BALZAC Opiniões 130

TrustScore: 4.5 em 5

4,3

Leia as opiniões dos outros

Classificada 4 em 5 estrelas

There was a bit of a problem with paying, I paid twice for 1 item, some error with "sold out", they refunded my money back no problem, didn't even needed to write a Email.

Classificada 2 em 5 estrelas

Mijn eerste ervaring met de tondeuse was bloederig. Met de scheerkop gaat het perfect, maar met de tondeuse alleen scheren daar, raad ik niet aan. Ik dacht dat de tondeuse je ook niet kon verwonden,... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Bestelproces was duidelijk en hierdoor gemakkelijk. Ik had dit onderdeel nodig, want door een val was deze gebroken. De levertijd was wel wat langer dan verwacht, maar verder prima.

Informações sobre a empresa

1. Loja de acessórios de moda

Balzac is een premium merk voor mannenverzorging dat zich toelegt op het leveren van hoogwaardige producten en een buitengewone verzorgingservaring. Ons assortiment is zorgvuldig samengesteld om aan de unieke behoeften van moderne mannen te voldoen en biedt de perfecte balans tussen kwaliteit, stijl en prestaties. Met een toewijding aan vakmanschap en innovatie zetten we ons in om mannen te helpen hun beste zelf te presenteren en te verzorgen. We zijn er trots op dat we een leidende rol spelen in de wereld van herenverzorging en streven er altijd naar om onze klanten te voorzien van de meest verfijnde verzorgingsproducten en een ongeëvenaarde klantenservice.

Informações de contacto

4,3

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

130 opiniões

Respondeu a 54% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Classificada 2 em 5 estrelas

Mijn eerste ervaring met de tondeuse…

Ik dacht dat de tondeuse je ook niet kon verwonden, maar helaas.

6 de abril de 2026

Beste,

Bedankt voor je eerlijke feedback. Vervelend om te horen dat je deze ervaring hebt gehad.

Het gebruik van een trimmer kan in het begin even wennen zijn en is sterk afhankelijk van techniek en hoe de huid reageert per persoon.

We helpen je hier graag verder mee. Als je een mail stuurt naar support@balzac.co, kunnen we je persoonlijke tips geven om dit veilig en comfortabel te gebruiken.

Team BALZAC

Payment issue easly solved

3 de abril de 2026

Balzac

Tevreden. Fijn apparaat

25 de março de 2026

Bedankt voor je review.

Fijn om te horen dat je tevreden bent met de Balzac bodygroomer. We hebben deze trimmer ontworpen voor comfortabel en nauwkeurig trimmen, dus mooi dat dit zo wordt ervaren.

Classificada 5 em 5 estrelas

Na slechts 1,5 jaar gebruik ging mijn…

Na slechts 1,5 jaar gebruik ging mijn bodygroomer stuk. Contact opgenomen met servicecenter en er werd vrijwel direct aangeboden om kostenloos een nieuw vervangend apparaat op te sturen, omdat dit binnen de garantietermijn viel.. Super service en binnen 2 dagen werd het nieuwe apparaat afgeleverd. Ik ben heel tevreden met deze bodygroomer.

1 de abril de 2026

Bedankt voor je review.

We streven niet alleen naar kwaliteit in onze producten, maar vooral ook in hoe we problemen oplossen als ze zich voordoen.
Mooi om te horen dat je dit zo hebt ervaren.

Veel plezier met je nieuwe apparaat.

Classificada 5 em 5 estrelas

Totale pakket van Balzac is positief

Aangenaam verrast over het totale pakket( douchegel, irritatiespray, etui) en trimmer voelt goed in de hand. De binnenzijde( technisch) van de trimmer is net hetzelfde als de vorige dus hopelijk doe ik er langer dan 2 jaar mee. Conclusie: het totale plaatje van balzac is positief, alhoewel ik de naam zou wijzigen. Iedereen weet direct waarvoor het dient....privé is privé 😁

23 de março de 2026

Resposta da BALZAC

Bedankt voor je uitgebreide review — mooi om te horen dat het totale pakket zo goed bevalt.

Fijn dat de trimmer prettig in de hand ligt en dat je de combinatie met de andere producten waardeert. We blijven continu verbeteren, dus je feedback over de techniek nemen we zeker mee.

En wat betreft de naam… die discussie horen we vaker 😉 maar zoals je zelf zegt: privé is privé.

Classificada 3 em 5 estrelas

goeie blade maar blijven heel veel…

goeie blade maar blijven heel veel stoppels over en wordt niet kaal ook niet met die shaver

19 de março de 2026

Bedankt voor je review!

Voor het beste resultaat adviseren we om de foil shaver kop goed tegen de huid te houden en voorzichtig heen en weer te bewegen. Op die manier worden de haartjes optimaal meegenomen.

Mocht je er niet helemaal uitkomen, stuur ons gerust een bericht — we helpen je graag verder!

Classificada 1 em 5 estrelas

Ik zou graag mijn zending terug willen…

Ik zou graag mijn zending terug willen opsturen.

18 de março de 2026

Beste Ameen,

Bedankt voor je bericht. We hebben al enige tijd geleden een gratis retourlabel voor je aangemaakt en naar je toegestuurd. Heb je deze goed ontvangen?

Mocht je nog vragen hebben, laat het gerust weten — we helpen je graag verder.

Duidelijk bestelproces

20 de março de 2026

Resposta da BALZAC

Bedankt voor je review. Goed om te horen dat het bestelproces duidelijk en soepel verliep.

Jammer dat de levering iets langer duurde dan verwacht. In sommige gevallen kan dit bij de bezorgdienst iets uitlopen, maar we blijven dit nauw opvolgen en waar mogelijk verbeteren.

Fijn dat alles verder naar wens is. We staan altijd voor je klaar.

Garantie

Trimmer is na 1,5 jaar kapot gegaan. Ik kreeg gratis een vervangend exemplaar opgestuurd zonder gedoe. Goede service

24 de março de 2026

Resposta da BALZAC

Bedankt voor je review. Goed om te horen dat alles snel en zonder gedoe is opgelost.

We vinden het belangrijk dat je op ons kunt rekenen, ook op de lange termijn.

Fijn dat je tevreden bent.

100% waar voor je geld.

Wat beloofd wordt over dit product is 100% waar.
Geen bultjes of huid open halen.
Prettig in omgang.
Een echte aanrader

27 de fevereiro de 2026

Bedankt voor je mooie woorden Paul! 🙌

Geweldig om te horen dat het product precies doet wat het belooft. Daar doen we het voor.

Veel plezier ermee en bedankt voor je vertrouwen!

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik had de trimmer in december 2025…

Ik had de trimmer in december 2025 gekocht maar nog niet echt gebruikt .Toen ik het wilde gebruiken was de accu binnen 2 minuten leeg.
1 email naar Balzac en binnen 2 dagen een nieuwe in de bus.
Dat is nog eens service,buiten het feit om dat het een prima trimmer is
Ben zeer tevreden.

17 de março de 2026

Resposta da BALZAC

Bedankt voor je eerlijke review, Wander!

Vervelend om te horen dat de accu zo snel leeg was — dat is uiteraard niet de ervaring die we willen leveren. Des te fijner dat we het snel voor je hebben kunnen oplossen.

Bij Balzac vinden we het belangrijk dat onze klanten zonder gedoe geholpen worden, en we zijn blij dat je dat zo hebt ervaren.

Mooi om te horen dat je nu tevreden bent met de trimmer — daar doen we het voor!

Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, staan we altijd voor je klaar.

Classificada 2 em 5 estrelas

Het heeft alleen maar wondtjes gegeven

Het heeft alleen maar wondtjes gegeven. Spijt ervan.

2 de março de 2026

Beste Raoul,

Bedankt voor je review. Vervelend om te horen dat je deze ervaring hebt gehad, dat is uiteraard niet de bedoeling.

Onze trimmers zijn ontworpen om veilig en comfortabel te trimmen, maar bij gevoelige zones is het belangrijk om het apparaat rustig en met de juiste techniek te gebruiken (bijvoorbeeld op een strakke huid en zonder druk). Voor veel gebruikers vraagt dit soms een klein beetje gewenning in het begin.

Uiteraard willen we dat je tevreden bent. Als het product niet aan je verwachtingen voldoet, mag je het gewoon naar ons retourneren. Neem gerust even contact met ons op via onze klantenservice, dan helpen we je direct verder.

Team BALZAC

Heel snel geleverd

Heel snel geleverd, netjes verpakt heel tevreden.

26 de fevereiro de 2026

Beste Rene,

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat alles snel is geleverd en netjes verpakt aankwam.

We wensen je veel plezier met je Balzac product!

Classificada 5 em 5 estrelas

Snelle levering , handpompje helaas onderweg kapot gegaan maar is dezelfde dag nog gefikst en een nieuwe opgestuurd , top service !!!

6 de fevereiro de 2026

Dankjewel Kevin! 💪

Jammer dat het handpompje onderweg kapotging, maar fijn dat we het dezelfde dag voor je konden oplossen.

Veel plezier met je bestelling en thanks voor het vertrouwen!

Classificada 1 em 5 estrelas

Niet goed want ik heb mijn bestelling…

Niet goed want ik heb mijn bestelling nog steeds niet binnen en heb hem 27 januari geplaatst en hij zou de volgende dag binnen komen

26 de janeiro de 2026

Beste Olivier,

Bedankt voor je review. Wat vervelend dat je je bestelling nog niet had ontvangen op het moment van schrijven.

We hebben je inmiddels per e-mail benaderd om te checken of alles goed is aangekomen en om dit zo nodig direct voor je op te lossen.

Team Balzac

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.