Bamboo Import Europe Opiniões 1276

TrustScore: 3 em 5

3,1

Leia as opiniões dos outros

Classificada 3 em 5 estrelas

Wat ik besteld heb was niet op voorraad omdat de site niet aangepast was.Heb t geld teruggestort gekregen,maar geen update meer ontvangen van wanneer de voorraad weer compleet is.

Classificada 4 em 5 estrelas

Zondag een pergola en bamboeschuttingen op rol besteld. Woensdag gebeld voor een afspraak voor bezorgen op donderdag! Bezorging prima aardige man. Spullen heel mooi en stevig. Kort gezegd blij mee... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Producten besteld, kreeg netjes een mail dat deze niet leverbaar zijn en het geld terug gestort zou worden maar nog niks ontvangen. Reageren niet meer op de mail en zijn via de telefoon niet bereikba... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Edifícios para jardim

Bamboo Import is gespecialiseerd in het produceren en distribueren van bamboeproducten voor de internationale markt. Met ons hoofdkantoor en hoofdmagazijn in Nederland kunnen we elke bestelling, groot of klein, door heel Europa verzenden.

Informações de contacto

3,1

Aceitável

TrustScore: 3 em 5

1 mil opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Classificada 4 em 5 estrelas

Pergola en schuttingen

Zondag een pergola en bamboeschuttingen op rol besteld.
Woensdag gebeld voor een afspraak voor bezorgen op donderdag!
Bezorging prima aardige man.
Spullen heel mooi en stevig.
Kort gezegd blij mee en een prima service!! Ondanks dat we veel slechte reviews lezen hebben wij die ervaring helemaal niet. Top!

16 de fevereiro de 2025

Niks kopen onbetrouwbare partij

6 Bambo rolgordijnen besteld 1 was er mooi de andere 5 daar zat het weer in en het ijzer verroest
Ik gevraagd om nieuwe en foto’s gemaild gebeld maar nog niks op gelost ik hoor niks van hun gehoord dus niks kopen

31 de janeiro de 2025

Ook de 2e keer helaas zeer ontevreden

Ook de 2e keer (en tevens de laatste) helaas zeer ontevreden. Twee weken geleden besteld, paar keer moeten bellen om na te vragen waar het blijft, dan zou ik terug gebeld moeten worden maar niemand belt terug zoals ze dat beloven. Zeer slecht en niet klantvriendelijk!

10 de janeiro de 2025

Tempi di spedizione lunghissimi

Ho fatto un ordine più di 15 giorni fa: nessuna comunicazione in merito alla spedizione; ad oggi non mi risulta che il pacco sia stato preparato. Ho chiesto delucidazioni in merito ad un eventuale cambio di prodotto, mi hanno risposto (senza fretta) che avrebbero controllato la disponibilità. Poi più nulla. Non so che pensare

2 de janeiro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Bamboe kleding en toiletpapier…

Bamboe kleding en toiletpapier ondergaan ook een chemisch productieproces. En waar blijft dat afval? Is het wel zo natuurlijk als men beweert.

4 de janeiro de 2025

Resposta da Bamboo Import Europe

Beste mevrouw, dank voor uw reactie. Echter verkopen wij geen kleding en toiletpapier. Wellicht is dit bericht voor een andere webshop bedoelt. Mochten we u nog verder van dienst kunnen zijn, horen we het graag. Kunt u de review verwijderen voor de goede orde? Met vriendelijke groet, Team Bamboo Import

Entreprise efficace

Choix des produits relativement faciles à trouver sur le site de Bamboo Import. Transport dans un délais très raisonnable. Achat parfait

17 de dezembro de 2024

Resposta da Bamboo Import Europe

Merci beaucoup pour votre avis positif. Nous espérons que vous choisirez de nouveau nos produits en bambou durables la prochaine fois. Consultez régulièrement notre site internet pour découvrir de belles offres. À bientôt ! Cordialement, Équipe Bamboo Import.

Classificada 2 em 5 estrelas

Ho ricevuto la tenda a rullo senza…

Ho ricevuto la tenda a rullo senza sistema di carrucola per regolare l'altezza e il referente in toscana non risponde al telefono

20 de novembro de 2024

Resposta da Bamboo Import Europe

La ringraziamo molto per la sua recensione. Ci dispiace che non sia soddisfatto e ci scusiamo, in quanto abbiamo avuto un anno difficile con molti cambiamenti interni. Ora siamo di nuovo in carreggiata e abbiamo la nostra distribuzione e il nostro servizio clienti completamente in ordine. Questa settimana la contatteremo per risolvere la questione insieme a lei. La soddisfazione del cliente è una nostra priorità, e ci impegniamo a offrirle un’esperienza positiva. Le auguriamo una buona giornata! Cordiali saluti, Team Bamboo Import.

Classificada 2 em 5 estrelas

bamboo sticks thinner than they are advertised

I bought bamboo sticks that are labeled with diameter 18-20mm, but most are thinner than 18mm even on the thick side.

21 de novembro de 2024

Resposta da Bamboo Import Europe

Thank you very much for your review. We are very sorry that you are not satisfied and want to apologize, as we have had a turbulent year with many internal changes. We are now back on track and have our distribution and customer service fully in order again. We will contact you this week to resolve this with you. Customer satisfaction is of great importance to us, and we strive to provide you with a positive customer experience. Have a wonderful day! Kind regards, Team Bamboo Import.

Classificada 5 em 5 estrelas

prima snelle levering van de…

prima snelle levering van de bestelling. Had al 4 bamboe-zaagjes en die bevielen zo goed dat ik nu nieuwe bij besteld heb!

19 de novembro de 2024

Resposta da Bamboo Import Europe

Hartelijk dank voor uw positieve review. We hopen dat u de volgende keer weer kiest voor onze duurzame bamboeproducten. Houd onze website in de gaten voor mooie aanbiedingen. Tot snel. Groet, Team Bamboo Import.

Supersnel geleverd

Een half jaar geleden hier ook besteld, toen geen goede ervaring gehad ivm te weinig geleverd en extreem lange levertijd . had nu weer stromatten nodig en ze zijn toch de goedkoopste. Deze keer werden ze supersnel geleverd maar er waren een paar slechte bij, dit gemeld en meteen kw er reactie op en kreeg ik nieuwe toegestuurd. Ook weer supersnel.

Kortom, kan dit bedrijf nu aan iedereen aanraden.

27 de outubro de 2024

Vorige jaar bestelling gedaan

Vorige jaar bestelling gedaan
Tijdens het stoppen van het bedrijf kreeg mij geld gelukkig terug alleen mijn bezorg kosten niet van € 27,99
Nu met de doorstart zelfde bestelling gedaan en ineens €53,00 bezorg kosten

13 de novembro de 2024

Resposta da Bamboo Import Europe

Hartelijk dank voor uw review. Wij vinden het zeer vervelend dat u niet tevreden bent en hebben een roerig jaar gehad met veel interne veranderingen. Inmiddels zijn we weer gezond en hebben we onze distributie en klantenservice weer volledig op orde. Er wordt deze week contact met u opgenomen om dit alsnog met u op te lossen. Klanttevredenheid hebben we hoog in het vaandel staan en streven er ook naar om u een tevreden klantervaring te bieden. Een heel fijne dag gewenst! Met vriendelijke groet, Team Bamboo Import.

Onbetrouwbaar en tergend langzaam

25 oktober telefonisch en per mail kenbaar gemaakt dat de bestelling incompleet en defect is afgeleverd. Bamboo Import zou het gaan oplossen. 15 november en we zijn geen stap verder, er wordt een track&trace bewijs verstuurd dat er een nieuw exemplaar is toegestuurd. Men stuurt echter een track&trace van een compleet andere bestelling. Vanaf dat moment niks meer van ze vernomen

Sinds dit bedrijf enkele jaren geleden is overgenomen is het helaas heel hard en heel snel bergafwaarts gegaan.

21 de outubro de 2024

Classificada 5 em 5 estrelas

Goede service, klantvriendelijk en de producten zijn top!

12 de novembro de 2024

Top ervaring en collega’s

Top ervaring en collega’s

11 de novembro de 2024

Support op maat

Ik kreeg goede support van de medewerker aan telefoon. Grote hulp bij mijn bouwproject!

7 de novembro de 2024

Resposta da Bamboo Import Europe

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.