PMN Ejendomsservice & Montage Opiniões 4

Informações sobre a empresa

1. Carpinteiro
  2. Serviço de instalação de janelas

Escrito pela empresa

Vi har over 30 års erfaring med opgaver som tømrer og montør, hvor 15 år har været med deltagelse i byggeprojekter i Danmark og Norge. De seneste 15 år har vi primært arbejdet med algebehandling, isoleringsopgaver, service af døre og vinduer samt montageopgaver over hele Danmark. Vi arbejder med alle typer vinduer og døre, og finder den bedste løsning på opgaven – uanset om den er lille eller stor.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Classificada 1 em 5 estrelas

Han er verdens største svindler

Har aldrig været udsat for noget lignende. At jeg skulle opleve sådan en idiot. Han bruger alle ens penge man lagde i indskud. Vi har boet i en af hans lejeboliger i et halvt år. Alt stod helt skarpt, da der skulle laves udflytnings rapport. Det kan slet ikke beskrives, hvor meget han s….. folk. Han er så sød og rar i starten, lige ind til man skal flytte fra sin bolig. Det endte med, at vi skulle af med 4000 kr. vi kørte dog sag. Utroligt han kan få lov til at gå frit omkring. Vi varme kontakt med den tidligere lejer af vores bolig. Hun havde fået af vide af Preben, at hun skulle jo egentlig have været af med penge, men han ville ikke give hende en regning da hun flyttede i en anden bolig i samme by, så de skulle jo gerne kunne hilse på hinanden. Kunne skrive en helt roman omkring Preben. Han var ved at melde min datter og Svigersøn til politiet, fordi de tilfældigvis var i samme område som ham på et tidpunkt, men han mente de fulgte efter ham. Så han truede med at lave politi tilhold. Han er helt væk. Kunne blive ved med at skrive. Og kunne jeg give ham minus stjerne havde jeg gjort det.

17 de maio de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

kan på ingen måde anbefale Prebens…

kan på ingen måde anbefale Prebens boligerne. Han s..... med alt indskud man evt skulle have tilbage. Man får aldrig noget tilbage.
vi havde boet i en af hans boliger i et halvt år. Han mente vi havde røget i boligen, haft hund og ødelagt flere ting.
vi ryger ikke og vi har ikke nogen dyr.
min datter og svigersøn blev smidt ud af lejligheden da der skulle laves indflytningssyn. Han blev gal, da han så de var med til synet, og ville have de skulle forlade lejeboligen. Lejligheden var total rengjort da vi flyttede fra den. Men han fremviste billeder af noget fra en anden bolig, hvor der var møgbeskidt. Han havde allerede krydset en masse af på papirerne til synet, som vi ikke måtte se.
Han vil kun have det er ældre mennesker der skal leje hans boliger, for at han så kan tage r.... på lejerne når de flytter.
Min svigersøn blev kontaktet af en mand, der havde et byggeprojekt igang med Preben. De blev narret af ham.
hold jer langt fra den mand. han er på ingen måde, som han begiver sig ud for at være.

17 de maio de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Han er han er en meget sød mand når man…

Han er han er en meget sød mand når man møder ham første gang lige indtil man skal forlade en af Hans lejligheder så skifter han fuldstændig adfærd mine svigerforældre blev svinet til selvom de kun har boet der et halvt år de kom til at betale alt deres indskud som Preben han brugte på sin store båd han er en kegler af den anden verden jeg har fået syv privat beskeder for folk han har snydt med byggeprojekter så hold jer langt væk fra den mand af han er en snog virker rigtig rart men det er han slet ikke

15 de maio de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Mine forældre har haft lejet en bolig i…

Mine forældre har haft lejet en bolig i vinderup. Skal lige love for de ellers blev taget godt og grundigt ved r.... Udlejeren er tilsyneladene sød og rar, men så snart man opsiger sin bolig, som mine forældre gjorde efter et halvt år, ændrede han sig fuldstændigt. De opsagde deres bolig i november 2021 og havde betalt 3 måneders indskud sammen med den føreste og sidste månedes husleje. Det skal siges de kun har boet der i 6 måneder, og der var absolut intet at komme efter. Men alligevel synes denne snyder tilsyneladene, at alt skulle males, gulve skulle endten skiftes eller renses. Mig og min mor havde brugt en hel dag på rengøring. Der var absolut intet at komme efter. Men alligevel dukker manden op til et fraflytningssyn, hvor jeg og min kæreste blev bedt om at gå, han havde spot lampe med, så man ville kunne se bitte små støvfnug, som jo er normalt. Det eneste der skulle laves var nogle huller fra billeder der skulle lappes. Men alligevel mente han, at de nu skulle af med en masse penge, og han mente heller ikke lige de havde betalt sidste måneds husleje, men så er det jo godt at vi har udskrifter fra banken. vil bare sige, hold jer langt langt langt væk fra preben, der kun går efter pengene i sidste ende. Ud af til er han rigtig rar ind til du opsiger din bolig. Den tidligere lejer der var i boligen, er blevet trukket for noget der ikke er blevet lavet. Men hendes regnskab kunne lige gå i nul, da man jo os skulle kunne hilse på hinanden i byen, det var hvad hun fik af vide. Så hvis hun var flyttet uden for Vinderup skulle hun nok af med penge. Mine forældre køre stadig sag mod manden. Men der er selvfølgelig en grund til, at manden helst ser at leje sine boliger ud til folk der er mindst i pensionsalderen. Hold jer langt langt væk fra denne, Preben michael nielsen.

22 de novembro de 2021
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais