Jeg har nu i to dage forsøgt at komme i kontakt med deres kundeservice - uden held. Min svigermor modtog aldrig en ordrebekræftelse på sin bestilling, men modtog ordren efter nogle dage. Men da... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Jeg købte en skjorte, der desværre efter første vask vidste sig at have en fejl. Jeg skrev til kundeservice og allerede dagen efter var der svar. Jeg modtog uden problemer en ny skjorte 2 dage efter... Ver mais
Jeg er førstegangs bruger af skjorter fra barons, hvilket også betyder at jeg ramte forkert ift størrelse. Jeg sendte skjorterne retur og fik tilsendt anden størrelse og den dur 100 %. Jeg har o... Ver mais
A empresa respondeu
Fantastisk skjorte til en ok pris. Ingen andre skjorter kommer ift. kvalitet i nærheden! Kunne dog klart ønske mig flere modeller med ekstra lange ærmer. Det ville jeg købe hvis det fandtes. For... Ver mais
A empresa respondeu
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Instead of chasing the next trend we focus on perfecting the classic business shirt. We don't do seasons and we don't care about fashion. Instead we test, develop and adjust to achieve zero-compromise garments. One Permanent Collection created to stand the test of time. In short - Anti Fashion.
Informações de contacto
Kronprinsensgade 8, 1114, Copenhagen, Dinamarca
- +45 50700072
- customer@barons.dk
- barons.dk
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 54% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de um mês
Lever ikke op til idoliseringen af den perfekte skjorte
Lidt skuffet pga. deres skjorter er blevet fremhævet som det bedste af det bedste, og de leverer ganske rigtigt et udemærket produkt, men jeg har bare prøvet bedre produkter i samme prisklasse.

Super lækre skjorter
Super lækre skjorter! Plejer at købe E___ skjorter, men tænkte jeg ville prøve Barons, nu hvor jeg skulle vælge en bryllups-skjorte. Barons vandt og bliver skjorten til mit bryllup 😊

De nye størrelser.
Det var ikke min første Barons skjorte, men jeg var lidt bekymret, fordi størrelserne jo er lavet lidt om. Det viste sig, at jeg godt kunne gå efter det, der svarede til den gamle størrelse (39) og vælge den korte længde - så spille det igen. Kvalitet og pasform er stadig i top.

Købte tre skjorter
Købte tre skjorter. Havde et problem med en af dem, men blev løst hurtigt og professionelt. Ville købe fra Barons igen efter den oplevelse.

Resposta da BARONS
Nemt og hurtigt bestilling samt hurtig…
Nemt og hurtigt bestilling samt hurtig levering.

Resposta da BARONS
Fantastisk polo som kom dagen efter…
Fantastisk polo som kom dagen efter bestilling

Resposta da BARONS
Var i København på ferie og besøgte den…
Var i København på ferie og besøgte den fysiske butik. Kort sagt fremragende service.

Lyn hurtig levering
Lyn hurtig levering og kvalitet af varen. Manden er meget tilfreds med gaven.

Deres skjorter er fantastiske
Deres skjorter er fantastiske. Jeg var blevet anbefalet CEO'en, men måtte vente længe før den kom på lager. Efter bestilling kom den hurtigt og levede fuldt op til forventningerne. Herefter har jeg modtaget daglige (eller oftere) mails fra Barons, hvorfor man må påberegne lidt ekstra tid til at få slået al den kommunikation fra.

Super kvalitet på skjorter
Super kvalitet på skjorter, jeg hadde et lite problem men kundeservice nivå 10/10 løste set raskt. Jeg vil fra nå velge BARONS over Eton i mine skjortekjøp

Så langt så godt
Så langt så godt, jeg er meget tilfreds med kvaliteten, den virker til at kunne måle sig med Eton, men det viser først på lang sigt, derfor de 4 stjerner indtil videre.
For min smag må i dog godt droppe den ekstra fine emballage, jeg forstår kvalitets signalet det sender, men bæredygtighed/ lavt ressourceforbrug vægter højere for mig.

Super pasform og kvalitet
Super pasform og kvalitet. Er blevet min foretrukne skjorte ...svær at konkurrere med for andre :-)

Fed købeoplevelse
Lækkert materiale. Pæn form på skjorte i slim fit.
Nemt at bestille og returnere de varer sin ikke skulle bruges.

Resposta da BARONS
Når reklamationer tages seriøst!
Som tilbagevendende kunde blev jeg vildt overrasket over, at to skjorter ved min seneste bestilling havde fejl på sig. Særligt da de havde hver sin farve og hver sin fejl. Jeg sender en reklamation - og efter to dage får jeg at vide, at de sender to nye skjorter og at jeg er velkommen til at donere de to skjorter jeg har reklameret over, frem for at sende dem retur. Det er verdens klasse service!!
Opdager jeg ikke (gentagende) flere fejl bliver jeg ved med at vende retur - for der er tale om en virkelig god skjorte (CEO). Man kunne dog godt ønske sig, at I genindførte rabat på køb af flere skjorter på samme ordre ;)

Fleksibelt størrelses udvalg
Fedt med variation i størrelserne, tror ikke jeg har en skjorte som siddet bedre.

Resposta da BARONS
Lever ikke op til forventningerne
Købte en skjorte og 2 poloer.
Skjorten røg retur, den levede slet ikke op til hypen. Havde forventet noget helt andet når man har prøvet nogle af konkurrenternes som er niveauer over.
De to poloer sad super godt og virkede som god kvalitet. Efter 2 vaske er syninger begyndt at gå op og snore hænger derfor ud fra nederste fold.
Havde glædet mig, men blev slemt skuffet. Venter også stadig på tilbagebetaling fra skjorten som blev sendt tilbage, på trods af jeg fik returbekræftelse d. 1/6.

Resposta da BARONS
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.