Banner for Equilo

Equilo Opiniões 248

TrustScore: 4.5 em 5

4,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Tydligt och korrekt och begripligt från början tycker jag! Trevligt bemötande! Roligt att de visade förtroende för mig som kund och att min ansökan blev beviljad och att utbetalningen gjordes snabbt... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Dessa herrar och damer hanterar din ansökan fort och smidigt. Helt ok ränta för denna typ av lån Garanterat återkommande Ds. En fin trevlig attityd med ett gott bemötande mot kunder som kanske in... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Allting är bara positivt för detta företag jättebra och snabbt service rekommenderar varmt om man hamnar i en situation som ser hopplöst ut så finns det hjälp tillfälliga problem jag tackar och bockar... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jag vill Tacka Olivia som hjälpte mig med hela ärende. Hun hadde tålamod och lungt energii, som är super vigtigt i dagens läge. Olivia försenar en löneförhöjning! 🙏☀️❤️ Mvh Damian

Informações sobre a empresa

1. Serviços financeiros não bancários

Equilo erbjuder en flexibel kontokredit som hjälper dig att skapa balans i din ekonomi – på dina villkor. Vårt namn kommer från orden Equal och Loan, och det speglar precis vad vi står för: rättvisa, transparens och möjligheten att jämna ut ekonomin när det behövs som mest. Vi tror att alla förtjänar trygghet i vardagsekonomin. Därför har vi skapat en enkel, tillgänglig och ansvarsfull lösning som ger dig kontroll över din ekonomi – utan krångel. Oavsett om du behöver täcka en oväntad utgift eller bara vill ha en buffert för lugnare vardag, finns Equilo här för att stötta dig. Balans. Frihet. Tillit. Det är Equilo.

Informações de contacto

Så nöjd smidigt o lätt

Mvh Lizette

17 de abril de 2026

Stort tack för ditt omdöme, Lizette! 🧡

Vad roligt att höra att du upplevde processen som smidig och enkel. Det betyder mycket för oss att du är nöjd!

Snabbt svar

Snabbt att få svar om lånet. Bra kontakt och lösningar på allt.

16 de abril de 2026

Stort tack för ditt fina omdöme, Kim! 🧡

Classificada 5 em 5 estrelas

Tydligt och korrekt och begripligt från…

Tydligt och korrekt och begripligt från början tycker jag! Trevligt bemötande!
Roligt att de visade förtroende för mig som kund och att min ansökan blev beviljad och att utbetalningen gjordes snabbt efter det! Hela processen var föredömlig och jag könde mig trygg med att samarbeta med Equilo framåt.

14 de abril de 2026

Stort tack för ditt fantastiska omdöme, Ingrid! 🧡

Vad roligt att höra att du upplevde processen som tydlig, trygg och smidig från start till mål. Det betyder mycket för oss att du kände dig väl bemött och att allt fungerade så bra med både ansökan och utbetalning.

Vi uppskattar verkligen ditt förtroende och ser fram emot att få hjälpa dig även framöver!

Classificada 4 em 5 estrelas

Snabb smidig handläggning av ärendet

Snabb smidig handläggning av ärendet. Blev bra bemöt så är allt nöjd.

8 de abril de 2026

Resposta da Equilo

Stort tack för ditt fina omdöme! 🧡

Vad roligt att höra att du upplevde handläggningen som snabb och smidig, och att du kände dig väl bemött. Det betyder mycket för oss att du är nöjd!

Classificada 5 em 5 estrelas

Jag vill Tacka Olivia som hjälpte mig…

Mvh Damian

26 de março de 2026

Stort tack för dina fina ord, Damian! 🧡

Det betyder verkligen mycket att höra att du kände dig trygg och väl bemött under ärendet. Jag är glad att jag kunde hjälpa dig!

Tveka inte att höra av dig igen om du behöver något framöver

Classificada 1 em 5 estrelas

Avslag på första gång

Avslag på första gång? Nej tack aldrig mer..

25 de março de 2026

Hej Sanela,
Vi förstår att det kan kännas frustrerande att få avslag. Våra beslut baseras alltid på en individuell kreditbedömning utifrån flera faktorer. Har du frågor kring beslutet är du varmt välkommen att kontakta oss, så förklarar vi gärna mer.

Tips av denna bank!

Jag rekommenderar denna bank!
Allt gick så fint till väga. Inget svammel! Raka svar. Lättförståeligt!

20 de março de 2026

Resposta da Equilo

Tack för din fina feedback!

Vad roligt att höra att du uppskattade tydligheten och att allt kändes smidigt.

Hör gärna av dig igen om du behöver hjälp framöver!

Tillmötesgående

Jag är så nöjd med all hjälp jag fått av ER kunnig och trevliga, än en gång TACK

1 de janeiro de 2026

Stort tack, Gunilla! 🧡
Det värmer verkligen att höra att du är så nöjd och att du känt dig väl omhändertagen. Tack för ditt fina omdöme!

Bland de absolut bästa.

Bland de absolut bästa.
Mycket snabba och professionella.

19 de março de 2026

Stort tack, Anton! 🧡
Det betyder mycket för oss att få så fina ord. Vi är glada att du haft en bra upplevelse och tackar för ditt förtroende!

Classificada 5 em 5 estrelas

Dessa herrar och damer hanterar din…

Dessa herrar och damer hanterar din ansökan fort och smidigt.
Helt ok ränta för denna typ av lån
Garanterat återkommande
Ds. En fin trevlig attityd med ett gott bemötande mot kunder som kanske inte alltid har det så lätt

Stort tack för de fina orden, Claj! 🧡
Det betyder mycket för oss att höra att du uppskattade både bemötandet och hur smidigt processen fungerade. Vi strävar alltid efter att möta våra kunder med respekt och förståelse. Tack för ditt förtroende!

Trevligt bemötande

Trevligt bemötande, trevlig personal, snabb ärendeĥantering

3 de março de 2026

Stort tack, Tommy! 🧡
Vi uppskattar verkligen dina fina ord och är glada att du haft en så positiv upplevelse hos oss. Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme!

Classificada 5 em 5 estrelas

Mycket smidigt och är väldigt nöjd med…

Mycket smidigt och är väldigt nöjd med snabb handläggning.
5 stjärnor!!

Tack så mycket för din fina recension och dina 5 stjärnor! ⭐
Vad roligt att höra att du upplevde processen som smidig och att du är nöjd med den snabba handläggningen.
Varmt välkommen tillbaka om du behöver hjälp igen. 😊

Classificada 4 em 5 estrelas

Jag var så kritisk

Jag var så kritisk , men det var de som hjälpte mig till väga

Resposta da Equilo

Tack för din recension! Vi är glada att vi kunde hjälpa dig😊

Snabbt smidigt

Snabbt smidigt

1 de março de 2026

Hej Ingrid,
Tack så mycket för ditt omdöme! Vad roligt att höra att du upplevde det som snabbt och smidigt. Du är alltid varmt välkommen tillbaka!😊

Supersnabb service.

Supersnabb service.

27 de fevereiro de 2026

Hej Kenth,
Tack så mycket för ditt fina omdöme, glädjer oss! 🌸

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.