Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Vorig jaar nav opstarten bedrijf in contact gekomen met Thomas van BamBoek. Een en al positief in communicatie en afhandeling belasting zaken. Thomas neemt de tijd en voorziet je van tips en zee... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

BamBoek helpt me enorm met alle dingen waar ik juist NIET goed in ben als ondernemer. Dit betaalt zich niet alleen dubbel en dwars terug maar geeft me ook extra ruimte in mijn hoofd om me vol op datge... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jullie zijn een TOP team... Jong Dynamisch en met Passie voor jullie werk! Leuke initiatieven!... Geduld, goede hulp en tips zijn heel fijn, zeker als je zelf geen cijfermatig persoon bent. Ui... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Bamboek heeft me goed geholpen met de eerste keer jaaraangifte als ZZPer. De communicatie verliep vlot, en alle afspraken worden helder op een rij gezet. Met vragen kun je terecht, en krijg je vlot en... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Serviço de contabilidade

BamBoek is een administratiekantoor gespecialiseerd in administraties en belastingaangiftes voor particulieren, eenmanszaken/vof's en bv's. Wij zijn jouw persoonlijke boekhouder.

Informações de contacto

4,7

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

132 opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Heel prettig

Heel fijn snel contact, stipt en persoonlijk!

7 de abril de 2025

Resposta da BamBoek B.V.

Bedankt voor de treffende woorden!

Afhandeling IB 2023

De afhandeling IB 2023 is uiteindelijk allemaal goedgekomen, al heeft het wel een tijdje geduurd. Zou sneller mogen, dan weet je waar je uiteindelijk aan toe bent en kun je hier rekening mee houden.

31 de março de 2025

Resposta da BamBoek B.V.

Bedankt voor je 4 sterren review!

Classificada 5 em 5 estrelas

Great company to set up and administer your business

Bamboek has helped me through the process of creating and administering my B.V. They’ve been incredibly helpful and supportive in ensuring I comply with the tax authorities, taking care of all the paperwork, bookkeeping, administration or payroll etc. I highly recommend working with them.

24 de fevereiro de 2025

Resposta da BamBoek B.V.

Thank you so much for this awesome review!!

Classificada 5 em 5 estrelas

Voor iemand als ik die weinig plezier beleeft aan boekhouden is BamBoek een uitkomst

Het systeem van uploaden van facturen etc. via Yuki is erg eenvoudig, de feedback is heel duidelijk, het is alleen even wennen. BamBoek is erg communicatief en voor iemand als ik die weinig plezier beleeft aan boekhouden is BamBoek een uitkomst.

Resposta da BamBoek B.V.

Bedankt Hans! Leuk om te horen dat je goed met Yuki kunt werken. En je weet het: wij zijn fan van Yuki, dus als je graag meer wil weten kom gerust langs op kantoor:)

Classificada 4 em 5 estrelas

Het was een eerste kennismaking met…

Het was een eerste kennismaking met Bamboek, en ze hebben mijn vragen tot tevredenheid beantwoord. Helder, inzichtelijk en ze zijn heel attent en prettig om mee samen te werken.

13 de janeiro de 2025

Resposta da BamBoek B.V.

Wauw bedankt voor je mooie woorden, dit is precies waar we het voor doen!

Classificada 5 em 5 estrelas

Alle medewerkers van Bamboek zijn…

Alle medewerkers van Bamboek zijn gespecialiseerd en staan open voor alle zaken die hun klanten aanbrengen. Top bedrijf!

Resposta da BamBoek B.V.

Fantastisch Bart, top om te horen!

Top team

Fijn team, reageren snel en slimme suggesties. Erg blij bij Thomas & co.!

Resposta da BamBoek B.V.

Mooie review Patrick, bedankt!

Zeer behulpzaam

Zeer behulpzaam! Fijne communicatie.

7 de outubro de 2024

Resposta da BamBoek B.V.

Bedankt voor de mooie 5 sterren review!

Classificada 3 em 5 estrelas

understaffed

Welwillend, maar understaffed. In 2 jaar heb ik 3 verschillende accountants gehad. Dat zorgde voor wat ruis in communicatie.

Verder goed werk gedaan als accountants.

30 de setembro de 2024

Resposta da BamBoek B.V.

Bedankt voor de review en de complimenten over het goede werk!

Classificada 3 em 5 estrelas

Ontzettende lieve mensen

Ontzettende lieve mensen, die je graag willen helpen! Onze persoonlijke boekhouder was voor de inkomsten belasting van ons bedrijf niet aanwezig, waardoor zijn collega's dit voor ons hebben opgepakt. We kregen laat onzekere informatie over onze inkomstenbelasting, had dit graag veel eerder gekregen, aangezien onze persoonlijke boekhouder dit nooit heeft benoemd. Dit was onverwacht en ook wel stressvol. Dit gaf ik aan en ze snapte dit volledig en wilde dit zeker voor ons oplossen. Ook vonden ze het fijn deze feedback te horen om nog beter te kunnen helpen.

Wat het toch 3 sterren maakt is dat we het idee hebben dat taken of informatie doorbrieven aan andere werknemers misgaat, wanneer je persoonlijke boekhouder er niet is. Hierdoor ben je als klant nog steeds wel veel bezig met het checken van al je administratie. Daarnaast was ook de fout gemaakt dat de machtiging voor de inkomstenbelasting mijn collega's niet was doorgegeven aan de belastingdienst. Dit is meteen opgelost, toen we dit aangaven, wat wel laat zien dat ze ten alle tijden paraat staan om klanten te helpen.

Mensen maken fouten, maar voor ons was dit een te grote opstapeling.

5 de agosto de 2024

Resposta da BamBoek B.V.

Bedankt voor je uitgebreide en eerlijke review!

Persoonlijke begeleiding

Fijne persoonlijke hulp en begeleiding in het boekhouden van je bedrijf

17 de junho de 2024

Resposta da BamBoek B.V.

Bedankt voor jouw mooie review, 5 sterren YES!!

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.