a ventilating base, and is designed with air ducts, reducing condensation and moldy furniture.

Bag'in - beskytter dine utemøbler!

Escrito pela empresa

Vi er opptatt av å gi kundene våre den beste service
Vi skal behandle våre kunder på best mulig måte gjennom rask og god kundeservice hver eneste dag!

Vi har 2-4 dagers levering i hele verden!

Levering med PostNord og DHL Express

Vi garanterer et 100% kvalitetsprodukt!

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 73% das suas opiniões negativas

Geralmente leva mais de um mês para responder

Classificada 1 em 5 estrelas

Kjøp trekk i høsten 2021, nå ødelagt.

Kjøp trekk i høsten 2021, nå har selve stoffet revnet, er helt sprøtt. Har ikke vært i bruk på sommer månene, slik at de har vært minimalt utsatt for uv. Lagret tørt på sommeren. Sendte in reklamasjon men fikk bare beskjed om at dem jeg hadde kjøpt fra hadde gått konkurs slik at de hadde ikke noen garanti på produktet. Men var velkommen å kjøpe en ny fra dem. Kommer ikke til å kjøpe noen ny fra dem, selv om funksjons messing er dette et bra idee.

11 de outubro de 2024

Resposta da Bagin.com

Takk for at du deler din opplevelse, selv om det er beklagelig å høre at produktet ikke levde opp til forventningene dine. Vi forstår at det er frustrerende når kvaliteten ikke holder, spesielt når produktet har vært forsiktig brukt og lagret riktig.

Vi beklager også at konkursen til tidligere leverandør har påvirket muligheten for å håndtere din reklamasjon. Siden den gang har Bag’in fått nye eiere og oppgradert produksjonen, med fokus på å levere enda mer slitesterke og holdbare produkter.

Din tilbakemelding er viktig for oss, og vi håper at vi kan få muligheten til å gjenoppbygge din tillit i fremtiden.

Genialt produkt

Genialt produkt. Har en Færder (tilsvarende Nordic Medium) som jeg kjøpte i 2019. Oppbevarer møbler, puter, barnesykler og en haug annet utstyr der. Ingen problemer med fukt, mugg eller liknende.

2 de outubro de 2024

Resposta da Bagin.com

Hei André, tusen hjertelig takk for den strålende tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du har hatt så god nytte av Bag’in Færder siden 2019, og at du kan oppbevare så mye forskjellig utstyr trygt og tørt. 😊

Vi setter stor pris på at du deler din erfaring, og vi håper Bag’in fortsetter å levere som forventet i mange år fremover. Skulle du trenge noe, er vi alltid her for å hjelpe!

Classificada 1 em 5 estrelas

Bestilte trekk for to uker siden

Bestilte trekk for to uker siden, og enda ikke fått sendingsbekreftelse. Blitt lovt at det skal komme, men enda ikke fått dette.
Når jeg bestilte var det over 35 stk på lager av varen, men nå er det utsolgt, så gjenstår å se om jeg får varen!

28 de setembro de 2024

Resposta da Bagin.com

Takk for tilbakemeldingen, og vi beklager den forsinkelsen du har opplevd med leveringen. Det var mange bestillinger på kort tid, kombinert med en mindre forsinkelse fra fabrikken, som dessverre påvirket vår leveringstid.

Vi forstår at dette kan være frustrerende, spesielt når produktet var oppgitt som tilgjengelig på lager. Vi kan forsikre deg om at vi jobber hardt for å få sendt ut alle bestillinger så raskt som mulig, og vi vil gjøre vårt beste for å sikre at du mottar produktet ditt.

Usel kvalitet, usel kundtjänst

Usel kvalitet, usel kundtjänst.
Köpte en Bagin Palma 2023. Efter en vinter är bagen trasig med 3-4 revor och hål. Bagen har stått i Turkiet, -vars klimat specifikt nämns på Bagins hemsida att bagen skall klara av.
Vid reklamering får jag ingen hjälp från Bagin.no. Dem gömmer sig bakom att den svenska agenturen gått i konkurs.
Tråkigt eftersom det för mig iaf var en ganska dyr bag.

1 de agosto de 2024

Resposta da Bagin.com

Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse. Vi beklagar verkligen att din Bag’in Palma inte levde upp till förväntningarna och att du har haft problem med både kvaliteten och upplevelsen av vår kundtjänst. Det är absolut inte den standard vi strävar efter att leverera.

Vi förstår att det är frustrerande när en produkt som är utformad för att tåla olika klimat inte håller som förväntat. Sedan konkursen hos den tidigare svenska agenturen har Bag’in genomgått stora förändringar, med nya ägare och förbättrad produktion. Vi har höjt kvaliteten på våra produkter för att säkerställa bättre hållbarhet i alla klimat.

Classificada 1 em 5 estrelas

Pengene er hævet men varen er udeblevet

Min svigerfar har for et år siden bestilt et terrassedækken til havemøbler.
Det er aldrig kommet frem, men pengene er hævet.
Siden da har han kontaktet selskabet Bagin.no adskillelige gange for at få sine penge retur uden held. Selskabet henviser til, at han skal kontakte det norske postvæsen. Underligt at man som producent til så dyrt et produkt ikke kan hjælpe sine kunder, når deres vare ikke kommer frem!

7 de setembro de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Ingen reklamasjonsrett fordi firmaet…

Ingen reklamasjonsrett fordi firmaet har skiftet eier!! Aldri hørt om før, ettersom samme produkt selges videre. Elendig!
Praktisk produkt, men når glidelåsen i bunnen revner fra nettet, blir det for dårlig.
Ingen service å få der, nei - annet en. Noen prosenter på nytt kjøp!! Frekt!

3 de agosto de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Varte i to år før det fikk en rift

Varte i to år før det fikk en rift. Fikk ingenting igjen på garantien da de hadde gått konkurs og fått nye eiere. Dyrt produkt hvis det bare skal vare i to år.

4 de julho de 2024

Resposta da Bagin.com

Takk for at du deler din erfaring. Vi beklager at produktet ikke levde opp til forventningene dine og at situasjonen med konkursen påvirket muligheten for å benytte garantien. Vi forstår at dette er frustrerende, spesielt med tanke på prisen.

Siden eierskiftet har vi gjort betydelige forbedringer i både kvaliteten på produktene og produksjonsprosessene, med mål om å sikre bedre holdbarhet og lengre levetid fremover.

Vi setter pris på din tilbakemelding og håper at vi i fremtiden kan vise deg at de oppgraderte produktene våre lever opp til både forventninger og behov.

Classificada 1 em 5 estrelas

Inte värt pengarna då topptyget inte…

Inte värt pengarna då topptyget inte klarar mer än en vinter sen blir det revor och hål i det! Ska ni använda det en säsong på sommaren så kan det nog vara bra, men jag skulle inte satsa på detta då garantin inte täcker om det blir trasigt. Därför hänvisar dom till sitt repairkit som dom säljer av en anledning 😉 Lycka till säger jag då jag äger 2 st med revor i.

2 de abril de 2024

Resposta da Bagin.com

Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse. Vi är verkligen ledsna att höra att topptyget på dina Bag’in-produkter inte höll som förväntat och att detta har lett till frustration.

Vi förstår att det är besvikande när produkter inte lever upp till de krav som ställs, särskilt under vintersäsongen. Sedan 2022 har Bag’in genomgått stora förbättringar med nya ägare och uppdaterad produktion, där vi har fokuserat på att höja kvaliteten och slitstyrkan på våra produkter.

Vi uppskattar din ärliga feedback, och vi tar den med oss i vårt arbete för att ständigt bli bättre.

Classificada 3 em 5 estrelas

Reparasjonskit, tair-aid.

Har brukt bagin i 2 år, i vinter revnet den ene av all snøen. Bestilte reparasjonspakke, det var en skuffende greie. En liten strimle med rep,tape for en veldig dyr penge, kr 368 kr. Dekket kun en rift. Hadde jeg visst det var sååå lite i pakka, hadde jeg sendt den tilbake. Men måtte åpne for å se hva det var i den.

2 de maio de 2024

Revnet etter to år

Revnet etter to år. Kjøpte to forskjellige og begge revnet. Dyrt produkt når det ikke holder. Prøvde reklamere, men selskapet var gått konkurs, nytt selskap oppstartet i samme navn. Så får derfor ikke noe igjen for dårlig kvalitet. Fikk tilbud om 25% avslag på nytt. Men prisene har steget og dermed må jeg betale mer for nytt med rabatt enn jeg gjorde for to år siden for det nye. Skummelt med et firma som også går konkurs og starter nytt, hvilke garanti for at det er forbedring? For at firma holder?

11 de novembro de 2023

Rift i trekket.

Kjøpte trekk til ute møblene før vinteren. Vinteren er ikke over og trekket allerede full av gaffateip for å dekke alle riftene i trekket. Absolutt ikke verdt prisen med SÅ elendig kvalitet.

Selv om det er garanti på produktet fikk jeg bare tilbud om å kjøpe lappesett fra Bagin etter henvendelse til dem. Elendig kundeservice. Kunne ikke annet enn å le av tilbudet.

4 de março de 2024

Bagin

För 1,5 år sedan köpte jag en Bagin För ngr veckor sedan såg jag att det var rift på 2 ställen Reklamerat men fått svaret att företaget gått i konkurs förra sommaren Nu nya ägare Och jag får ingen hjälp med skadan utan får gärna köpa en ny med 20 procent rabatt Inte nöjd med Bagin

1 de fevereiro de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Kjøpte bagin oktober 2022 til…

Kjøpte bagin oktober 2022 til utemøblene. Har vært veldig førnøyd men oppdaget for 1 uke siden en rift. Etter å ha sendt inn reklamasjonsskjema fikk vi beskjed at det var nye eiere og reklamasjon ikke gjaldt. Fikk tilbud om å kjøpe ny til en god pris. Ikke fornøyd med produktet!

7 de fevereiro de 2024

Varning! Bluff företag!

Varning för detta bolag. De svarar varken mail eller telefon. Köpte produkt i september men har inte fått den ännu. Hemsidan fungerar inte.

19 de novembro de 2023
Classificada 1 em 5 estrelas

Jag köpte 4 ankare som rostade sönder…

Jag köpte 4 ankare som rostade sönder inom kort. Skrev till dem i somras med foton och kvittokopia. Bad om att få 4 nya. De har hänvisat sedan 19 juni att de inte kan skicka nya förren det nya svenska bolaget är startat. Och varje gång jag hör av mig då ska det ske inom ca 2 veckor. Jag väntar firtfarande 5 månader senare. Synd att bra produkter hanteras av en dålig organisation.

10 de novembro de 2023

Flott produkt

Flott produkt. Enkelt og pakke inn alle utemøblene. Når det oppstod problemer med glidelåsen kom de personlig hjem og hjalp til med problemet. Strålende service, og ja jeg kommer til å bestille en til med tiden.

25 de outubro de 2023

FIRMA med RESPEKTPROBLEMER

Hadde bestilt bag’in ved forrige eier, med det rotet det innebar. Ble lovet et rengjøringssett på kjøpet siden jeg bestilte tidlig. Så aldri noe til det. Har nå kjøpt trekk hos Clas Ohlson og varslet ifra til ny eier bag’in at jeg IKKE ønsker flere mail etc fra derm. Dette virker å være vanskelig å respektere, da de fortsetter å ringe, samt sende mailer.
Veldig unødvendig og irriterende

17 de outubro de 2023
Classificada 2 em 5 estrelas

Burde holde lengre!

Kjøpte en «ona» som Fungerte fint i 2 sesonger. 3. sesongen skulle jeg pakke inn møblene igjen å så at den var morken og sprukket flere steder. Nå i helgen blåste det 20m/s i kastene og hele greien revnet, så putene fløy ut over alt. Forsøkte å reklamere, men de har fått nye eiere som ikke tar ansvar for reklamasjoner. Fikk tilbud om rabatt på ny, men når jeg spurte om de hadde gjort forbedringer på de, fikk jeg aldri svar.

12 de outubro de 2023
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais