BARONS Opiniões

TrustScore: 4 em 5

3,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg har nu i to dage forsøgt at komme i kontakt med deres kundeservice - uden held. Min svigermor modtog aldrig en ordrebekræftelse på sin bestilling, men modtog ordren efter nogle dage. Men da... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg købte en skjorte, der desværre efter første vask vidste sig at have en fejl. Jeg skrev til kundeservice og allerede dagen efter var der svar. Jeg modtog uden problemer en ny skjorte 2 dage efter... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg er førstegangs bruger af skjorter fra barons, hvilket også betyder at jeg ramte forkert ift størrelse. Jeg sendte skjorterne retur og fik tilsendt anden størrelse og den dur 100 %. Jeg har o... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk skjorte til en ok pris. Ingen andre skjorter kommer ift. kvalitet i nærheden! Kunne dog klart ønske mig flere modeller med ekstra lange ærmer. Det ville jeg købe hvis det fandtes. For... Ver mais

A empresa respondeu

Informações sobre a empresa

1. Loja de moda masculina

Escrito pela empresa

Instead of chasing the next trend we focus on perfecting the classic business shirt. We don't do seasons and we don't care about fashion. Instead we test, develop and adjust to achieve zero-compromise garments. One Permanent Collection created to stand the test of time. In short - Anti Fashion.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 54% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de um mês

Todas as opiniões

21 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Julegave

Det er en julegave vi har købt, men skjorten er fin og vores søn er bevidst om hvad han ønsker sig. Så den skal han nok blive glad for.

8 de dezembro de 2023

Hej Katy

Tak for din anmeldelse. Dejligt at høre, at skjorten lever op til forventningerne.

Vi håber, at skjorten bringer glæde! Hvis der er yderligere spørgsmål eller noget, vi kan hjælpe med, er du velkommen til at kontakte os på customer@barons.dk.

Tak igen for din støtte, og vi ønsker jer en glædelig jul!

Great shirts, fast delivery

I'm a returning customer, and very satisfied with great quality good looking shirts, good customer service and fast delivery.

13 de dezembro de 2023

Hi Sverre

Thank for taking the time to share your positive experience.

We are so glad to hear that you are very satisfied with the quality of our shirts, as well as our customer service and fast delivery.

Your continued support means a lot to us, and we look forward to sending more shirts to you again in the future.

Thank you once again for choosing us, and we wish you a great day.

Perfekt pasform til mig

Perfekt pasform til mig. Stoffet er meget lækkert og oser af kvalitet.
Indpakning er jo en lille og inferiør ting i forhold til produktet. Men det er bare skønt at modtage en flot indpakning med “personlig” hilsen. Det giver lidt ekstra.
Jeg har prøvet forskellige modeller, så det er ikke første og ej heller sidste gang jeg handler hos BARONS.

21 de novembro de 2023

Hej Michael

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse!

Det glæder os at høre, at skjorten har en perfekt pasform til dig, og kvaliteten spiller.

Vi er så glade for din gentagne støtte, og det er vores fornøjelse at have dig som kunde.

Hvis der skulle være det mindste, er du altid mere end velkommen til at dele dine tanker med os på customer@barons.dk.

Endnu engang tak for din tillid, og rigtig god dag til dig.

Classificada 5 em 5 estrelas

Bästa skjortan som jag har haft

Bästa skjortan som jag har haft.
Har köpt 3 st och jag kommer att köpa fler. Det är väldigt bra att det går att köpa skjortor med lite kortare ärmar.

12 de dezembro de 2023

Hi

Thank you so much for your recommendation!

We're so glad to hear that our shirts are the best you've ever had.

We appreciate your support and look forward to be sending you more shirts in the future.

Once again, thank you, and we hope you continue to enjoy your shirts!

Have a great day

Super tilfreds

Hurtig levering, rigtig god kvalitet, og konkurrencedygtige priser!

22 de novembro de 2023

Hej

Tak for de 5 stjerne og din fine anmeldelse. Vi sætter pris på din positive feedback.

Det gør os altid glade når vores kunder har haft en god oplevelse.

Tak for din støtte, og hvis du har yderligere kommentarer eller andet vi kan hjælpe med, er du altid velkommen til at kontakte os på customer@barons.dk.

Endnu engang tak for din støtte og rigtig god dag.

Classificada 5 em 5 estrelas

Skarp produktopstilling og lækker…

Skarp produktopstilling og lækker webshop.

Det var super nemt af få et overblik over de forskellige vare og bestillingen af skjorterne samt leveringstid var en 10 ud af 10 oplevelse!

29 de novembro de 2023

Hej Haakon

Vi sætter stor pris på din anmeldelse!

Det glæder os at høre, at vores hjemmeside spiller og er overskuelig. Det er netop vores mål at gøre vores kunders købsoplevelse så nem og behagelig som muligt.

Tak for din støtte og din positive feedback.

Rigtig god dag til dig.

Utmärkt kvalitet!

12 de dezembro de 2023

Hi Håkan

Thank you for your recommendation and the 5 stars!

We really appreciate your kind words and we're so glad to hear that we've met your expectations.

If there's anything we can do to improve the experience or help you with, please feel free to share your thoughts with us on hello@barons.se.

Have a great day!

Love my shirt

Love my shirt
Great quality

5 de dezembro de 2023

Hi Bjørn

Thank you so much for your positive feedback! We're so glad to hear that you love your shirt. It's wonderful to know that we've met your expectations.

If you have any questions or anything we can help you with, please feel free to let us know.

Classificada 5 em 5 estrelas

Smidig köpupplevelse och väldigt snabb…

Smidig köpupplevelse och väldigt snabb leverans (till Sverige). Bra skjorta, i nivå med skjortor i 1700-2200kr klassen.

6 de dezembro de 2023

Hi Oliver

We're are very glad to hear about your smooth purchasing experience and the very fast delivery to Sweden.

Your feedback is really appreciated. If there's anything else you'd like to share or if you have further suggestions, please feel free to reach out at hello@barons.se.

Classificada 5 em 5 estrelas

God service og lækre skjorter!

Vildt god service i deres fysiske butik og lækre skjorter med et godt udvalg til alle!

18 de novembro de 2023

Hej

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er virkelig glade for at høre, at du har en god oplevelse i vores fysiske butik, og at skjorterne lever op til forventningerne.

Vi sætter stor pris på din støtte og din feedback.

Hvis du har nogle gode ideer eller der er noget vi kan forbedre os på, er du mere end velkommen til at dele dine tanker med os via vores mail: customer@barons.dk.

Rigtig god dag til dig!

Virkelig god service!

Jeg havde købt en fin skjorte til min kæreste, men jeg havde dog købt den forkerte.
- Det er heldigvis så nemt at foretage en ombytning på deres hjemmeside. :)
Vi sendte pakken retur igen i lørdags d. 2/12 og har lige fået en mail i dag, d. 5/12 om, at den nye rigtige skjorte er på vej, med den ekstra længde. Nu krydser jeg bare fingre for at den passer ordenligt!
Mange tak for en god oplevelse!
Hvis skjorten passer som den skal, så er det absolut ikke sidste gang at jeg handler ved jer!

2 de dezembro de 2023

Hej Sara

Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner! Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse.

Vi er utroligt glade for, at returen var enkel for dig, og vi håber, at den nye skjorte opfylder forventningerne.

Tak for din støtte!

Classificada 5 em 5 estrelas

Fick bra hjälp av kundservice med att…

Fick bra hjälp av kundservice med att hitta rätt storlek, samt både retur och utskick av rätt storlek. Skjortan är kanon!

3 de dezembro de 2023

Hi Daniel

Thank you so much for your positive feedback! We're happy to hear that our customer service was able to assist you in finding the right size and that the process of both the return and delivery of the correct size went smoothly.

If you have any further comments or if there's anything else we can help you with, please feel free to let us know.

Thank you again for choosing us, and we hope to be sending more shirts your way again.

Classificada 2 em 5 estrelas

Levtid

Levtid, 3 dagar sen beställning och skjortan är fortfarande i DK. Utav tre beställningar så har två haft längre levtid än 3 dagar vilket i dagens läge är undermåligt.

24 de novembro de 2023

Hi Olof

Thank you for sharing your feedback with us. We are of course sad to hear that the delivery didn't live up to your expectations and apologize for any inconvenience caused.

I want to mention that on our Swedish website, we do provide information about the expected delivery time, which is typically 2-5 working days, as all our orders are shipped from Denmark. We strive to be transparent about this on our website to meet our customers' expectations.

We understand the importance of timely deliveries, and we always look into ways to improve and ensure a faster delivery time.

As an apology for the long delivery I have sent you a giftcard.

We appreciate your understanding and the opportunity to improve.

Classificada 5 em 5 estrelas

Barons lever op til hvad de lover!

Det er første gang jeg prøver Barons’ skjorter og det er ikke den sidste gang 😃
+ Det er nemt og hurtigt at finde den rigtige størrelse.
+ Der var hurtig levering.
+ Skjorterne har en virkelig god pasform (perfekt længde på ryg og ærmer).
+ Skjorterne er udført i en særdeles god kvalitet
Jeg kan derfor kun anbefale Barons!

6 de novembro de 2023

Hej Brian

Tusind tak for din anbefaling!

Det glæder os at høre, at du er tilfreds med dine BARONS-skjorter, og at vi har levet op til dine forventninger.

Tak for de 5 stjerne, og din langvarige støtte.

Top kundeservice

Flotte skjorter af den fineste kvalitet. Vælger kun BARONS!
Super kundeservice, med gode forklaringer. - Man for hurtig fornemmelsen af professionalitet, engagementet i sine produkterne og ikke mindst kundeoplevelsen.

14 de novembro de 2023

Hej Oliver,

Wow, tusind tak for din fantastiske anmeldelse!

Hvor er det dejligt at høre, at vores kundeservice bare spiller og skjorterne lever op til kvaliteten.

Vi er så glade for at have dig som en trofast kunde, og er meget beærede over at du udelukkende vælger BARONS.

Din feedback er raketbrændstof for os til at gøre det endnu bedre.

Tak for din støtte, Oliver! Hvis der er noget, vi kan gøre for at forbedre eller hjælpe dig med, er du altid velkommen til at kontakte os.

Stor imødekommenhed

Jeg oplevede stor imødekommenhed i forbindelse med ordren på min polo sort L

En, iøvrigt, rigtig god pasform og en fin kvalitet.

26 de outubro de 2023

Hej Søren

Mange tak for din positive anmeldelse! Vi sætter stor pris på din feedback og er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse.

Det glæder os at høre, at både pasformen og kvaliteten af produktet lever op til dine forventninger.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis der skulle være det mindste. Vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden.

Endnu en gang, tak for din positive feedback, og vi ønsker dig en fantastisk dag!

Fem stjerner !!

Super fin hjemmeside, hurtig levering, men frem for alt, bare en vildt lækker skjorte.! Så bliver det ikke bedre.

24 de outubro de 2023

Hej Kasper

Mange tak for din fantastiske anmeldelse og for at give os fem stjerner! Vi sætter stor pris på din feedback og er glade for at høre om din positive oplevelse med os.

Det glæder os at vide, at du fandt vores hjemmeside nem at bruge, og at leveringen var hurtig og effektiv. Endnu vigtigere er det, at du er tilfreds med den skjorte, du har modtaget.

Endnu en gang, tak for din støtte, og vi ønsker dig en vidunderlig dag!

lækker skjorte

lækker skjorte, simpelt!hen

9 de outubro de 2023

Hej Petar

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med din skjorte, og vi sætter pris på din positive feedback.

Hvis du har yderligere kommentarer eller spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Hurtig levering(2dage)og god kvalitet

13 de outubro de 2023

Hej Connie

Tak for din anmeldelse!

Det er fantastisk at vide, at du har modtaget din bestilling med hurtig levering. Samtidig er vi glade for at høre, at kvaliteten af det, du har modtaget, lever op til dine forventninger.

Vi sætter stor pris på din feedback.

Endnu en gang tak for din anmeldelse, og vi ønsker dig en rigtig god dag!

Topp kvalitet

Topp kvalitet. Skjorter blir ikke mer classy enn barons.

29 de outubro de 2023

Hej Marius

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os at høre, at du er så tilfreds med kvaliteten af vores skjorter.

Din positive feedback er en stor motivation for os, og vi vil fortsætte med at arbejde hårdt for at opretholde denne standard.

Endnu en gang tak for din støtte!

Martha fra BARONS

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais