3,7

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Classificada 5 em 5 estrelas

Super firma det var en stor fornøjelse…

Super firma det var en stor fornøjelse og flot arbejde og virkelig en der kan sit håndværk,dejligt at man føler han går op i at lave det bedst muligt.
Ville gerne have givet flere stjerner hvis det var muligt.
Vil i hvert fald bruge firmaet igen hvis vi får brug for det.
Mvh John Roth

15 de novembro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

STOR skuffelse og frustration

Den 10/6-2024 ankom B.A.K Byg hos os for at sætte vores nye køkken op. Idag den 31/10-2024 er den ene side af vores nye køkken pillet ned igen. Den side er 5,16 m lang.
B.A.K Byg har lavet fejl i opsætningen af køkkenet. Bordpladen er 5 mm ude af vater, hvilket resulterer i, at når man skal bruge sin stegepande på kogepladen, så er der kun fedtstof i den nederste del af panden. Derudover kører vores “soft close” skuffer ud igen, når man skubber dem i. Dernæst “bølger” bordpladen, hvilket de ville have opdaget, hvis de havde valgt at bruge et vaterpas.
Som sagt, så er køkkenet idag pillet ned og der skal startes forfra med ny sokkel, hvor elementerne igen skal sættes på og bordpladen skal løftes på plads for at få køkkenet gjort brugbart.
Vi skal lige sige, at de håndværkere, som er her idag for at hjælpe os med vores køkken, IKKE er B.A.K Byg. De har haft chancen hos os og de kommer aldrig ind i vores hus mere.

10 de junho de 2024
Classificada 2 em 5 estrelas

Ikke mødestabil

Valgte firmaet pga hjemmeside. Den er dog meget misvisende.
En aftale er ikke aftale. Hverken hvornår de kommer eller pris. Oplevet flere gange at de ikke møder som aftalt og jeg selv må ringe og spørge hvor de er. Der er 2 i firmaet og “chefen” er konstant på mobilen og kører på “akutte” opgaver. Han er meget dygtig til at finde på undskyldninger.
Jeg fik et “overslag”(intet udspecificeret blot et beløb) på “max max pris” knap 170.000kr. Dette var inklusiv vvs og elektriker. Opdagede dog at det var chefen selv som udførte dette. Noget blev ikke lavet da han ikke kunne finde ud af det. Vvs delen er utæt så må både have vvser og elektriker ud. Jeg har aldrig modtaget en opgørelse med timer, materialer mm. For at undgå at ramme max beløb valgte jeg billige vinduer og døre mm.
De praler af deres snedkerfinish men brokkede sig over at jeg kommenterede på manglende finish….”du skulle ikke have valgt umalet træ”.
Faglig stolthed forbinder jeg med at de selv dobbelttjekker deres arbejde. Dette var åbenbart min opgave… søm der stikker ud, glemte fuger, ude af vater, gulvtrin synker…
Sidste dag fik jeg besked på at sige til hvis noget ikke var ok fordi de ville ikke komme igen for at rette på noget.
Derefter fik jeg faktura på max max beløb.
Deres primære opgaver er montering af køkkener og her er de nok ok.
Alene fordi de ikke er mødestabile kan jeg ikke anbefale dem….og så er der alt det andet.

23 de novembro de 2023
logótipo da B.A.K Byg

Resposta da B.A.K Byg

Hej Caroline.
Jeg er glad for du har taget dig tid til, at anmelde min virksomhed, men jeg er ikke enig i det du skriver.
Vi har udført den opgave ved dig, som var aftalt fra start. Og jeg synes faktisk vi havde en rigtig god dialog omkring opgaven. Jeg er virkelig forbavset over, at du kommer sådan her til udtryk, så lang tid efter, uden at have henvendt dig til mig direkte først.
Det er ikke vores fornemmelse, at du var utilfreds med vores arbejde. Du roste os, dine gæster har tilmed rost os og sagt, at du roste os. Vi havde hele tiden en god dialog omkring vores arbejde og tid hos dig. Vi havde også oplyst, at der var nogle tidspunkter, hvor vi måtte køre fordi vi havde et andet projekt, som vi også skulle have færdigt. Det var du helt indforstået med, da der også var noget du skulle, og gerne ville være tilstede når vi arbejdede på dit sommerhus.
Vi har derfor også hele tiden taget hensyn til, hvor du var i sommerhuset, da vi ikke måtte larme i den ende hvor du var. Det er ikke den nemmeste opgave, i et sommerhus på 50 m2, skal jeg hilse og sige! Men jeg synes vi fint løst det til begge parters tilfredshed.
Du ændrede mening flere gange under forløbet, ift. hvad der skulle laves, som vi ser som værende udenfor det der oprindelig var aftalt, dette har selvfølgelig en merpris. Men vi havde dialogen med dig om, hvad og hvordan du ville have tingene. Derfor spurgte vi dig også til sidst om der var noget du var utilfreds med, da vi gerne ville levere et godt stykke arbejde, som du var tilfreds med. Selvfølgelig vil vi som virksomhed gerne rette op på tingene, hvis der er noget, som ikke er til vores kunders tilfredshed. Men du sagde hele vejen igennem du var tilfreds med vores arbejde. Vi hørte intet fra dig efter endt projekt og regningen blev betalt, uden nogle form for dialog om det du nævner i anmeldelsen og derved ingen mulighed for, at rette op på det du evt. måtte være utilfreds med.

Men jeg takker for din anmeldelse uanset, at jeg ikke er enig i den. Den har lært mig rigtig meget i forhold til yderligere uddybelse i mine tilbud ift. hvad der er med og ikke med.

Mvh Ricki - Ejer BAK byg

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais