Bambox.dk Opiniões 315

TrustScore: 4 em 5

4,2

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har både underrør og sokker derfra. Er super glad for produkterne, det er behageligt at have på og holder fin pasform. Da jeg bestilte boxershorts derfra, kom de til at sende nogle meget "f... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

Har købt 10 par sokker og 9 af dem er virkelig gode, behagelige og kølelige! Men et par var der allerede et hul i en af sokkerne selvom de var helt nye. Altså så nye at jeg lige har klippet det l... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

Bambox' bambusstrømper er gode bløde strømper af høj kvalitet. Stoffet af bambus holder svedige fødder behageligt tørre og modvirker hård hud. Med Bambox' abonnementsordning kan man fast få nye strøm... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Har fået første sending - og de er perfekte. Størrelserne er 'lige i øjet' og mange rammer lidt ved siden af, og er f.eks. str. 43 - 46... (jeg bruger str. 46). Det her på 44 - 48 passer perfekt.... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de roupa interior

Informação fornecida por diversas fontes externas

Hos Bambox.dk har vi specialiseret os i basic produkter i bambus. Vi sælger strømper, t-shirts, undetrøjer og boxershorts til mænd og kvinder, alt i bambus.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico de convites para avaliação

Respondeu a 88% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Classificada 3 em 5 estrelas

Helt nye og allerede et kæmpe hul..

Har købt 10 par sokker og 9 af dem er virkelig gode, behagelige og kølelige!

Men et par var der allerede et hul i en af sokkerne selvom de var helt nye. Altså så nye at jeg lige har klippet det lille stof der holder dem sammen.
Lidt surt, men 1/10 par der virker helt fint er også okay nok for nok mig😊
Ville bare lige nævne det, da efterfølgende har jeg læst en del her på TrustPilot at mange har oplevet at de nemt for huller.

4 de junho de 2026

Hej Philip

Hvis der var hul i ét par ved levering må den være smuttet i kvalitetskontrollen på fabrikken.

Vi refunderer selvfølgelig prisen for det ene par. Kan du sende os dit ordre nummer på info@bambox.dk?

Jeg beklager fejlen.

Classificada 1 em 5 estrelas

Man skal lede længe efter frækhed som…

Man skal lede længe efter frækhed som de driver i denne virksomhed. Min kæreste bestiller strømper som viser sig at være små i størrelsen. Hvilket egentlig er ok , sådan er det bare nogle gange. Min kæreste aftaler at komme og aflevere pakken da vi bor i nærheden for derfor ikke at skulle betale fragt. Da min kæreste kommer på adressen møder hun en brevpostkasse, det er komplet umuligt at få pakken i postkassen. Om hun så havde delt pakken i 4 kunne det ikke lade sig gøre.
Hun kontakter kundeservice på mail og modtager en mail af indehaver som er ubehøvlet , der indgår ord som møgforkælet pige , skaber sig, pli og dannelse..
Er der nogen her der er møgforkælet og mangel pli od dannelse så er det Hans Peter som svarer tilbage..

Jeg vil gerne sende et kopi af mail korrespondance hvis der ønskes yderligere indsigt i jeres måde at behandle kunder på.
Min kæreste har 17 anmeldelser på sin samvittighed hvor 16 er 4 og 5 stjerner .. den eneste 1 stjerne hun har givet nogen sinde er til jeres elendige foretagende.
Så mon ikke det er fortjent.

Jeg opfordrer jer til at opføre jer voksent og ansvarligt. I stedet for at tilsvine folk som er utilfredse med jeres service.

Det kunne jo være I kunne komme ud i en shi t storm af dårlige anmeldelser hvis i bliver ved med at tilsvine folk ,, just saying.

Rigtig god dag Hans Peter

1 de junho de 2026

Resposta da Bambox.dk

Det er jo nærmest komisk at I bliver ved, tænk sig at I ikke har andet at bruge jeres tid på!

For god ordens skyld så starter tilsviningen med din kærestes emails og efterfølgende anmeldelse på Trustpilot.

Vi finder os ikke I trusler og denne form for opførelse, og bakker 100% op for vores medarbejdere.

I bund og grund skyldes hele sagen at din kæreste har fortrudt sit køb, og det er helt fint. Men hvordan hun kan vurdere at stømperne er små når de ikke har prøvet, det er os en gåde…

Lad mig endnu engang fortælle at din kæreste har fået særbehandling, hun har fået flere penge retur end hun var berettiget til. Dette gjorde vi fordi vi ikke ønskede at bruge mere tid på sagen, det var åbenbart en fejl....

Vi har angivet din anmeldelse som chikane til Trustpilot, og har især lagt vægt på din trussel om shitstorm.

Du behøver ikke sende korrespondancen med din kæreste, den kommer her:

Den 21. maj 2026 kl. 09.33 skrev Betina Sommer

Hvad er det for en måde at behandle mig på.

Tænk, at I vil gøre jer så små mennesker, for 50 kr.

Husk på, at vi havde en fast aftalt om at jeg skulle lægge sokker i postkasse, som slet ikke var muligt! Og så fakturerer i mig yderligere, selvom det jer der ikke levede op til aftalen om postkassen.

Min søn med størrelse 40 kunne passe dem, min mand med 44 ville aldrig kunne presse sine fødder deri, og de var i øvrigt til min mand.

Hold op hvor i skuffer mig! Det her er under lavmålet for almindelige pli og dannelse, samt kundeservice.

Føj.

Betina Sommer

tors. 21. maj 2026, 09.57 skrev info@bambox.dk
Hej Betina

Da du bestilte din ordre fik du gratis fragt, fordi ordren er større end 500 kr, når du returnerer varerne er købet jo ikke over 500 mere og derfor er der ikke gratis fragt mere. Sådan er det hos alle webshops.

Jeg henviser igen til vores handelsbetingelser, https://bambox.dk/pages/handels-og-leveringsbetingelser

Mht størrelsen så vurderer du at de er små uden at have prøvet dem, og det er helt ok, men strømperne passer præcis til str 41-44.

At du vælger at køre til Vejle, med pakken er jo dit valg, at du vælger at tage pakken med igen uden i stedet for at lægge den, er også dit valg.

Den 21. maj 2026 kl. 09.33 skrev Betina Sommer

Ej nu må det stoppe.

Jeg køber en vare, der er misvisende i større.
Så aftaler jeg med Hans Peter (eller noget i den retning), at jeg kan køre ud og aflevere det i Vejle på Badevænget 9. Så kører jeg til Vejle med det. Han siger via mail, at jeg bare kan lægge det i postkassen, men da jeg kommer derud er det verdens mindste postkasse og mine strømper vil aldrig nogensinde kunne komme ind i det hul. Jeg kører så hjem igen med strømperne, for det er mange penge "bare at sætte ved døren" og det var øvrigt heller ikke det vi aftalte. Brændstof er heller ikke billigt vil jeg sige... så får jeg lavet en returlabel på 83,50 kr. Og nu skal jeg videre betale 50 kr for "næsten ingenting". Jeg synes at det er er urimeligt og jeg mener at jeg med ovenstående historie ikke skal betale de 50 kr.

Betina Sommer

tors. 21. maj 2026, 09.25 skrev info@bambox.dk
Hej Betina

Som du kan se i vores handelsbetingelser:”

"Har du ikke betalt for fragt på din ordre, fratrækkes 49 kr af det betalte beløb, til dækning af håndtering og fragtomkostninger. "

Vores omkostninger til at sende varerne til dig overstigere langt de 49 kr.

Den 21. maj 2026 kl. 09.18 skrev Betina Sommer

Hejsa. Tak for det. Men jeg betalte jo mere, se vedhæftede fil. Der var gratis fragt, så jeg vil selvfølgelig gerne have det hele refunderet 😀
Mvh Betina

ons. 20. maj 2026, 14.21 skrev Bambox.dk
Hej Betina Sommer,

Vi har refunderet din ordre og har tilbageført 701,60 DKK til det betalingskort du brugte da du bestilte ordren.

Classificada 1 em 5 estrelas

Elendig kundeservice - og blev tilmed svinet til

Strømperne var umiddelbart fine, men var små i størrelse, og vi vælger at sende retur. Returfragt er 83,50 kr og jeg aftaler med sælger at jeg kan aflevere dem på adressen, og sælger henviser til deres postkasse. Da jeg kommer derhen, er det komplet umuligt at stikke bare en håndfuld sokker deri pga postkassens størrelse og jeg har 24 par strømper - det ved sælger, da jeg nævnte det. Der er ingen hjemme (fair nok) og jeg lægger ikke en pose med strømper for 750 kr på dørtrinnet - Det var heller ikke aftalen. Jeg kontakter sælger, som er ligeglad med at jeg er kørt forgæves. Jeg sender så strømper retur for 83,50, og bliver nu faktureret 50 kr for fragt. Det står i deres forrentningsbetingelser, men jeg finder det urimeligt at jeg bliver faktureret flere gange, i og med at de ikke havde overholdt deres aftale med at jeg kunne aflevere personligt og jeg har også betalt benzin til deres adresse. Så får jeg en sviner af en mail, hvor jeg bliver kaldt "mægforkælet" og svinet til. Sokkerne var umiddelbart fine nok, men deres kundeservice er simpelthen for ringe, og det er slet ikke på sin plads at svine folk til.

21 de maio de 2026

Resposta da Bambox.dk

Det er kunder som dig der er bekræfter os i, at vi IKKE skal afvige fra vores normale procedurer, for at imødekomme speciale ønsker!

Alt hvad der sker i denne sag er åbenbart vores skyld :)

Du kunne have valgt at sende pakken til os ganske som alle andre kunder, det valgte du ikke!

Du kunne have valgt at splitte pakke op i 2 således den kunne komme i postkassen, det gjorde du ikke!

Du kunne have valgt at læse vores handelsbetingelser, det gjorde du ikke!

I stedet bombarderer du os med mails om hvor ringe du synes vi behandler dig, og da vi ikke ønsker at bruge mere tid på dig, afviger vi igen fra vores procedurer og undlader at fakturere dig.

Og nu skal vi igen bruge tid på dig, da du vælger at udstille dig selv på Trustpilot, så ja vi mener stadig du opfører dig MØG FORKÆLET !!

Heldigvis kan andre kunder godt gennemskue hvad der er rimelig adfærd og hvad der er fuldstændigt uacceptabelt.

Men tak fordi du vælger at udstille dig offentligt.

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har både underrør og sokker derfra

Jeg har både underrør og sokker derfra.

Da jeg bestilte boxershorts derfra, kom de til at sende nogle meget "frække" tangatrusser. Det havde vi en del sjov med derhjemme! Jeg sendte dem retur, og fik så de rigtige. Her en måned senere havde jeg fødselsdag - tror I så ikke de sender mig pakken med tangatrusser på dagen? 😂 Det er humor! Tak for gaven..

Største anbefaling herfra, tangatrusser eller ej!

28 de maio de 2026

Super kvalitet og pasform

Har fået første sending - og de er perfekte.
Det her på 44 - 48 passer perfekt... og er yderst behagelige både at tage på og selvf. bruge.
Jeg har allerede bestilt næste sending, og smidt alle andre strømper ud....

22 de maio de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

De kalder sig verdens bedste, what a JOKE

Købte et sæt ankel strømper i Februar måned i år, der er allerede gået et par i stykker, og flere har mistet formen og blevet meget løse.
Verdens bedste nok næppe

21 de abril de 2026

Hej Jonas

Vi er godt klar over vi ikke kan gøre alle tilfredse, det er netop derfor vi har vores tilfredshedsgaranti, havde du benyttet denne havde du fået dine penge tilbage.

Det er heldigvis langt de fleste kunder der er uenig med dig. Hvilket også fremgår af mange andre anmeldelser.

Classificada 3 em 5 estrelas

Fin nok kvalitet, men ikke værd at betale ekstra for

Da jeg fik en god rabatkode ville jeg prøve disse sokker. Jeg bruger str 40 så bestilte 37-41. De er en anelse store, så vil nok anbefale at gå en størrelse ned hvis man kan lide at de sidder til. De er fine nok, men synes ikke de virker specielt meget bedre end andre mærker.

21 de abril de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Har sendt jer en mail men for intet…

Har sendt jer en mail men for intet svar, derfor denne anmeldelse.
I mailen stod:
Nu har vi prøvet strømperne lidt og de er desværre ikke som vi forventede.
Syningen med jeres logo bliver ekstra tydeligt efter vask og driller rigtig meget under min søns fod.
Købte netop disse fordi han er sensitiv.

Jeg ved ikke om I har andre uden dette eller det bare er sådan de er?
Der stod bare de var rigtig behagelige og det er de desværre ikke for ham.

19 de março de 2026

Resposta da Bambox.dk

Hej Christine, jeg kan se at vores kundeservice har svaret på din mail d. 20/3, vi svarer følgende:

"Hej Christine,

Tak for din mail.
Vi er kede af at høre at din søn ikke synes at strømperne er behagelige, alle vores strømper har Bambox farvekoden under foden.

Koden er en del af vores koncept med at det skal være nemt at parre strømperne efter vask.

I kan altid benytte vores tilfredshedsgaranti og sende strømperne retur, og få pengene tilbage, obs garantien gælder også selvom strømperne har været brugt.

Bambox"

Hvorfor du ikke har modtaget mailen kan jeg ikke fortælle, det kan være at den er endt i dit spam filter?

Vi opfordrer generelt vores kunder til at tage dialogen direkte med vores kundeservice, i stedet for at gøre det her på Trustpilot.

Der kunne jo være tale om en menneskelig fejl fra vores side, men det er det IKKE denne gang.

Vi tilbyder dig, at vi udvider vores tilfredshedgaranti, så du kan sende strømperne retur til os, selvom perioden reelt er udløbet.

Hans Peter

Topkvalitet og -komfort

Jeg har været kunde hos og bruger af Bambox i en årrække og har udelukkende godt at sige om både de t-shirts, underbukser og sokker, som jeg har derfra - ikke kun hvad angår kvalitet og komfort, men også holdbarhed og levering. Og naturligvis også de meget reducerede lugtproblemer, ift. hvad man kan have med fx bomuldsprodukter.

22 de março de 2026

De mest populære strømper

Bambus-strømper er meget populære i hele familien - de fleste vil nu ikke gå med andet :-)
Derfor er Bambox' abonnement-ordning helt i top - der er rift om strømperne hver gang der lander en ny pakke!

20 de março de 2026

Hurtig levring

Hurtig levring.
Dejlig blød kvalitet, der holder formen.
Og bedst af alt, ingen sure tær🫣
Det er altid Bamboxstrømper der bliver valgt først, og det er næsten en katastrofe når der kun er bomuldstrømper tilbage i skuffen.

1 de dezembro de 2025
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais