Hej Caroline.
Jeg er glad for du har taget dig tid til, at anmelde min virksomhed, men jeg er ikke enig i det du skriver.
Vi har udført den opgave ved dig, som var aftalt fra start. Og jeg synes faktisk vi havde en rigtig god dialog omkring opgaven. Jeg er virkelig forbavset over, at du kommer sådan her til udtryk, så lang tid efter, uden at have henvendt dig til mig direkte først.
Det er ikke vores fornemmelse, at du var utilfreds med vores arbejde. Du roste os, dine gæster har tilmed rost os og sagt, at du roste os. Vi havde hele tiden en god dialog omkring vores arbejde og tid hos dig. Vi havde også oplyst, at der var nogle tidspunkter, hvor vi måtte køre fordi vi havde et andet projekt, som vi også skulle have færdigt. Det var du helt indforstået med, da der også var noget du skulle, og gerne ville være tilstede når vi arbejdede på dit sommerhus.
Vi har derfor også hele tiden taget hensyn til, hvor du var i sommerhuset, da vi ikke måtte larme i den ende hvor du var. Det er ikke den nemmeste opgave, i et sommerhus på 50 m2, skal jeg hilse og sige! Men jeg synes vi fint løst det til begge parters tilfredshed.
Du ændrede mening flere gange under forløbet, ift. hvad der skulle laves, som vi ser som værende udenfor det der oprindelig var aftalt, dette har selvfølgelig en merpris. Men vi havde dialogen med dig om, hvad og hvordan du ville have tingene. Derfor spurgte vi dig også til sidst om der var noget du var utilfreds med, da vi gerne ville levere et godt stykke arbejde, som du var tilfreds med. Selvfølgelig vil vi som virksomhed gerne rette op på tingene, hvis der er noget, som ikke er til vores kunders tilfredshed. Men du sagde hele vejen igennem du var tilfreds med vores arbejde. Vi hørte intet fra dig efter endt projekt og regningen blev betalt, uden nogle form for dialog om det du nævner i anmeldelsen og derved ingen mulighed for, at rette op på det du evt. måtte være utilfreds med.
Men jeg takker for din anmeldelse uanset, at jeg ikke er enig i den. Den har lært mig rigtig meget i forhold til yderligere uddybelse i mine tilbud ift. hvad der er med og ikke med.
Mvh Ricki - Ejer BAK byg