Jeg har nu i to dage forsøgt at komme i kontakt med deres kundeservice - uden held. Min svigermor modtog aldrig en ordrebekræftelse på sin bestilling, men modtog ordren efter nogle dage. Men da... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Jeg købte en skjorte, der desværre efter første vask vidste sig at have en fejl. Jeg skrev til kundeservice og allerede dagen efter var der svar. Jeg modtog uden problemer en ny skjorte 2 dage efter... Ver mais
Jeg er førstegangs bruger af skjorter fra barons, hvilket også betyder at jeg ramte forkert ift størrelse. Jeg sendte skjorterne retur og fik tilsendt anden størrelse og den dur 100 %. Jeg har o... Ver mais
A empresa respondeu
Fantastisk skjorte til en ok pris. Ingen andre skjorter kommer ift. kvalitet i nærheden! Kunne dog klart ønske mig flere modeller med ekstra lange ærmer. Det ville jeg købe hvis det fandtes. For... Ver mais
A empresa respondeu
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Instead of chasing the next trend we focus on perfecting the classic business shirt. We don't do seasons and we don't care about fashion. Instead we test, develop and adjust to achieve zero-compromise garments. One Permanent Collection created to stand the test of time. In short - Anti Fashion.
Informações de contacto
Kronprinsensgade 8, 1114, Copenhagen, Dinamarca
- +45 50700072
- customer@barons.dk
- barons.dk
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 54% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de um mês
Jeg har nu i to dage forsøgt at komme i…
Min svigermor modtog aldrig en ordrebekræftelse på sin bestilling, men modtog ordren efter nogle dage. Men da skjorten er forkert størrelse, og fordi vi mangler ordrenummeret, kan vi ikke sende den retur.
Der svares ikke i chatten. Jeg modtager ingen bekræftelse på, at de har modtaget min mail.
Aldrig har jeg oplevet så besværlig og dårlig en kundeservice. SUK!
Jeg har efterhånden seks skjorter fra…
Jeg har efterhånden seks skjorter fra BARONS, og jeg har været rigtig glad for dem. Derfor var planen egentlig også at købe et par stykker mere.
Men jeg synes desværre, at priserne er stukket helt af. At CEO-modellen nu koster omkring 1.000 kr. pr. skjorte, synes jeg er svært at retfærdiggøre. I den prisklasse begynder man at kigge på mærker som ETON.
Jeg var klar til at købe tre nye skjorter, men 3.000 kr. for tre skjorter? Det kan jeg simpelthen ikke få mig selv til at betale. Der må være andre mærker, der giver mere værdi eller flere produkter for pengene.
Det er egentlig ærgerligt, for jeg har været en tilfreds kunde i flere år. Men med den prisudvikling kommer jeg nok til at kigge andre steder næste gang.
Fantastisk kundeservice
Jeg skrev til kundeservice og allerede dagen efter var der svar. Jeg modtog uden problemer en ny skjorte 2 dage efter min henvendelse.
Lækre skjorter og den slags kundeservice gør at jeg helt sikkert handler her igen.
Retourneren is onmogelijk.
Wanneer je een retour aanmeldt moet deze eerst worden goedgekeurd door Barrons zelf of dit wel kan. Ze beweren je dan daarna een mail te sturen met de verdere info en instructies, niets meer gehoord. Loesje praktijken dit.
Elendig kundeservice
Deres kundeservice lever ikke op til forventningerne. Deres medarbejder svarer ikke og det er ikke længere muligt at tale med dem over telefonen.
Jeg forventer mere af et firma der profilerer sig som premium brand og stort set er en webshop

Resposta da BARONS
Høj kvalitet og god service
Skjorter af høj kvalitet og en service i top! 5 stjerner herfra!
Dårlig kvalitet
God kjøpsopplevelse, men selve skjortene har ikke god nok kvalitet. Jeg har kjøpt 3, og to av dem har mansjetter som har gått i stykker, lenge før tilsvarende skjorter fra både dyre og billige merker - sømmen har gått opp, og selve stoffet har raknet.
Model 4.0. er et skridt i den forkerte retning
Jeg har i længere tid sværget til Barons skjorter, og 'The Consultant' udgør flertallet af skjorter i min garderobe.
Desværre har jeg ikke haft samme gode oplevelse med den nyeste version 4.0. Det er som om, at man i forsøget på at optimere produktet, ironisk nok har gjort det dårligere. Pasformen er stadig god, men materialet virker stivere og krøller lettere. Man har ikke samme fornemmelse af et lækkert blødt stof, der næsten ikke krøller.
En stille bøn her fra er, at man går tilbage til de tidligere modeller. Ellers mener jeg ikke, at kvaliteten på skjorten retfærdiggør prisen på 900 kr.
Jeg har tidligere rost produktet til…
Jeg har tidligere rost produktet til skyerne og endda givet dem 5 stjerner herinde. Dette har kundeservice dog fået ændret i dag.
Desværre føler jeg mig nødsaget til at dele denne oplevelse efter at række ud til Barons og prøve at give dem forståelsen af, at de ikke imødekommer deres nuværende kunder ved at sætte prisen op på skjorterne (uden at oplyse de nuværende kunder om, at man skal købe inden prisen stiger). Dermed er de credits man har sparet op blevet meget mindre værd. Ifølge barons virker det til at man nærmest skal føle sig forgudet, fordi de har et system, hvor man får credits - det er ikke sådan verdenen hænger sammen, tror vi er mange der ikke bestilte hos jer, hvis dette ikke fandtes.
Det virker dermed som om at alle de tidligere køb er ligegyldige, og man føler sig helt konkret ikke værdsat som kunde af virksomheden. Undrer mig meget over, at man ikke gør yderligere for at fastholde sine kunder glade og tilfredse, idet at det allerede er en meget dyr skjorte - så skal der komme en prisstigning i mellem os, idet at man føler de allerede opsparet credits er total ligegyldige!!! Man kan i øvrigt nærmest aldrig anvende dem, når der er sale - synes faktisk ikke de behandler deres kunder ordentlig - jeg forsøgte at give dem en mulighed for at finde en ordentlig løsning, men det var slet ikke Barons interesse. Jeg vil gå så langt, at sige, at man kun er tilfreds kunde hos baron, såfremt at man ikke har haft noget med kundeservice at gøre. Dette kan tillige ses på de mange anmeldelser der er vedlagt her på trustpilot.

Manglende kundeservice
Jeg har købt et saunagus-ophold hos Barons, hvor jeg i forbindelse med købet tilkøbte en gavepakke.
Siden da har jeg gentagne gange været i dialog med deres kundeservice, da gavepakken ikke er blevet tilsendt. I starten fik jeg oplyst, at der var problemer med deres lager, hvilket jeg selvfølgelig havde forståelse for. Dog er der nu gået flere uger, og de seneste knap to uger har jeg slet ikke modtaget svar på mine henvendelser.
Jeg har endda forsøgt at kontakte deres CEO og grundlægger direkte, uden held.
Det er meget frustrerende at betale for et produkt, som man ikke modtager, og samtidig opleve manglende kommunikation. Det skaber usikkerhed omkring virksomheden og deres håndtering af kundeservice.
Jeg håber stadig på en løsning, men indtil videre har oplevelsen været skuffende.
———
Opdatering, jeg har haft en god dialog med Marta, og vi har løst problemet, hvorfor jeg har opdateret min anmeldelse, men stadig kun 3 stjerne, da det tog lang tid for dem at komme ud af busken.

Resposta da BARONS
Jeg sad klar til deres udsalg og…
Jeg sad klar til deres udsalg og bestilte 3 skjorter og modtog en ordrebekræftelse kun 11 min efter at udsalget var åbnet. 6 dage senere får jeg så besked om, at ordren alligevel ikke kan leveres pga. interne lagerproblemer – selvom jeg bestilte meget kort efter åbning.
Som “kompensation” tilbydes jeg 120 kr. i credits mere end jeg havde modtaget hvis ordren var gået igennem som den skulle, hvilket på ingen måde står mål med værdien af ordren eller prisforskellen til tilsvarende varer nu. Jeg foreslog i stedet at få tilsvarende skjorter til den aftalte pris, men det blev afvist.
Det mest frustrerende er ikke fejlen i sig selv – den kan ske – men håndteringen bagefter. Når man har sendt en ordrebekræftelse, bør man som virksomhed tage ansvar og finde en reel løsning for kunden i stedet for et symbolsk plaster.
Kundeservice svarer pænt og høfligt, men reelt uden vilje til at kompensere rimeligt. Det giver desværre ikke meget tillid til virksomheden.
Jeg har valgt at slette min foregående…
Jeg har valgt at slette min foregående evaluering. Jeg har haft en flot dialog med Barons. De har taget min refleksion til efterretning, og det bøjer jeg mig i stor respekt for. Beklager at jeg lidt utidigt kom afsted. Og måske Aller vigtigt . Min reflektion handler dybeste set om , at jeg er virkelig meget glad for alle mine Barons skjorter .
Her kan man trygt handle!
Havde et mindre problem med en skjorte som blev løst hurtigt og nemt.
Sublim service, og lækre skjorter af høj kvalitet.
Her kan man trygt handle!
Fejlagtig rådgivning uden ordentlig løsning
Købte en skjorte i deres fysiske butik, hvor jeg blev vejledt til størrelse af personalet. Efter første gangs brug måtte jeg desværre konstatere, at skjorten er for lille, idet den presser voldsomt over brystet, især når man sætter sig ned.
Jeg kontaktede efterfølgende Barons og foreslog, at jeg kunne købe en ny skjorte med 50 % rabat, da den oprindelige naturligvis er pakket ud og taget i brug. Mit udgangspunkt var dog, at det primære ansvar ligger hos deres fejlagtige vejledning i butikken.
Dette mente de ikke var rimeligt, og de tilbød i stedet en kompensation på 200 kr. Det har jeg svært ved at forstå, da det i praksis betyder, at de stadig ønsker at tjene penge på et nyt salg, selvom problemet skyldes deres egen fejl.
En virksomhed med god kundeservice ville efter min opfattelse have ombyttet skjorten uden beregning eller tilbudt en ny til indkøbspris. Det er en ærgerlig måde at behandle sine kunder på.
#UPDATE, svar til Barons kommentar:
Jeg mener på ingen måde i “går ekstra langt for at sikre vores kunders tilfredshed”. Tværtimod at give 200kr rabat på en ny skjorte som kompensation for en fejl I har lavet er mildest talt respektløst for jeres kunder. Enhver anden tøjbutik havde taget ansvar og udbedre fejlen. Men igen, hvis I ønsker lavere service end andre butikker, er det jo jeres valg.

Resposta da BARONS
Simpelthen tilgrin at trække penge for…
Simpelthen tilgrin at trække penge for returen.

Anbefaling
Køber næsten kun skjorte hos Barons. Samme model og farve hver gang. Oplevede netop fantastisk service ved kontakt med kundeservice som blot beviser min generelle gode oplevelse. Tak.

Dålig returprocess
Köpte en skjorta som inte passade , valde då att byta storlek. Returnerade skjortan efter att ha pratat med Barons kundtjänst. Nu 14 dagar senare har jag inte fått någon ny skjorta. Har mailat dem men får svar från mail-host att mailboxen är full. Skjortan i sig är bra och skön men detta är under all kritik.

Resposta da BARONS
Både min mand og jeg har handlet mange…
Både min mand og jeg har handlet mange gange ved Barons - og det har været perfekt. Både service og kvalitet.
Men det er slut nu.. bestilte og betalte ifbm Black friday en skjorte til manden, kommer ved en fejl til at taste forkert mail adresse. Opdager jeg ikke.
Efter flere uger kontakter jeg Barons da jeg undre mig over pengene er trukket men ingen varer.
Da jeg langt om længe får kontakt til deres kundeservice opdager jeg fejlen.. min fejl.
De tilbyder mig at sende varen igen eller penge retur.
Jeg ønsker penge retur og derefter er det total tavshed. Jeg har forsøgt at komme i kontakte med kundeservice igen men uden held.
Må nok se i øjnene at mine knap 800kr er væk, ved godt fejlen i første omgang er min men øv hvor er det dårligt de ikke sender mine penge retur !!!

Fortsat min foretrukne skjorte-forhandler
Jeg købte min første skjorte hos Barons for snart fem år siden. Dengang fik jeg fantastisk support af Martha, som altid var hjælpsom og hurtig til at svare på spørgsmål eller løse eventuelle problemer. Den samme høje service oplever jeg stadig i dag – og det er stadig Martha, der leverer en helt utrolig god kundeservice. Hende skal I virkelig holde fast i, Barons!
Skjorterne er fortsat lige så lækre og behagelige at have på som altid, og Barons er uden tvivl mit go-to sted, når jeg skal købe skjorter.

Apple event?
Ville muligvis have købt "The Driver" eller hørskjorten, hvis det ikke var for fosøget på at få enhver ny vare på bøjlen, til at ligne en Apple-event. Kan ikke engang læse om den. Kom ned på jorden, så kan det være at vi mødes igen (hilsen en ellers flittig tidligere kunde)
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.