Barfcenternord Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

Informações sobre a empresa

1. Loja de ração

Escrito pela empresa

Vi sælger kvalitetsfoder snacks og godbidder til hunde og katte. BARF er råt kød hvor vi forhandler både Mush og Original Barf Vi har et godt udvalg af kvalitetstørfoder som alt er kornfrit. Her har vi bla. Acana, Orijen, Purelife, Valhalla, Hike, Protect Snacks og kødben er naturlige tørrede. Vi tilbyder også fysioterapi og massage til hunde

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

0 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Realizamos verificações das opiniões

Classificada 5 em 5 estrelas

Hos Stine får man alt det bedste

Hos Stine får man alt det bedste:
Grundig vejledning til sin kræsne bedste lille ven.
Det bedste kvalitetsfoder.
Altid super service ligesom man kunne ønske sig det.
De Aller bedste anbefalinger fra en meget tilfreds hundemor

8 de março de 2025

Fantastisk service hos Barfcenter Nord

Bestilte foder hos Barfcenter Nord, men da der ikke var nok på lageret, bestilte Stine direkte hos leverandør til levering hos mig - og betalte porto differencen.
Leverandøren lavede dog en fejl og sendte for lidt, men ville ikke gerne indrømme det. Stine sendte derfor for egen regning det manglende foder!
Håber meget leverandøren har godtgjort dette.
Hvis man vil have super service OG god kvalitet og vejledning, så er dette det rigtige sted at handle:)

12 de novembro de 2024

Bedste service

Altid god fodervejledning hos Stine. Man kan mærke hun brænder for dyrenes ve og vel.
Konkurrencedygtige priser og det bedste sted at købe foder til sin allergihund!
Kan især anbefale mærket Wolfsblut.

20 de novembro de 2023

Super hunde massage

Stines hunde massage er super godt. Freja går hos hende jævnligt og nyder det rigtig meget og har stor glæde af det

17 de março de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

Bedste sted for rådgivning og bredt sortiment

Stærkt anbefalet sted, føles meget hyggeligt, hunde er velkomne med. Du kan få al den information, du har brug for, for at guide dig til en sund kost og sund hund generelt. Føles mere som personlig konsultation end en simpel shopping, og butikken er fyldt med så mange produkter at vælge imellem. Også nyttigt online, hvis du bo længere væk. Altid en fornøjelse, vi skal helt sikkert dertil fra nu af.

14 de março de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

BARFcenternord.dk (Hos Stine og hendes…

BARFcenternord.dk (Hos Stine og hendes dejlige hunde)

Kan varmt anbefale stedet, god vejledning, gode snakke, giver gode råd til hvis ens hund ikke rigtig vil spise! Deler af sine erfaringer! Sælger ikke bare for at sælge, men for at gøre en god handel og hjælpe hendes kunder og alle mulige andre! Lige før at jeg selv køber min mad der 😅😉 (Joke)
Man kommer aldrig tomhændet ud af butikken, man finder altid et eller andet! Stor og god oplevelse! ❤️

Hector siger også tak for mad søde Stine med mere ❤️🥩

7 de março de 2023

Handler her ofte

Handler her ofte, og hver gang mødes jeg af god service og personlig betjening med tid til at snakke og forklare. Køber frossen Barf, og min hund vil ikke have andet :-)
Mine absolutte anbefalinger til både butik, og produkt.

1 de março de 2023

Stine og Barfcenter Nord

Vi har handlet hos Stine og Barfcenter nord nu i 2.5 år.
Stine er så sød - kvalitetsbevidst og kundevenlig.
Altid den bedste service og interesse.
Og altid en masse hjælp og ideer.

8 de julho de 2022
Opinião espontânea

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais