banky.se Opiniões 482

TrustScore: 4.5 em 5

4,3

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Jag kände ett jätte bra bemötande av min "bankir" Wilhelm som han hette, om jag minns rätt! Super hjälpsam, tydlig och trevlig och kunnig👍👍 Önskar han/er en fortsatt trevlig solig onsdag🌹🙏🏻

Classificada 5 em 5 estrelas

Jag är mycket nöjd med hela processen från början till slut. Ansökan var enkel och tydlig, och jag fick snabb återkoppling. All information var lätt att förstå och det kändes tryggt genom hela process... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Väldigt smidigt men samtidigt professionellt och säkert. Handläggaren Samuel var väldigt tydlig och förklarade allting väldigt bra, när han talade med en person som inte kan så bra svenska där persone... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Agência de empréstimos

Banky är ett svenskt fintech-bolag grundat 2021. Vi strävar efter att erbjuda ett komplett utbud av schyssta, privatekonomiska tjänster – för alla. Med ett individanpassat förhållningssätt kan vi ge dig verktygen för en tryggare och mer hållbar ekonomisk framtid.

Informações de contacto

4,3

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

482 opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de duas semanas

Bra service

Bra service, härligt tugg

15 de abril de 2026

Hej Emil,

Tack för att du tog din tid att lämna en recension om oss på Banky!

Kul att höra att du haft en trevlig tid med oss på Banky!

Återkom gärna om du har några frågor eller funderingar i framtiden..

Classificada 5 em 5 estrelas

Kontakten med er medarbetare Willhelm…

Kontakten med er medarbetare Willhelm var mycket bra. En trevlig person och ett fint bemötande. Professionell och samtidigt informativ.

Hej Oso,

Tack för din fina recension om oss på Banky!

Det betyder mycket för oss att kunna erbjuda en bra och smidig tjänst. Särskilt kul att höra att du varit nöjd med vår kollega Vilhelm!

Jag är väldigt nöjd

Jag är väldig nöjd, professional och trevlig bemötande. Mycket kompenent. Jag rekommenderar att välja Banky.

Hej Urszula,

Tack för din fina recension om oss på Banky!

Väldigt kul att höra att du varit nöjd med oss och att du upplevt ett professionellt och trevligt bemötande från vår kundtjänst!

Återkom gärna i framtiden om du skulle ha några frågor eller funderingar!

Helt klart bäst

Trevligt bemötande och jag fick snabbt kontakt med hjälpsamma personer som guidade mig rätt.
Helt klart en mycket bra upplevelse.
Rekommenderas starkt 😊

22 de outubro de 2025

Hej Fredrik,

Tack för din fina recension om oss på Banky!

Det betyder mycket för oss att du haft en bra upplevelse med oss och att du fått den guidning under processen.

Återkom gärna i framtiden om du skulle ha några frågor eller funderingar.

Classificada 5 em 5 estrelas

Det var jätte bra upplevelse

Det var jätte bra upplevelse, Vilhelm var min handledare och han var jätte hjälpsam och trevlig, och han förklarade allt på bra och tydligt sätt.

13 de abril de 2026

Hej Tamarah,

Tack för din recension!

Det betyder mycket för oss att du upplevt din tid med oss på Banky som trevlig och hjälpsam. Stort tack för recensionen och kul att höra att Vilhelm varit så hjälpsam under processen!

Återkom gärna i framtiden om du har några frågor eller funderingar.

De var bra och är nöjd

Hej Hanna,

Tack för din fina recension om oss på Banky!

Kul att höra att du varit nöjd med oss och att du upplevt dem som en bra process. Det glädjer oss alltid att veta att du blivit nöjd med vår process.

Återkom gärna om det skulle finnas några frågor eller funderingar!

Tog ett litet lån här

Tog ett litet lån här. Blev positivt överraskad av den tydliga informationen och artigheten!! Axel gav mig.

Hej Semi!

Tack för att du tog din tid att lämna en recension om oss på Banky!

Det är väldigt kul att höra att du varit nöjd med oss och tjänsten du fått från oss. Särskilt kul att höra att du varit nöjd med vår kollega Axel!

Ha en fortsatt trevlig dag!

Classificada 5 em 5 estrelas

Positiv upplevelse och upplysande samtal.

Jag har fått ett positivt intryck på medarbetarens kompetens och engagemang samt på Vilhelms tillmötesgående vad gäller betalningsvillkor.

9 de abril de 2026

Hej Natalia,

Tack för din fina recension!

Väldigt kul att höra att du varit nöjd med oss på Banky och speciellt att du varit nöjd med vår kollega Vilhelm och hans bemötande!

Återkom gärna i framtiden om det skulle uppstå några frågor eller funderingar.

Ha en fortsatt trevlig fredag!

Trevligt bemötande I telefon

Trevligt bemötande I telefon, väldigt hjälpsam, bra villkor för lånet, jag är väldigt nöjd med allt

8 de abril de 2026

Hej Tina,

Tack för att du tog din tid att lämna en recension om oss på Banky!

Det betyder mycket för oss att kunna erbjuda en bra och smidig tjänst till alla våra kunder.

Classificada 5 em 5 estrelas

Jag kände ett jätte bra bemötande av…

Önskar han/er en fortsatt trevlig solig onsdag🌹🙏🏻

2 de abril de 2026

Hej Ghomri,

Tack för din fina recension om oss på Banky!

Det betyder mycket för oss att du upplevt dig nöjd med oss och speciellt kul att höra att du varit så nöjd med vår kollega Wilhelm!

Återkom gärna i framtiden om det skulle finnas några frågor eller funderingar

Ha en fortsatt trevlig onsdag!

Usel kundservice. Undvik

Det är väldigt svårt att ha ett samtal med kundservice med så begränsade telefontider! Väldigt lurigt och vilseledande avtal om lånet, och försäkringen fortsätter vara aktiv även om du har avbryt låneansökan. Företaget stänger inte den automatiskt.

25 de março de 2026

Hej Alex,

Tack för din feedback.

Våra öppettider är:
Mån-tors 09:30 - 18:00
Fre 09:30 -17:00

Många av våra kunder som har kundärenden utanför våra öppettider, skriver ofta in till oss på kundtjanst@banky.se och får svar dagen efter (vardagar) och direkt på måndagen (om helg) på hela sitt ärende.

Angående vår försäkring så är det en helt frivillig tjänst vi erbjuder att försäkra dig utanför lånet. Vi har flera kunder som väljer att teckna denna i samband med att man gör sin ansökan om lån. Många av våra kunder väljer att behålla försäkringen, även om dem inte fortsätter med lånet. Det finns självklart ett alternativ att gå vidare utan att teckna försäkringen. Du väljer då knappen "gå vidare utan försäkring".
Vid det att du tecknar försäkringen genom att aktivt välja till denna och signera med ditt Bank-Id, så får du även fullständiga villkor i samband med detta och ett avtal som finns på Mina sidor.

Om du vill komma i kontakt med oss är du varmt välkommen att ringa 010-146 75 89. Våra öppettider är måndag–torsdag 09:30–18:00 samt fredag 09:30–17:00. Du kan även svara på mejlet från kundtjanst@banky.se.

Classificada 1 em 5 estrelas

När du godkänner ett lån med bankid så…

När du godkänner ett lån med bankid så premenurerar du på en kreditkoll. Utan att du direkt medger.Banlid fuling. Sen drar dom varje månad av dig. SCAMMERS

27 de março de 2026

Hej Samuel,

Tack för din recension. Det verkar som att ett missförstånd har uppstått, vilket vi gärna vill reda ut.

När du gör en låneansökan hos oss på Banky finns möjlighet att välja till fristående tilläggstjänster, såsom kreditkoll och en trygghetsförsäkring. Dessa aktiveras endast genom ett aktivt val i ansökan, där du markerar relevanta rutor och signerar med BankID. Tjänsterna är helt separata från lånet och kan användas även utan att ha ett aktivt lån hos oss.

All information, inklusive avtal, finns tillgänglig på vår hemsida under ”Mina sidor” när du loggar in. Där framgår bland annat detaljer om försäkringen samt att tjänsterna är fristående från lånet och debiteras om de inte avslutas inom ångerrätten.

Eftersom tjänsterna saknar bindningstid kan de avslutas när som helst, antingen direkt via vår hemsida eller genom att kontakta vår kundtjänst.

Trevligt o personligt samtal

Mycket trevlig o tydlig genomgång av avtalet. Det kändes personligt. Hade inga funderingar efteråt.

25 de março de 2026

Hej Monica,

Tack för att du lämnat en recension om oss på Banky.

Det betyder mycket för oss att vi kunnat erbjuda alla våra kunder en trevligt bemötande och en bra tjänst.

Du är alltid välkommen att återkomma om du har några frågor eller funderingar!

Fantastiskt Bemötande.

Jag fick ett mkt vänligt bemötande utan Laura,allt var mkt bra,finns inget att klaga på
. Toppen Mvh VivianT.
Tack för ert otroliga bemötande!!!!

24 de março de 2026

Hej Vivian,

Tack för att du tog din tid att lämna en recension om oss på Banky!

Väldigt kul att höra att du haft det trevligt med oss på Banky och att du speciellt känner dig nöjd med vår kollega Laura!

Återkom gärna i framtiden om det skulle uppstå några frågor eller funderingar!

Trevligt o omtänksamt

Trevligt o omtänksamt
Bara +++++++

23 de março de 2026

Hej Nabhan,

Tack för din fina recension.

Väldigt kul att höra att du varit nöjd med tjänsten och oss på Banky.

Återkom gärna i framtiden om du har några frågor eller funderingar!

Classificada 4 em 5 estrelas

Supersnabb & bra återkoppling

Supersnabb & bra återkoppling. Hur trevlig service som helst!!

20 de março de 2026

Hej Jelica,

Tack för din fina recension!

Alltid kul att höra att vi kunnat erbjudit våra kunder en trevlig och smidig tjänst. Speciellt kul att höra är services varit hur trevlig som helst!

Ha en fortsatt trevlig fredag!

Classificada 5 em 5 estrelas

Lätt att prata med förstod varför jag…

Lätt att prata med förstod varför jag tog lånet

19 de março de 2026

Hej Leif,

Tack för att du tog din tid att lämna en recension om oss på Banky!

Det betyder mycket för oss att kunna erbjuda en bra tjänst och en smidig service till alla våra kunder!

Ha en fortsatt trevlig dag!

Det var bra lätta att prata med

Det var bra lätta att prata med

19 de março de 2026

Hej Patrik,

Tack för din recension!

kul att höra att du varit nöjd med oss på Banky och återkom gärna i framtiden om du skulle ha några frågor eller funderingar.

Bra bemötande

Bra bemötande

4 de março de 2026

Hej Hanna,

Tack för din fina recension.

Kul att höra att du varit nöjd med oss på Banky och att du har haft ett bra bemötande från vår kundtjänstavdelning.

Classificada 5 em 5 estrelas

Handläggaren var trevlig i sitt…

Handläggaren var trevlig i sitt bemötande och fick mig att känna mig bekväm. Samt var han väldig informativ vilket gjorde saken enklare.

18 de março de 2026

Hej Tijan,

Tack för att du tog din tid att lämna en recension om oss!

Väldigt kul att höra att du haft en så bra upplevelse kring oss på Banky. Det betyder mycket för oss att kunna erbjuda alla våra kunder en bra och smidig tjänst!

Martin på Banky

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.