Midtfyns Hundecenter Opiniões 51

TrustScore: 4.5 em 5

4,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 3 em 5 estrelas

Det var en rigtig fin hundebane som jeg bookede. Desværre var der ekstremt mange efterladenskaber fra andre hunde på trods af de magne skraldespande som er til rådighed.

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk, at man kan have stedet for sig selv, når ens hund ikke trives med andre hunde. Giver super mulighed for at træne sin hund.

Classificada 5 em 5 estrelas

Mine 3 hunde elsker at løbe stærkt, snuse, drille hinanden, og jeg elsker at opleve dem have det dejligt, og blive rigtig trætte efter gode oplevelser. Stedet mangler måske et lille overdækket sted.

A empresa respondeu

Informações sobre a empresa

1. Loja de ração
  2. Loja de artigos para animais de estimação

Escrito pela empresa

Hos Midtfyns Hundecenter tilbyder vi et bredt udvalg af produkter. Vores sortiment inkluderer bl.a. nærende foder, lækre godbidder og robust legetøj, der understøtter din hunds trivsel og udvikling. Alle vores produkter er nøje udvalgt, og er produkter vi kan stå inde for, tror på og anvender til vores egne hunde, og vi er stolte af at præsentere dem for dig og din firbenede ven. Vi ønsker at være mere end bare en butik. Vores mission er at skabe et sted hvor hundefolk ønsker at komme og bruge vores faciliteter, hvad end det er til træning eller bare som et frirum i hverdagen. Vi er kun lige påbegyndt vores rejse, men vi håber at du og din bedste ven vil være en del af den.

Informações de contacto

1 estrela

Fantastisk fristed

30 de março de 2026

Skønt sted med booking

Skønt sted med booking. Fantastisk indhegnet fri-løbsområde til vores hunde. Respektfuld ordning med ankomst ift at vente i sin bil til foregående hunde er ude af området. Lige hvad der er brug for til sensitive hunde. Tak for det.

11 de julho de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg var ved at lave ordren, da jeg ikke kunne få betalingen til at gå igennem. Jeg troede at det bare var fordi jeg bestilte på telefonen. Jeg blev ringet op efter et par timer med forklaring om at de havde udfordringer på hjemmesiden. Jeg bestilte senere på dagen uden udfordringer. Det er god service. Vi fik også en god snak om det produkt jeg skulle bruge. Også hurtig levering.

27 de dezembro de 2025
Classificada 3 em 5 estrelas

Rigtig fin hundebane

29 de novembro de 2025

Venlig betjening

Venlig betjening, rare mennesker god oplevelse

29 de outubro de 2025
logótipo da Midtfyns Hundecenter

Resposta da Midtfyns Hundecenter

Hej Torben

Tak for din anmeldelse og køb hos os.
Vi glæder os til at se jer igen.

Midtfyns Hundecenter

Classificada 5 em 5 estrelas

Dejligt stor sted og tryghed i deres…

Dejligt stor sted og tryghed i deres indhegning.
Perfekt når man har en stor rottweiler der skal trænes, eller bare have kæmpe areal med fri leg og hygge. Også bor man kun 8 min derfra, så det er jo luksus! Kan klart anbefales.

28 de outubro de 2025
logótipo da Midtfyns Hundecenter

Resposta da Midtfyns Hundecenter

Hej Julia

Tusind tak for din anmeldelse og for dit besøg på friløbsarealet.
Vi er glade for at I har nydt besøget hos os.

Midtfyns Hundecenter

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais