Elsker den hjemme side og vi har benyttet den mange gange. Elsker der pakker med flere forskellige ting, dem har vi brugt til børnefødselsdag i ungernes skole. Vi kan få mange ting til få penge. Altid... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Har bestilt mange gange hos Barato og alt fungerer super fint. Nem hjemmeside, gode priser, hurtig og sikker levering. Vil klart anbefale!
Havde købt 2 dumblings til min datter, som simpelthen stank langt væk af benzin, lige til en gang hovedpine - skriver dette til Barato, som efterfølgende skriver dette er normalt den første tid... Ver mais
Nu har jeg handlet på siden flere gange, det er simpelthen fantastisk med ting til børnene i den prisklasse, en klar anbefaling herfra, jeg har intet at sætte en finger på 🤗🤗
Respondeu a 36% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Hurtig levering og fair priser .
Hurtig levering og fair priser .
Good service
Super firma
Super firma. Har handlet to gange. Var super tilfreds begge gange. Kan anbefales.
Gode priser og varen lever op til…
Gode priser og varen lever op til forventningerne og blev hurtigt leveret
Hurtig levering og god service ☺️
De har et stort udvalg og mange gode…
De har et stort udvalg og mange gode tilbud, hvis man får deres nyhedsbrev. Fine pakkekalendere til børnene, så man ikke skal bruge en masse tid på at finde ting til en hel pakkekalender. Gode priser og sender hurtigt :)
God service 😃
God service og hurtig levering. Kan varmt anbefales 🤗
God service, og de er gode til at lave tilbud på lagervarer :-)
God kundeservice
God kundeservice, hurtig besvarelse og hurrig levering og så er der mange gode tilbud 😃
Købte en masse på udsalg
Købte en masse på udsalg. Der var sket en fejl så de blev lidt forsinkede men de tjekkede med det samme da jeg skrev og så kom der styr på det. Der manglede så noget i pakken men skrev med kundeservice og de eftersendte så jeg havde det kort efter. Så fin service. Har løbet hos dem før og der plejer aldrig at være problemer
Har handlet hos Barato flere gange
Har handlet hos Barato flere gange og har alle gange været meget tilfreds.
Sjovt legetøj til gode priser 👍
Spændende hjemmeside med en masse sjovt legetøj til virkelig gode priser 👍
Super gode priser
Super gode priser! Er stor fan af de blandede kasser til bestemte aldersgrupper. Har købt flere af dem + pakkekalender kasserne. Har aldrig haft problemer 😊👍🏼
Jeg har sagt det før og siger det igen…
Jeg har sagt det før og siger det igen hver gang jeg har handlet hos Barato har fået mine varer inden for kort tid og jeg har altid fået det de har lovet for eksempel hvis de har skrevet 1000+ så har jeg fået for beløbet og mere til og jeg har altid været tilfreds med legetøjet jeg har fået og det har min datter og mine børnebørn også altid været så man kan roligt handle hos Barato for snydt bliver man ikke 🤩🤩🤩
Nem og overskuelig hjemmeside 😉
Fik en auktion pakke med Paw patrol til…
Fik en auktion pakke med Paw patrol til en værdi af 1000kr og fik den for 350kr. Pakken kom hurtigt. Stor værdi for pengene. Er super tilfreds ☺️☺️
Fin side med stort udvalg til billige…
Fin side med stort udvalg til billige penge. Kvaliteten er derefter - bestiller man det billige er det tilsvarende “billigt” I kvaliteten. Men der er også super mange fine produkter
Der er et dejligt bredt udvalg og god…
Der er et dejligt bredt udvalg og god kundeservice
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.