BARONS Opiniões

TrustScore: 4 em 5

3,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg har nu i to dage forsøgt at komme i kontakt med deres kundeservice - uden held. Min svigermor modtog aldrig en ordrebekræftelse på sin bestilling, men modtog ordren efter nogle dage. Men da... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg købte en skjorte, der desværre efter første vask vidste sig at have en fejl. Jeg skrev til kundeservice og allerede dagen efter var der svar. Jeg modtog uden problemer en ny skjorte 2 dage efter... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg er førstegangs bruger af skjorter fra barons, hvilket også betyder at jeg ramte forkert ift størrelse. Jeg sendte skjorterne retur og fik tilsendt anden størrelse og den dur 100 %. Jeg har o... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk skjorte til en ok pris. Ingen andre skjorter kommer ift. kvalitet i nærheden! Kunne dog klart ønske mig flere modeller med ekstra lange ærmer. Det ville jeg købe hvis det fandtes. For... Ver mais

A empresa respondeu

Informações sobre a empresa

1. Loja de moda masculina

Escrito pela empresa

Instead of chasing the next trend we focus on perfecting the classic business shirt. We don't do seasons and we don't care about fashion. Instead we test, develop and adjust to achieve zero-compromise garments. One Permanent Collection created to stand the test of time. In short - Anti Fashion.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 54% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de um mês

Todas as opiniões

21 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Lækker skjorte med en fin pasform

7 de janeiro de 2024

Hej du

Tusind tak for de 5 stjerner - det varmer! ⭐

Dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse med at købe en skjorte hos os, og at skjortens pasform sad lige i skabet 😎
Det er det, vi ønsker.

Et tak skal du have for, at du har valgt at være kunde hos os, og så håber vi at glæde dig med flere skjorter i fremtiden.

Classificada 5 em 5 estrelas

Alt virkede perfekt ligefra bestilling…

Alt virkede perfekt ligefra bestilling til levering👍

18 de dezembro de 2023

Hej Jari

Tusind tak for din skønne anmeldelse ⭐

Det er dejligt at høre, at din bestilling hos os virkede perfekt og var helt problemfri. Det er bestemt også noget, vi bestræber os på.

Tak for din støtte, og det er vores fornøjelse at have dig som kunde.

Hvis der skulle være det mindste i fremtiden, skal du endelig bare kontakte os på customer@barons.dk.

Ha' en rigtig god dag 🤗

Alt fungerede

Alt fungerede. Efter mindre end 2 døgn havde jeg en eksklusiv skjorte i hænderne. Perfekt!

16 de dezembro de 2023

Hej du

Tusind tak for de 5 stjerner og fordi du har taget dig tid til at smide os en anmeldelse ⭐

Dejligt at høre, at du super hurtigt og nemt fik leveret din skjorte efter bestillingen. Det er nemlig super vigtigt for os, at man kan have fingrene i sin skjorte inden for kort tid 👔

Kontakt os endelig på customer@barons.dk, hvis der skulle være det mindste - så sidder vi klar til at hjælpe.

Endnu en gang tak for din støtte, og så ønsker jeg dig en rigtig god dag ☀️

Classificada 5 em 5 estrelas

Smart tøj i lækker kvalitet og god…

Smart tøj i lækker kvalitet og god service

Hej Janne

Dejlig anmeldelse fra dig! Tusind tak for det ⭐

Skønt at høre, at du kan lide kvaliteten på vores skjorter og at du synes, vores forskellige modeller er smarte 😎
Det er præcis det, vi ønsker at give jer, når I bestiller en BARONS-skjorte.

Tusind tak fordi du har valgt at være kunde hos os - vi håber at se dig igen i fremtiden.

God dag herfra.

Hurtig levering og kvalitet

Hurtig levering , elegante og smukke skjorter i fantastisk kvalitet .

20 de dezembro de 2023

Hej Wanja

Tak, fordi du har taget dig tid til at give os din anmeldelse!

Dejligt at høre, at du synes kvaliteten er i top, og at leveringen var hurtig. Det varmer 🙌

Vi håber at komme til at glæde dig med flere skjorter i fremtiden.

Ha' en dejlig dag.

Classificada 4 em 5 estrelas

Lækker skjorte, nem bestilling og hurtig levering

Ingen problemer. Nemt at bestille. Fik skjorten leveret hurtigt selv op til jul. Og min mand er glad. Skjorten sidder perfekt og er god kvalitet. Han går med skjorte hver dag, så det er vigtigt, at den er lækker.

14 de dezembro de 2023

Hej Jeanette

Tusind tak for din skønne anmeldelse ⭐

Det er dejligt at høre, at din bestilling hos os var fuldstændig problemfri, og at din mand blev glad for skjorten. Vi håber at skulle sende ham flere skjorter i fremtiden 😊

Vi sidder klar til at hjælpe på customer@barons.dk hvis der skulle være det mindste i fremtiden.

Ha' en rigtig god dag.

Perfekt pasform

God service og lækre skjorter

1 de janeiro de 2024

Hej Helle

Tusind tak for din fine anmeldelse ⭐

Det glæder os at høre, at skjorten har en perfekt pasform, og at du kunne lide vores service.

Det er en fornøjelse at have dig som kunde, så det håber vi fortsætter langt ud i fremtiden 👔

Hvis der skulle være det mindste, er du altid mere end velkommen til at dele dine tanker med os på customer@barons.dk.

Classificada 1 em 5 estrelas

Trækker penge på kort uden godkendelse

Bestilte to skjorter i slut november, men annullerede ordren en time senere, hvilket jeg fik bekræftet på mail.
En måned senere trækker Barons beløbet på min konto (1660 kr) Altså en måned senere - på en annulleret ordre!
Jeg ringer og taler med kundeservice, som beklager.
Næste dag er beløbet stadig ikke kommet ind. Jeg skriver nu en mail, som jeg ikke får svar på.
På 3 dagen, efter beløbet er trukket, ringer jeg igen og kundeservice har stadig ikke svar på hvorfor mine penge ikke er kommet retur og jeg beder dem tage sig af det nu!
Er alvorligt bekymret over at man kan trække penge på mit kort en måned efter, på en annulleret ordre!

4 de janeiro de 2024

Hej Julie,

Jeg er virkelig ked af at høre om din oplevelse i forbindelse med din annullerede ordre og de efterfølgende problemer med betalingen.

Dette er selvfølgelig ikke i overensstemmelse med vores standardprocedurer, og vi har naturligvis taget den op internt for at forhindre, at dette sker igen i fremtiden.

Så snart jeg modtog din henvendelse, iværksatte jeg straks handling for at rette fejlen og refundere det trukne beløb, og sendte dig et gavekort som kompensation for ulejligheden.

Jeg kan sagtens forstå din frustration, den deler jeg 100%. Det er noget, vi tager meget alvorligt, og vi arbejder konstant på at forbedre vores kommunikation.

Hvis der skulle være det mindste, eller hvis du har yderligere spørgsmål, du gerne vil drøfte, er du velkommen til at kontakte os direkte på Customer@barons.dk.

Rigtig god dag herfra.

De bedste hilsener,

Classificada 5 em 5 estrelas

Meget lækker kvalitet på skjorter

Meget lækker kvalitet på skjorter, hurtig levering og fin indpakning :)

Hej Simone

Tak, fordi du har taget dig tid til at give os din anmeldelse! ⭐

Vi håber at komme til at glæde dig med flere skjorter i fremtiden.

Ha' en dejlig dag.

Classificada 5 em 5 estrelas

Herre skjorter i høj kvalitet

Fantastisk betjening både råd pr. Telefon mht valg af produkter og størrelse. Og hurtig levering. Og herre skjorter i høj kvalitet.

Hej Ellen

Tusind tak for din fine anmeldelse ⭐

Dejligt at høre, at du er super tilfreds med kvaliteten, og at service og leveringen også spillede 🤗 Det ønsker vi for alle vores kunder!

Tak for at støtte op om os, og så håber vi at skulle sende flere lækre skjorter din vej i fremtiden.

Classificada 5 em 5 estrelas

Dejlig skjorte med flot pasform

Jeg har købt en skjorte til min søn. Det er en meget fin skjorte med flot pasform. Lækkert stof

24 de dezembro de 2023

Hej Annette

Tusind tak for de 5 stjerner - det varmer vores skjortehjerter ⭐

Dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse med at købe en skjorte til din søn, og skønt at pasformen sad lige i skabet på ham 😎

Top lækker skjorte.

Top lækker skjorte.
Der var desværre en plet på den, jeg indsendte billeder af pletten og kundeservice sender mig en nye skjorte uden beregning.

Jeg har aldrig haft så lækker en skjorte på, pasformen og den ultra lækker vævning gør den stråler.

Tak.

2 de janeiro de 2024

Hej Julien

Tak, fordi du har taget dig tid til at give os din anmeldelse! ⭐

Beklager selvfølgelig meget, at der var en plet på skjorten - det skal der naturligvis ikke være!

Dejligt at vores kundeservice dog kunne hjælpe dig med at få fat i en ny skjorte i en fart 👔
Vi gør alt, hvad vi kan, for at leve op til vores høje standarder - både når det gælder kvaliteten af vores produkter og vores service.

Et tak skal du have for at være kunde hos os, og så håber vi at komme til at glæde dig med flere skjorter i fremtiden 😊

Fantastisk kvalitet

Fantastisk kvalitet, super service 😀

1 de janeiro de 2024

Hej Christian

Tak fordi du har taget dig tid til at give os din anmeldelse! 🤗

Vi er glade for at høre, at du oplevede en super service, og at kvaliteten var i top.

Hvis du har yderligere kommentarer, er du velkommen til at kontakte os på customer@barons.dk.

Tak for din støtte, og vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden 🙏

Classificada 5 em 5 estrelas

Alt virker fra start til slut

Alt virker fra start til slut - god købsoplevelse og kvalitetsprodukt leveret lynhurtigt i flot indpakning.Den her skjorte stråler bare af lidt bedre kvalitet end alle de andre.

Hej Rikke

Wow for en flot anmeldelse!
Tusind tak for det 🙌

Det glæder mig at høre, at du er super tilfreds med din nye skjorte fra BARONS, og at den emmer af kvalitet - den høje kvalitet på vores skjorter er nemlig super vigtig for os.

Jeg giver et skulderklap til resten af teamet lige fra kundeservice til lagerpakningen 📦 Jeg er sikker på, at dine søde ord varmer i alle afdelinger 🤗

Tak for din støtte, og så ønsker jeg dig en rigtig god dag.

Excellent shirts

Excellent shirts! They are providing the best Oxford shirts in the market, and I have tried a lot over the years!

Hi Anders

Thank you so much for your fantastic review of our shirts! ⭐

It's wonderful to hear that you consider our oxford shirts to be the best in the market! Thanks a lot 🙌 We do our absolute best to be the number one in the shirt market.

Hopefully, you won't need to try new brands in the future, and then we can look forward to supplying you with more shirts 😉

Have a great day!

Alle the best,
Sara from BARONS

Classificada 4 em 5 estrelas

Strålende produkt

Strålende produkt. men noe lang leveringstid

28 de dezembro de 2023

Hej Peder

Tak for at tage dig tid til at skrive en anmeldelse af vores skjorter! Det er vi super glade for ☀️

Beklager mange gange, at der har været en lidt længere leveringstid på din ordre - Det er selvfølgelig ikke noget, vi ønsker skal ske, da vi bestræber os på at levere ordren allerede dagen efter bestilling (ved bestillinger lagt før kl 15).

Vi håber, det var et engangstilfælde for dig, og at det naturligvis ikke sker igen.
Håber også, at du trods alt blev glad for skjorten, da den kom frem til dig 🤗

Tak for at støtte op om os! Det betyder meget for os.

God dag til dig.

Lækker kvalitet. God service

Jeg har købt en skjorte fra Barons til min søn i julegave, som han ønskede sig. Hans erfaring med disse skjorter er nemlig, at de er i en utrolig lækker kvalitet. Desuden er de stort set strygefri. Han blev rigtig glad for gaven. Firmaet leverer desuden en god og hurtig service.

Hej Annemette

Tak for din søde anmeldelse og de 5 stjerner ⭐

Hvor er det dejligt at læse, at din søn ønskede sig en skjorte fra os, og at han har super positiv erfaring med os 🤗

Vores mission er at gøre det nemt, og det afspejler sig særligt i vores produkter, som bare skal virke — hver dag.
En fantastisk skjorte begynder med det ultimative bomuld. Derfor anvender vi udelukkende 100% økologisk GIZA-bomuld med ekstra lange fibre i dag. Vi taler her om det ypperste 0,1% bomuld på verdensplan 👔

Kvaliteten afspejles også af netop den strygefrihed, der er i skjorterne, da vi mener, at man burde kunne hænge sin skjorte til tørre på en bøjle og tage den direkte på, når den er tør.

Vi håber meget at skulle glæde din søn med flere skjorter i fremtiden 😊

Classificada 1 em 5 estrelas

Hvis du ønsker en skjorte som holder…

Hvis du ønsker en skjorte som holder længer ind 2 mrd så skal du ikke handle hos barons har haft så mange mærke i skjorter da jeg går i det i dagligdagen også kom en ven og sagde til mig prøve barons det er god kvalitet og så lækkert men det kan jeg desværre på ingen måde genkend jeg valgt og købe en skjorte hos barons men efter 2 mrd så kan jeg lige så godt smide den skjorte ud så mit råd finden et andet sted og køb dine skjorter

27 de dezembro de 2023

Hej David

Jeg er virkelig ked af at høre, at den skjorte, du har modtaget, ikke har levet op til dine forventninger. Det er naturligvis ikke den oplevelse, vi ønsker, at vores kunder skal have.

Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse med os, så vi forhåbentligt kan få muligheden for at gøre det godt igen.

Det er alfa og omega for os, at kvaliteten er i top, og en skjorte holder. Ellers ville vi have rigtigt svært ved at få en forretning til at køre rundt. Heldigvis roser stort set alle vores kunder vores kvalitet, og hvis der er en fejl på en vare, du har købt, er det kun vores fornemmeste opgave at hjælpe dig.

Derfor håber jeg inderligt, at du vil tage kontakt til vores kundeservice, så vi kan tage hånd om problemet, og hjælpe dig på customer@barons.dk med oplysninger om din ordre.

Rigtig god dag herfra

Hurtig levering

27 de dezembro de 2023

Hej Peer

Tusind tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse.

Vi håber, du er glad for dine dine skjorter!

Hurtig levering, fin emballering

Hurtig levering / flot kvalitet og pasform. Modtageren blev glad for gaven

24 de dezembro de 2023

Hej Ninna

Tusind tak for din anmeldelse!

Vi er glade for at høre, at du oplever hurtig levering, god kvalitet og pasform.

Endnu engang tak for din anmeldelse.

Rigtigt god nytår herfra.

Martha fra BARONS

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais